benım kımsem yok ben napıcam senağlama
annem yurt dısında dogumuma gelıcek 15 gun kalıp gıdıcek
kayınvalıdemle anlasamadıgım ıcın istemıyorum esımede söyledım sen nasıl ıstersen dedı
esım ıse gırmeseydı bana yardımcı olurdu sımdı ben napıcamsenağlama
canım sende temmuzu beklemeden sanırım haziranın son haftasında doğum yaparsın baya bi olmuş hafta olarak allah kısmet ederse bende haziranın 25 de sezercik olucamyerimseniben
canım benimde annem martın sonuna doğru memlekete gidecek doğuma 2 gün varken gelirim dedi eksiklerini tamamlarız doğumdan bi 10 gün sonra tekrar memlekete dönecek yine baş başa kalcam bebişimle ama hiç korkma allah sabrını veriyo dayanıyosun herbi şekilde yeterki allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin bak ben ameliyat oldum daha hastanedeyim zor böyle iki büklüm tutunarak yürüyorum annem koltukta içi geçmiş kadının kaydirigubbakcemile3 bebişim ağlamaya başladı bende sessizce hiç gıglamadan dişimi sıktım yatağımdan kaltım daha ameliyat olalı 8 saatlik felanım hemen bebişime koştum ağlamasına dayanamıyosun acında olsa o acı sana şerbet gibi geliyo kucağına alınca herşey unutuluyo ne acı ne ağrı bian önce bebişinle kendin ilgilenmek için dikiliyosun ayağakaydirigubbakcemile5
hüzüyılı durumun zor bitanem annen keşke daha uzun kalabilseydi
Benim tahmini doğum tarihim 13 temmuz gözüküyo. Normal dogum icin bünyem cok elverişli olmadıgından, minyonumda azcıkyerimseniben, sezaryen olma ihtimali yüksek diyo doktor o zaman bende temmuzun ilk haftası olcam, epidura olsa diyorum ama igneden inanılmaz korkarım ben yaaaaaa, otomatik olarak bayılırım sanırım.
Daha once epidural anestezi yaşayan varmı?
canım ben öyle sezaryan oldum epidural yani belinden kıl kadar bi iğne giriyo hiç duymuyosun 5 dakika içinde göğüs altın ayak parmaklarına kadar hiç bişeycik hissetmiyosun gözün açık dotorla konuşa konuşa ameliyatın bitiyo ve çok rahat oluyo tavsiye ederim ama anestezi doktorun sağlam ve uzman olması gerek iyi ellerdeysen hiç bi sorun yok zaten önce allaha sonra doktprlara emanetiz:Saruboceq:
Ama belinden giriyo, arada o sahne aklıma geliyoda ya kendimi cekersem, kıpırdarsam sinirime denk gelirse gibi psikopat komplo teorileri de beraberinde geliyo. Cok tırrrrsssıııyorum :1shok: E o sırada dogum agrında olmıcak tüm gücünle belinin acısına odaklanabilirsin. Ben mi fazla korkagım acaba :uhm:
Selam kızlar ben geldim.Doktor bana faranjit dedi :bbo:.Gargarayla burun spreyi verdi neyseki.Birazdan başlıyorum kullanmaya.
Bende normalden korkuyorum galibaama doktorumla hiç konuşmadık bu konuyu bi dahakine sorayım olmazsa
Selam kızlar ben geldim.Doktor bana faranjit dedi :bbo:.Gargarayla burun spreyi verdi neyseki.Birazdan başlıyorum kullanmaya.
Bende normalden korkuyorum galibaama doktorumla hiç konuşmadık bu konuyu bi dahakine sorayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?