merhabaaa günaydın canlarımmmmm....
:CüvCüv: ayy çok mutluyum akşam giremedimm eşimle dr sonrası alışverişe gittim kendime ciciler aldımm:))))) hihoyyyt
bebeğimi gördümm çok iyiymiş kalbi güm güm atıyordu dr um korkmana gerek yok herşey yolunda gelişiyor dedii allahımmm çok şükürrr bebeğimi koruu sana emanet bütün bebişlerrr
bütün bebişleree benden bi maşallahhhhh
bol bol sıvı alacakmışımmm biraz da istirahat önerdii.. artık evin bütün işi eşime kaldıı..
bu arada sistit i yanii idrar yollarında iltihap olanlar dr um bana bu iltihap geçene kadar cinsell ilişkiyi yasakladıı.. size ne dedi bilmiyıorumm ama dikkat edin canlarımm..
öff ya benim oğlum hiç kıpraşmıyor.üzülüyorum
bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.
öff ya benim oğlum hiç kıpraşmıyor.üzülüyorum
Halam agır bir bronşit vakası gecirmisti ilaç bile kullanamıyodu, ona doktoru sarımsağı tavsiye etmiş sabah ögle akşam 1 er diş, ama normal ögünlerle degilde öğün aralarında yemesini soylemis. Halamda cok işe yaradı sarımsağın doğal antibiyotik oldugunu bende duymustum ama halamda denemeyle sabit oldu. Benimde iltihabik durumum malumdu, hafif dozlu antibiyotikler işe yaramıyo, agırolanları hamile oldugum icin kullanamıyorum. Doktoruma ben onerdim boyle birsey yasadım deneyimmi dedim, o da cok yerinde buldu. 1 hafta denicem bakalım degerlerim oynıcak mı, baska caremde kalmadı aslen
selamlar bebeklerimizin doğduğu aylar çok sıcak olacak ama tabi evin sıcaklığıda önemli eğer çok güneş alan sıcak bir evse malesef hiç bir şey giydiremiy4ecz badyle yatacak devamlı ama geceleri ayaklı bir alt giydirmek gerekebilir ve bir de penye ince bir şapka kesin lazım olacak tabi şuda var önümüz kış bebeği nasıl alıştırısak öğle gider yazın üşür diye fazlaca giyidrirsek e bebek kışın ne giyecek bence çok ince giydirmek gerekecek yoksa çok sıcağa alışıp kışın çok hastalanabilir .tecrübe konuştu:dilcikar:
hiç korkma ilk zamanlar dediğin gibi tecrübeli biri başında olursa iyi olur zaten kırkının içinde daha bir bakacaksın ki onun halinden bir tek sen anlıyorsun tecrüübe bile faydasız ben kızımı yalnız büyüttüm hastaneden çıktık evimizde sadece ben baktım sayılır bir kere görümcem yıkadı sonra hep ben ve babası 40dan sonra tek başıma hatta .ALLAH yardım etti bize çok şükür. annem sağ tarafı felçli o yüzden bana yardımı hiç olamadı 17 günlüktüm evde yalnız kaldım tek avantajım çok yeğenim vardı gençkızken çok iliglendim onlarla uzun lafın kısası çok sıkışırsan burdan bile sana yardımcı oluruz kaydirigubbakcemile3doğru söylüyorsun tabi.nasıl alıştırırsak öyle gider.ama bebğimin bakımını düşündüçe iyi bir anne olur muyum diye panik yapıyorum.
normalda çok sakinimdir.ama anında panik doluyor içime. ne zaman nasıl yeidreciğimi, nasıl giydireceğimi,banyosunu yaptırıp yaptıramayacğaımı çok merak ediyorum.
içim titiryor şimdiden.
sence de kucağıma alınca anlar mıyım onun ihityacını.?
ilk başta elbette yanımızda tecrübeli insanlar oalcak ama ,zamanla naısl yapacğaım ben ???delikafadulden
KIZLAR MART ANNELERİ BİLE DOĞURMAYA BAŞLADI GÜN GEÇTİKÇE SIRA BİZE GELİYOR hihoyyyt AY HAYIRLISIYLA Bİ 2 TEMMUZ OLSADA KOKLASAM KUZUMU
teşkler burda hep evelki hamilelikten bahsediyorum belki artık baymışımdır ama biraz tecrübe sahibi olduk artık ikinci anneler olarak bence faydası olacak şeyler .benimde halen yeni öğrendiklerim var a.s.narcım cok dogru soyluyosun canım gıyım konusunda katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?