2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet dimi kızlar gününde doğuran zaten çok az .geç olsun güç olmasın. hepimizi sağlıklı alalım kucaklarımıza inş

merhaba kızlar ben geldim...............
Evet yoğundum birazcık işlerimi hemen bitirip geldim ama
nasılsınız..eyetkiner daha iyi olmana sevindim...........
Ben de daha iyi sayılırım...
Ama şimdide hafif dişim sızlıyor..ama çürük değil....
Belki antibiyotik ona da iyi gelir...........
Yağmurdan kaçarkaen doluya tutuldum ilaç konusunda..........

günaydın kızlar eyetkiner canım sevindim bebeğinin iyi olmasına canım biz daha ilişkiye girmiyoruz eşimle dr başta yasaklamıştı sonradan serbest demedi bizde sormuyoruz zaten ikimizinde ödü kopuyor

benimde vajinal bölgemde kaşıntı var drumu arayacağım birazdan belki krem verir

bademcim eklediğin video çok duygusal maşallah bebiş çok hareketli..........üzülme desem de üzüldüğünü biliyorum..............
Allah birdaha bu acıyı yaşatmasın..............
Keşke önceden tedbir alınsaydı............ki etrafında o kadar sağlıkçı varken nasıl kimsenin aklına gelmedi servikal uzunluğu ölçtürmek...........
Rahim zaten tüp bebekte inceliyor...
önlenebilirdi düşüncesi beynimi kemiriyor.....................
Allah sana sabır versin.............

günaydın güzel anneler

maşallah canım göbişlerimiz aynı büyüklükte :) çok tatlı çıkmışsın he ben özelikle saçlarınada bayıldım:asigim: nazar değmesin tüh tüh 41 kere hem sana hem bebişineŞeniz
çok sağol canım ama böyle dahada büyüsün kocaman olsun istiyorum saçlarım benim için çok önemlidir aman nazar değmesinkaydirigubbakcemile3
maşallah canım , göbeğin çok şirin yaa
çok teşekkür ederim canım
nurcum maşallah göbüşüne
çok sağol canım
öff ya benim oğlum hiç kıpraşmıyor.üzülüyorum
benim kızımda keyfine düşkün canım öyle çok çok hareket etmiyor ama tatlı yedğim zaman inanılmaz şekilde hareketli

Canım sanada çok geçmiş olsun dökülüyoruz resmen ya ama normal hava okadar değişkenki etkilenmemek mümkün değil işyerimizde enaz 4-5 kişi hasta öksürüyor ben hamile olarak hasta olmam çok normal

Canım maşallah kuzuna bak ne güsel hissetmen normal ama 22 haftalıksın sen ben artık kıyafetimden görebiliyorum hareketlerini kımıl kımıl maşallah paşam çok hoşumuza gidiyo eşimede tepki veriyo sanki süper bişey yadelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım

kızlar hareketler cok tutarsız
benım 2.hamılelıgım olmasına ragmen 20. haftam bıtmek uzere hıc hareket hıssetmıyorum 1 haftadır
arada mesaneme vuruyo sadece onu hıssedıyorum

canım bende ilk kızımda ameliyattan sonra 9 gün annemde kaldım mecbur biraz ayaklanınca insan evini özlüyo kendi düzenini bende kaltım geldim bi öyleden sonraydı akşam oldu benim kız başladı ağlamaya ben ağlarım o ağlar artık ilk 3 gün evde tek zor geçti o ağladıkça bende ağlamıştım ne yapıcağımı nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyodum yanımdada kimse yok tabi artık 1 gün öyle 1 gün böyle derken bebeğinin huyunu suyuna alışıyosun belli bi düzene giriyo ama inan çok zor ilk bebişinle yanlız başbaşa kalmak çok koyuyo insana allah herkesin yardımcısı olsun şimdi tabiki böyle geçmiceğine eminim en azında kızım var kardeşiyle ve bana destek olur artık gülermiyim ağlarmıyım halime bilemiyorumdelikafadulden

tiker uçmuş ben 23 haftamdayım sat24 eylül
çoktandır hissediyorum canım
ama dr inandırmam zor oldukaydirigubbakcemile3
neyse oğluşumla kanıtladık

kızlar hareketler cok tutarsız
benım 2.hamılelıgım olmasına ragmen 20. haftam bıtmek uzere hıc hareket hıssetmıyorum 1 haftadır
arada mesaneme vuruyo sadece onu hıssedıyorum

canım benimde bebişin hareketlerinde tutarsınzlık var 4 gün hiç sesi çıkmadı zor kımıldıyodu yerinde ama dün öyleden sonra kendine geldi baya bi iyi şükür sabah uyandırdı beni 7,30 da karnı acıktı sanırım:asigim: yedim yine bi hareketler şimdi uykum geldi yatıyorum yerinde durmadığı için uyuyamıyorum o oynasında ben yeterki uyumayım:asigim:

benım kımsem yok ben napıcam senağlama
annem yurt dısında dogumuma gelıcek 15 gun kalıp gıdıcek
kayınvalıdemle anlasamadıgım ıcın istemıyorum esımede söyledım sen nasıl ıstersen dedı
esım ıse gırmeseydı bana yardımcı olurdu sımdı ben napıcamsenağlama

canım mesaneye vurulduğu nasıl hissediliyor acaba
benimki sabah ezanında uyanıktı pıt pıt vuruyor birde otobüste giderken vuruyor gülme alıyor beni :)

tiker uçmuş ben 23 haftamdayım sat24 eylül
çoktandır hissediyorum canım
ama dr inandırmam zor oldukaydirigubbakcemile3
neyse oğluşumla kanıtladık

canım sende temmuzu beklemeden sanırım haziranın son haftasında doğum yaparsın baya bi olmuş hafta olarak allah kısmet ederse bende haziranın 25 de sezercik olucamyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…