2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gelmiştir bir bakayım dedim gezmekten şimdi geldik yerim o öyküyü ben ne güzelde gülmüş ve oturmuş öle annesi gibi gülerüzlü olacak canım

ayy canım benim sağol çok teşekkür ederim.......
kızım bu gün bize güldü..el salladı elini emdi...
çok tatlıydı ya derin hala inanamıyorum......
15 gün sonra tektat gideceğim hayırlısıyla

41 kere maaşallah öyküye bak bu hafta stres yapmıştın yemek yemiyorsun diye bak maaşallah ne kadarda artmış ağırlığı ben senden öndeyim ama geçen hafta bebeğimiz 250 grdı maaşallah öykümüze bi tanemŞeniz

evet maşallah kilosu artmış.........
ammaaa benimde artmış...çok şaşırdım...............:1shok:
53 ile başlamıştık...........18.haftada 2,5-3 kilo almışmım.........
55,6 çıktı bu gün kilom...........
ama doktorum nerdeyse 5 aylık oldun senin vucut yapındaki biri için az bile......
düşük kilolular daha çok alıyor ama sen çok normal dedi...........
18.haftaya kadar 2-5 kilo alınmalıymış normalde...........
ama yine de canım sıkıldı............
daha çok dikkat edeceğim

hadi melekcim iyi geceler kızınla sana canım bugün rahatlamış olarak rahat rahat uyursun bende öyle oluyorum çünki drdan gelince

iyi geceler derincim benim de uykum geldi...........
rahat rahat uyurum şimdi...kendine dikkat et bitanem
iyi geceler.........
rüyanda güzel kızını gör

evet canım ben hissetmiyorum heralde bende canım bak 5 aybitiyor daha 2 kilo aldım ama kilom olduğu için heralde almıyorum bende almak istemiyorum zaten kilom yeterince var

sağlıkla doğsunlar da kilo dert değil verilir canım allah bizi ve meleklerimizi korusun.....
ben yatıyorum tatlım iyi geceler..........
girip bizi merak ettiğin için teşekkür ederim

maşallah kuzularınıza . nilaycım sanada geçmiş olsun. ben kum döktüm o bile beterdir bilirim. taş inşallah değildir.sıkma canını allah yanımızda....

nilaycım maşallah paşamıza delikanlı gibi sergiliyor demekki herşeyini.sanada çok geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırsın bu defa.kendine dikkat et.

nilayy star dust sizinde oğluşlarınıza maşaallah

hepinize çok teşekkür ederim kızlar..
bebeğim çok iyi maşallah önemli olanda bu zaten..
dediğiniz gibi olur inşallah ve taş değil kumdur...
ben 9 kilo aldım bu arada ama aynaya bakıyorum ve şaşırıyorum hiç kilo almış gibi değil vücudum sadece göbeğim çıkıyor hala zayıfım zaten 46 kilo ile hamile kaldım..
hepimizin bebekleri Allaha emanet...

Yorumlarımı gecenin bu saatinde yarım yamalak özelden yaptım canım.kaydirigubbakcemile3
Transvajinal nasıl oluyor? 8 haftalıkken parça düşürmüştüm. O kadar büyüktü ki bebeği düşürdüm sanmıştım. Hastaneye gitmiştik. Dr hani şu smear almak için vajinadan bir alet takıp rahmi açıyorlar ya onun plastiklerinden takmaya çalışmıştı. Ben de ya bebek duruyorsa ne yapıyorsunuz demiştim O zaman rahmin kapalı olup olmadığını kontrol edeceğini söylemişti dr. Seninki de bu şekilde birşey mi canım.

kızlar ya dünden beri kızım hiç hareketli değil dünde bütün gün toplasan 4 kere felan hissettim bugünde aynı çok merak ettim :çok üzgünüm: inşallah iyidir bebişim:çok üzgünüm:

Bu haftada hareketlerde tutarlılık olmazmış canım. Merak etme. Kızın hayatından çok memnundur.:ecrin_bebek:

Anlamadım ben neye dikkat edeceksin. Kilo almamaya mı?
Zaten yediğin yemek kaşıklarını sayıyorsun bildiğim kadarıyla. klava:

gözün aydin cnm herşey youlndaymiş.
benimki gibi senin oğluşunda.uslu bebekler inş dğunca annelerini de üzmeyecekler
rahim ağzına spektulumla mı baktı ?
Bende baktırcam canım bi sonraki gidişimde inş acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…