2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese günaydın kızlar iyi pazarlar gününz güzel geçsin hepinizin inşallah bol bol gezin eylenin:):ecrin_bebek: burda sulu kar yağıyo sanırım evde tıkanım kalıcam

canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm.. maşallah oğluşuna.. bu arada geçmiş olsun hamilelikte taş düşürmek ya da kum dökmek eminim çok zordur umarım ultrason da bişey çıkmaz cnm... bol bol su içmen lazım sanırımm

sana da öykü ye de maşallah canımm ne güzell büyümüş maşallahh

hihoyyyt ayy maşallah oğluşuna ne güzelll büyümüş cnmmm

herkese günaydın kızlar iyi pazarlar gününz güzel geçsin hepinizin inşallah bol bol gezin eylenin:):ecrin_bebek: burda sulu kar yağıyo sanırım evde tıkanım kalıcam

iyi pazarlar dilaracımm...

haftasonu pek kimse olmuyorr bende evimle uğraşıyorumm. yavaş yavaşş
bugün klima termosifon gibi işler yapılacak yeni evimde sonra temizlikk.. artık bi daha ki pazara allah kısmet ederse yenii evimde olurum. çook yorulucaz oğluşumla ama değecekk ....

Canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.Maaşallah oğluşuna...Ve de çok geçmiş olsun...İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Bu yaşına kadar 16 taş...Allah yardımcın olsun canım.Böbrek aağrısı berbattır...

aman canım dikkat et he yorma kendini artık çok yavaş hareketlerle iş güç yapmamız lazım allah korusun dinlene dinlene bizde badana yapılcak ama şu mart bi çıksın nisanın ilk haftasında yapalım istiyorum son aylarımızda daha ağırlaşacağımız için zor olur evin rengini değiştircem biraz içim açılsındelikafadulden

haklısın canım çok dikkat ediyorum zatenn 1 saat iş yarım saat dinlenme molasıı :))) yavaş yavaş napalım 1 haftada yerleşeceğime 2 haftada yerleşirim şimdi rahat hareket ediyorum 1-2 aya kadar kalkamam herhalde yerimden :))) sen de dikkat et canım badana da evi tamamen kaldırmak oluyor...
günaydıııına.s.
güzel pazar geçirmeniz dileğiyle

günaydın güzel anneler.....
Kızım ve ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzzz

günaydınlarrr a.s.

biz şimdi kızımı gezmeye götürüyoruz babasıyla....
önce kahvaltıya gideceğiz ordan da gezeriz burda hava çok güzel bu gün........
Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve bebekleri
iyi pazarlar

günaydın arkadaşlar
dün oğluşum u görmeye gittim... buarada cinsiyetini yeni öğrendim:)
ama merak ettiğim birşey var, bizim bebiş 27 cm :s (bizimki devmi ne )
bana bu haftada çok geldi
sizin bebişler kaç cm güzel anneler

canım hepinizin adına çok sevindim .bu çok güzel bi haberhihoyyyt.Aslında benim teste sanıldığı gibi sorun yokmuş ama yaşım 35. yaşdan dolayı yapılacak diyorlar:uhm: .yaptırmasam aklımda kalacak 5ay beklemek hep huzursuz bi şekilde çok zor.:çok üzgünüm:3 haftada çıktığını biliyorum canım .İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.a.s.

evet bayağı uzunmuşbebekler genelde 50 cm doğuyor seninki yolu yarılamış
son gitiğimde boyunu söylemedi dr
sağlıklı ülçüm yapamayız dedi
sadece kilosunu söyledi ama normaldir anormal bişey olsa dr söylerdi

valla bizde çok şaşırdık .hatta yanlışmı ölçtü diye tereddütte kaldık
fisfisfis

herkese gunaydın ıyı pazarlar.....
dün cok yorulmusum gezerken gece yorgunluktan uyuyamadım.........
henuz kahvaltı bıle yapmadım yenı uyandım
bugun yıne gezmeye gıdebılırız bellı olmaz
sabah karlı bir güne uyanmıstım ama sımdı güneş var
sonra görüşürüz kızlar öpüyoruz sizi...............

herkese günaydın,dün kızımızı gördük 4 boyutluda Allahım ne güzel görünüyordu ağzı yüzü,%100 kız dedi doktor.ultrasonda bakarken rahim ağzı kapalı,şu an erken doğum riskin yok gözüküyor dedi aaa dedim bende onu sorcaktım ultrasondanda görülüyormu dedim evet dedi,sizinkinede öyle mi bakıyorlar,ayrıntılı ultrasona girmeme gerek varmı dedim gerek yok dedi.kızım 267 gr olmuş,aşkım benim.
meleğinkine şaşırdım maşallah bu haftada bu gram helal kız sana bu kadar az yemeye,dikkat ettiğin belli sadece öykü almış,ama benim gramajada normal dedi doktor.Allah bebekelerimizi korusun.

maşallah canım oğlun oluyo ne güzel artık bişeyler almaya başlarsın ben doktora gittiğimde 20+2 günlüktüm boyu 24 cm kilosu 410 gram gelmişti seninki haftasına göre baya bi uzun sağlıklı olsunlarda varsın uzun olsun:) a.s.

canım maşallah kızına gayet normal herşeyi allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsina.s.

saol dilara
kilosu 230 gr. bişey yemiyorumki habire miğdem bulanıyo
peynir domates salatalık başka bişey yok :s
seninkızınada maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…