2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aynen canım ya, havucu çok severdim şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor, yemek yapmak ölüm gibi geliyor, sulu yemekler yiyemiyorum ben de, bu akşam da patates salatası yapıcam, mideme de iyi gelir diye düşündüm. çorba da içemiyorum, ama şikayet etmiyorum, bebeklerimizin sağlıkları yerinde olsun da midemiz bulansın birşey olmaz.

benimde midemi en çok bir dilim kaşar veya peynir bastırıyo.hiç yemek yemesem umrumda olmaz gibime geliyor.
tatlıdan nefret eder duruma geldim oysa çok severdim.şimdi tatlı bişey görünce midem bulanıyor.hep tuzlu şey canım istiyor

çubuk kraker bir nimet.
kesinlikle.
birde ayva yiyorum, ben çok midem ağrırısa faydası oldu.m abartmak da istemiyorum.
günde bir taneyi geçmemeye çalışıyorum
ceviz ve kuru üzümü de ıvır zıvır yerine tüketmeye çalışıyorum.
arada da taze ve temzi kuru yemiş atıştıryorum.
birde süt içebilsem .haktan hayırlısı

hepımızın hamıslık belırtılerı artamaya basladı sanırım.
tabı beta hcg ler artıp bebekler buyudukce mıdelerde bulanmaya baslıyor.kaydirigubbakcemile3
buarada kıslar konuyla alakası yok ama pc yı vırus taramasından gecırıyordum dun nette okumustum vırus dolasıcakmıs sanırım vırus bulasmıs pc ye.sızde mutlaka vırus programıyla pc yı taratın.

benimde esim yapmaya calısıyor yemekleri ama pek beceremiyor ama bu durumdan hiç şikayetci değil herseyi ben yaparım diyor :)) sanırım cok rahat bir 9 ay geciricem Allah nasip ederse tabii

[ı]kızlar sayfalarımız çok yava ilerliyo paylaşımlarımız çok az..
Kimse bişey yazmıyor.....
Neden acaba...henüz alışamadınız mı acaba topiye
[/ı]

[ı]kızlar sayfalarımız çok yava ilerliyo paylaşımlarımız çok az..
Kimse bişey yazmıyor.....
Neden acaba...henüz alışamadınız mı acaba topiye
[/ı]

Hamileliğimiz ilerledikçe belirtiler de artacak..O zaman dolar taşar buraya yazılıcaklar sanırım..kaydirigubbakcemile3

MErhaba arkadaslar bende temmuz annelerindenim ( Allah kismet ederse tabii) 5+5 günlük hamileyim ...Bende henüz mide bulantisi yok ama yavas yavas yani 3 günden beri cik kisa zamanlarda acikmaya basladim ... yani 3 saatde bir midem kaziniyor sanki bisey yememisim gibi ... Bide bel agrisi var ve isin en garip tarafi göbegim cok azda olsa alt taraf ayva gibi cikti ... Persembe doktora gidicem bakalim ne diycek .... Bana hamile kaldigimi ögrendigim günden itibaren bir vitamin ismi verdiler onu kullandirtiyorlar 13. haftaya kadar onu sonra bi baskasina gecicekmisim Burda ( almanyada hemen vitamin takviyesine basliyorlar ) Isteyen olursa ismini verebilirim ... Sabahlari daha dinc kalkmaya basladim o vitamin sayesinde ..Bebeginde ihtiyaci olan hersey o vitaminde var ....Hepinize saglikli güzel hamilelikler:)

Ve Bu arada doktorum dediki ki bunu hepiniz biliyorsunuzdur zaten disler cok önemli .... Mutlaka özellikle sekerli beisey yediginizde dislari mutlaka fircalayin ..Eskisinden daha fazla özen dedi ...Cünkü azicik bir seker bile dislerde kalmasi cürüme olasiligi eskisinin iki kati hizla oluyormus... Ve bir dip not daha Aksamlari mutlaka süt ....Fazla yagli olmayacak ....Veeeeeeeee Su dedi ...Hem süt yapmasi acisindan hemde gaz gibi olaylar icin bol su ic dedi....Sevgiler hepinize :)

kızlar ben dün günlük süt almaya başladım, koruyucu katkı madde kullanılmıyormuş günlük olduğu için, siz günlük mü yoksa uzun ömürlü mü süt içiyorsunuz?

Hosbulduk arkadaslar 1,5 sene bekledim bebisimi Allah nasib etti en sonunda ...Cok saolun Allah hepinizin bebislerinizi kucaginiza almasini nasib eder insallah saglikli bi sekilde ... Aksam eve gidince mutlaka yazarim ...Aralik 12 gibi de 'Türkiyeye gelicem Allah kismet ederse ... o ilacin Türk muadilinide ögrenirim sizin icin mutlaka ...Bebege hic bir zarari yok emin olabilirsiniz ... ( Burda öle kolay kolay vermezler )

arkadaşlar merhaba ben malesef aranıza katılamıyorum bugün kan tahlilimin sonucu 0.100 yani bişey yok adet gecikmesi sadece hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum inşallah bu listeden hiç fire vermeden alırsınız hepiniz bebişlerinizi kucağınıza

kızlar ben dün günlük süt almaya başladım, koruyucu katkı madde kullanılmıyormuş günlük olduğu için, siz günlük mü yoksa uzun ömürlü mü süt içiyorsunuz?

Walla Asinacim ben burda ( Almanyada yani) 1,5 minimum yagli pastorize süt iciyorum Doktora sordum gayet iii dedi ...Sanirim bunun türkiyedeki karsiligida en ii si Pinar süt ...Ama günlük süt tabiki daha iiidir.

ewt herkestebaşladı sanırım iştahsızlık bulantı keyifsizlik bende fena olmaya başladım yemekleride kendim yapmak zorundayım çok zor oluyo ALLAH yardım etsin bize aa bu arada saya asya hoşgeldin ben daha doktora gitmediğim için sizin verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor teşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…