merhaba kızlar bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
selam ben geldim biraz geç kaldık.........,
öykümü gördüm çok ama çok tatlıydı maşallah yavrukuşum benim...
bize gülümsedi ağzını açtı elini ağzına götürdü......
doktorum kemik yapısı çok düzgün elleri falan çok güzel olacak dedi...
çok şükür........
bize kalbini gösterdi 4 odacıklıydı allaha şükür....
352 gramolmuş benim öyküm kızlar maşallah..
ben de kilo almışım doğal olarak 55 kiloyum şu an....
toplamda 3 kilo almış oldum.....................
53 kiloyla başlamıştık..............
sağlık olsun...doktorum kilomun gayet iyi hatta az olduğunu söyledi.......
tansiyonum da 9-6 çıktı...........
haftaya kan ve idrar tahlillerimiz var hayırlısıyla
rutin hemogram falan......
şimdi çok yoruldum biraz dinleneyim resmini de eklerim.......kaydirigubbakcemile2
siz nasılsınızz
kontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..
herkese günaydın kızlar iyi pazarlar gününz güzel geçsin hepinizin inşallah bol bol gezin eylenin:):ecrin_bebek: burda sulu kar yağıyo sanırım evde tıkanım kalıcam
merhaba kızlar bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
iyi pazarlar dilaracımm...
haftasonu pek kimse olmuyorr bende evimle uğraşıyorumm. yavaş yavaşş
bugün klima termosifon gibi işler yapılacak yeni evimde sonra temizlikk.. artık bi daha ki pazara allah kısmet ederse yenii evimde olurum. çook yorulucaz oğluşumla ama değecekk ....
aman canım dikkat et he yorma kendini artık çok yavaş hareketlerle iş güç yapmamız lazım allah korusun dinlene dinlene bizde badana yapılcak ama şu mart bi çıksın nisanın ilk haftasında yapalım istiyorum son aylarımızda daha ağırlaşacağımız için zor olur evin rengini değiştircem biraz içim açılsındelikafadulden
günaydıııına.s.
güzel pazar geçirmeniz dileğiyle
günaydın güzel anneler.....
Kızım ve ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzzz
canım bizden amniosentez yaptıran olmadı gerek kalmadı çok şükür. sadece bikaç arkadaşımızın testlerinde problem var gibi oldu onlar da ayrıntılı ultrasona girip bebişlerinin sağlıklı olduklarını gördüler amniyosentez yaptırmadılar.
inş senin bebişin de sağlıklıdır. sorun çıkmaz canım. sağlıkla kucağına versin Rabbim.
bir de bildiğim kadarıyla amniyosentez sonucu 3 haftada falan çıkıyor. stres yapma kendine beklerken. iyi şeyler düşün bebeğini üzme canım
günaydın arkadaşlar
dün oğluşum u görmeye gittim... buarada cinsiyetini yeni öğrendim:)
ama merak ettiğim birşey var, bizim bebiş 27 cm :s (bizimki devmi ne)
bana bu haftada çok geldi
sizin bebişler kaç cm güzel anneler
evet bayağı uzunmuşbebekler genelde 50 cm doğuyor seninki yolu yarılamış
son gitiğimde boyunu söylemedi dr
sağlıklı ülçüm yapamayız dedi
sadece kilosunu söyledi ama normaldir anormal bişey olsa dr söylerdi
günaydın arkadaşlar
dün oğluşum u görmeye gittim... buarada cinsiyetini yeni öğrendim:)
ama merak ettiğim birşey var, bizim bebiş 27 cm :s (bizimki devmi ne)
bana bu haftada çok geldi
sizin bebişler kaç cm güzel anneler
herkese günaydın,dün kızımızı gördük 4 boyutluda Allahım ne güzel görünüyordu ağzı yüzü,%100 kız dedi doktor.ultrasonda bakarken rahim ağzı kapalı,şu an erken doğum riskin yok gözüküyor dedi aaa dedim bende onu sorcaktım ultrasondanda görülüyormu dedim evet dedi,sizinkinede öyle mi bakıyorlar,ayrıntılı ultrasona girmeme gerek varmı dedim gerek yok dedi.kızım 267 gr olmuş,aşkım benim.
meleğinkine şaşırdım maşallah bu haftada bu gram helal kız sana bu kadar az yemeye,dikkat ettiğin belli sadece öykü almış,ama benim gramajada normal dedi doktor.Allah bebekelerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?