allah tüm bebekleri korusun ...
dünyanın en değerli varlıkları bebekler....
öyle masumlar ki
Nilaycım gözün aydin temiz çıkmış ayrıntılın
seninki epeyce delikanlı olmuş herşeyi meydanda artk
kime benzettiniz siz sana mı babaya mı,?
kum dökmekte zorda inş taş falan değildir o sancılı olur geçmiş olsun
beyazmelek canim bebisin coook tatli masallah.. ayy pardon oykumuz:) super pozlar vermis allah nazardan saklasin.. iyi olmaniza cok sevindim
nilayyyycim senin de bebisin masallahi var. dilerim bobreklerinde de ciddi bisi cikmaz. kum dokuyosundur umarim.
beyaz melek ve nilay maşşallah bebişlerinize çok tatlı çıkmışlar....
bende görebilsem kuzumu çok ösledimmirmirmirmir neredeyse 1 aydır görmüorumm allahtan haftaya aşım var sağlık ocağında kalbinide dinlicez biraz rahatlarım en azından yoksa martın 6 sına kdr nasıl dayanırımmmm:CüvCüv:
maşallah kuzularınıza . nilaycım sanada geçmiş olsun. ben kum döktüm o bile beterdir bilirim. taş inşallah değildir.sıkma canını allah yanımızda....
beyaz melek nilayyyy bebekleriniz çok güzel ve net cıkmış.allahım nazarlardan korusun maşallah.benim ki cinsiyetini göstermiyor o kadar meraklanıorum ki belli olsada birşeyler alsam diyorum ama hep kontrollerde dönüyor arkasını bacaklarınıda sıkı sıkı kapatıyor ne yapsak göstermiyorrrrrrrrrr
nilaycım maşallah paşamıza delikanlı gibi sergiliyor demekki herşeyini.sanada çok geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırsın bu defa.kendine dikkat et.
maşallah kızlar allah nazarlardan korusun meleklerinizi çok tatlılar ya sanki ikiside anlaşmış gibi ne güzel poz vermişler:teytey: yerim ben onları 41 kere maşallahŞeniz
ben doktoruma dedim renki usg istiyorum diye her seferinde siyah beyaz dedim oda dedi bi dahaki gelişinde vericem şimdi zaten iskelet gibi pek hoşuna gitmez dedi vermedi:mymeka: beni sinir etti bu adam:mymeka::dilcikar:
nilayy star dust sizinde oğluşlarınıza maşaallah
kontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..
kızlar ya dünden beri kızım hiç hareketli değil dünde bütün gün toplasan 4 kere felan hissettim bugünde aynı çok merak ettim :çok üzgünüm: inşallah iyidir bebişim:çok üzgünüm:
evet maşallah kilosu artmış.........
ammaaa benimde artmış...çok şaşırdım...............:1shok:
53 ile başlamıştık...........18.haftada 2,5-3 kilo almışmım.........
55,6 çıktı bu gün kilom...........
ama doktorum nerdeyse 5 aylık oldun senin vucut yapındaki biri için az bile......
düşük kilolular daha çok alıyor ama sen çok normal dedi...........
18.haftaya kadar 2-5 kilo alınmalıymış normalde...........
ama yine de canım sıkıldı............
daha çok dikkat edeceğim
kontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?