- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
evet dimi kızlar gününde doğuran zaten çok az .geç olsun güç olmasın. hepimizi sağlıklı alalım kucaklarımıza inş
çok sağol canım ama böyle dahada büyüsün kocaman olsun istiyorum saçlarım benim için çok önemlidir aman nazar değmesinkaydirigubbakcemile3maşallah canım göbişlerimiz aynı büyüklükte :) çok tatlı çıkmışsın he ben özelikle saçlarınada bayıldım:asigim: nazar değmesin tüh tüh 41 kere hem sana hem bebişineŞeniz
çok teşekkür ederim canımmaşallah canım , göbeğin çok şirin yaa
çok sağol canımnurcum maşallah göbüşüne
benim kızımda keyfine düşkün canım öyle çok çok hareket etmiyor ama tatlı yedğim zaman inanılmaz şekilde hareketliöff ya benim oğlum hiç kıpraşmıyor.üzülüyorum
Hepinize günaydınn,bugün nasılsınız.Nurcum göbüşün çok tatlı çıkmış,Eyetkiner bebişinin iyi olmasına çok sevindim canımnazar değmesin size.
Ben dün geceden beri öksürük krizindeyim nerdeyse sesim falan gitti artık,11de randevu almış eşim birazdan gidicez hastane yakın allahtan işyerine.Şurup versin diye dua ediyorum
günaydın anneler
inşallah iyisinizdir
dün bebişimi görmeye gittik allaha şükür iyi
çok hareketliydi [/B
dr bana vereceği gör. bi türlü çekemedikaydirigubbakcemile3 tam basacak pat oğlum arkasını döndü
sonunda dr pes etti ve sırtı dönük fotosunu verdi
görüntü alınmasından hoşlanmıyor dedikaydirigubbakcemile3
bide hareketleri için endişelenme dedi bence hissettiğin başkadır bebek daha küçük hissetman zoor dedi
sonra şimdi bana tekme attı diye söyle dedi ultrasyondan teyit etmek için
bende herhissettiğimde söyledim sonunda inandırdım
ben gerçekten bebişimi hissediyorum hihoyyyt kanıtlandı
Hepinize günaydınn,bugün nasılsınız.Nurcum göbüşün çok tatlı çıkmış,Eyetkiner bebişinin iyi olmasına çok sevindim canımnazar değmesin size.
Ben dün geceden beri öksürük krizindeyim nerdeyse sesim falan gitti artık,11de randevu almış eşim birazdan gidicez hastane yakın allahtan işyerine.Şurup versin diye dua ediyorum
hiç korkma ilk zamanlar dediğin gibi tecrübeli biri başında olursa iyi olur zaten kırkının içinde daha bir bakacaksın ki onun halinden bir tek sen anlıyorsun tecrüübe bile faydasız ben kızımı yalnız büyüttüm hastaneden çıktık evimizde sadece ben baktım sayılır bir kere görümcem yıkadı sonra hep ben ve babası 40dan sonra tek başıma hatta .ALLAH yardım etti bize çok şükür. annem sağ tarafı felçli o yüzden bana yardımı hiç olamadı 17 günlüktüm evde yalnız kaldım tek avantajım çok yeğenim vardı gençkızken çok iliglendim onlarla uzun lafın kısası çok sıkışırsan burdan bile sana yardımcı oluruz kaydirigubbakcemile3
Canım maşallah kuzuna bak ne güsel hissetmen normal ama 22 haftalıksın sen ben artık kıyafetimden görebiliyorum hareketlerini kımıl kımıl maşallah paşam çok hoşumuza gidiyo eşimede tepki veriyo sanki süper bişey yadelikafaduldenkaydirigubbakcemile2
kızlar hareketler cok tutarsız
benım 2.hamılelıgım olmasına ragmen 20. haftam bıtmek uzere hıc hareket hıssetmıyorum 1 haftadır
arada mesaneme vuruyo sadece onu hıssedıyorum
canım bende ilk kızımda ameliyattan sonra 9 gün annemde kaldım mecbur biraz ayaklanınca insan evini özlüyo kendi düzenini bende kaltım geldim bi öyleden sonraydı akşam oldu benim kız başladı ağlamaya ben ağlarım o ağlar artık ilk 3 gün evde tek zor geçti o ağladıkça bende ağlamıştım ne yapıcağımı nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyodum yanımdada kimse yok tabi artık 1 gün öyle 1 gün böyle derken bebeğinin huyunu suyuna alışıyosun belli bi düzene giriyo ama inan çok zor ilk bebişinle yanlız başbaşa kalmak çok koyuyo insana allah herkesin yardımcısı olsun şimdi tabiki böyle geçmiceğine eminim en azında kızım var kardeşiyle ve bana destek olur artık gülermiyim ağlarmıyım halime bilemiyorumdelikafadulden
tiker uçmuş ben 23 haftamdayım sat24 eylül
çoktandır hissediyorum canım
ama dr inandırmam zor oldukaydirigubbakcemile3
neyse oğluşumla kanıtladık
canım mesaneye vurulduğu nasıl hissediliyor acaba
benimki sabah ezanında uyanıktı pıt pıt vuruyor birde otobüste giderken vuruyor gülme alıyor beni :)
canım sende temmuzu beklemeden sanırım haziranın son haftasında doğum yaparsın baya bi olmuş hafta olarak allah kısmet ederse bende haziranın 25 de sezercik olucamyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?