2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hürrem eyetkiner gaydin hepinize geçmiş olsun arkadaşlar havaların ısınacağı yok( aman dikkat ben evde bi çorap ve üstüne çetik patik gibi şeylerle geziyorum yeleğimde eksik olmaz üstümden bi kere grip geçirdim ya çok korkuyorum ömrü hayatımda böyle ağır grip geçirmemiştim inşallah bi daha yakalanmadan doğum yaparız enfeksiyon atmanın tek yolu bol ılık su yani saatte en az 2 bardak su içilcek(( çok geçmiş olsun kızlara.s.

Hepinize günaydınn,bugün nasılsınız.Nurcum göbüşün çok tatlı çıkmış,Eyetkiner bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım nazar değmesin size.
Ben dün geceden beri öksürük krizindeyim nerdeyse sesim falan gitti artık,11de randevu almış eşim birazdan gidicez hastane yakın allahtan işyerine.Şurup versin diye dua ediyorum

oh ne güzel herşey yolunda yani çok sevindim senin adına.hep güzel haberler verirsin inşaallah.yerimseniben

bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.

Canım bence kısa kollu ve sıfır kollu al zaten temmuzda doğacaklar kısmetse uzun kollu giydiremeyiz ayaklı yerinede yazlık soket çorap giydiririz gerektiğinde bence uzun kollu olmaz diye düşünüyorum eylülden sonrası için uzun kollu ayaklı bak şekerim

Çok sağol Zuzuu.. ben de sarımsağın faydalarına inanlardanım süprizzzzz arasıra kullanıyorum limon suyuyla karıştırarak... inşalah sarımsak kürün sayesinde çok yakın bir zamanda tüm rahatsızlıklarından kurtulursun a.s

doğru söylüyorsun tabi.nasıl alıştırırsak öyle gider.ama bebğimin bakımını düşündüçe iyi bir anne olur muyum diye panik yapıyorum.
normalda çok sakinimdir.ama anında panik doluyor içime. ne zaman nasıl yeidreciğimi, nasıl giydireceğimi,banyosunu yaptırıp yaptıramayacğaımı çok merak ediyorum.
içim titiryor şimdiden.
sence de kucağıma alınca anlar mıyım onun ihityacını.?
ilk başta elbette yanımızda tecrübeli insanlar oalcak ama ,zamanla naısl yapacğaım ben ???delikafadulden

Benimde bu saatlerde sırt ağrım başlıyor.3-4 gündür.sabah kalktığımda yok.saat 11 gibi başlıyor.yatana kadar oluyor.acaba hamileliktenmi yoksa üşüttümmü

günaydın anneler
inşallah iyisinizdir
dün bebişimi görmeye gittik allaha şükür iyi
çok hareketliydi [/B
dr bana vereceği gör. bi türlü çekemedikaydirigubbakcemile3 tam basacak pat oğlum arkasını döndü
sonunda dr pes etti ve sırtı dönük fotosunu verdi
görüntü alınmasından hoşlanmıyor dedikaydirigubbakcemile3
bide hareketleri için endişelenme dedi bence hissettiğin başkadır bebek daha küçük hissetman zoor dedi
sonra şimdi bana tekme attı diye söyle dedi ultrasyondan teyit etmek için
bende herhissettiğimde söyledim sonunda inandırdım
ben gerçekten bebişimi hissediyorum hihoyyyt kanıtlandı

günaydın güzel anneler biraz okudum
ya herkezde var bu idraryolları enfeksyonu geçmiş olsun
bende sürekli olduğu için alıştım artık
bol su içtiğim zaman hemen geçiyo

KIZLAR MART ANNELERİ BİLE DOĞURMAYA BAŞLADI GÜN GEÇTİKÇE SIRA BİZE GELİYOR hihoyyyt AY HAYIRLISIYLA Bİ 2 TEMMUZ OLSADA KOKLASAM KUZUMU

hiç korkma ilk zamanlar dediğin gibi tecrübeli biri başında olursa iyi olur zaten kırkının içinde daha bir bakacaksın ki onun halinden bir tek sen anlıyorsun tecrüübe bile faydasız ben kızımı yalnız büyüttüm hastaneden çıktık evimizde sadece ben baktım sayılır bir kere görümcem yıkadı sonra hep ben ve babası 40dan sonra tek başıma hatta .ALLAH yardım etti bize çok şükür. annem sağ tarafı felçli o yüzden bana yardımı hiç olamadı 17 günlüktüm evde yalnız kaldım tek avantajım çok yeğenim vardı gençkızken çok iliglendim onlarla uzun lafın kısası çok sıkışırsan burdan bile sana yardımcı oluruz kaydirigubbakcemile3

nar sana bu katılıyorum çok doğru
bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider
arkadaşım çocuk terlemesede arkasına ince havlu koyardı
sürekli ve çok kalın giydiriyodu çocuk sürekli üşütüyo
hasta

narcım cok dogru soyluyosun canım gıyım konusunda katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5
teşkler burda hep evelki hamilelikten bahsediyorum belki artık baymışımdır ama biraz tecrübe sahibi olduk artık ikinci anneler olarak bence faydası olacak şeyler .benimde halen yeni öğrendiklerim var a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…