evet canım keske kalabılse ama abimle babamda yurt dısında onları yalnız bırakamaz sanırım artık öle böle bakıcaz allah buyuktur
Selam kızlar ben geldim.Doktor bana faranjit dedi :bbo:.Gargarayla burun spreyi verdi neyseki.Birazdan başlıyorum kullanmaya.
Bende normalden korkuyorum galibaama doktorumla hiç konuşmadık bu konuyu bi dahakine sorayım olmazsa
egerkı sancım olursa kesınlıkle normal yapmayı dusunuyorum ama olmzsa sezeryan
cunku suni sancı cok berbat bısey ölüp ölüp diriliyosun
inş ilaclarla daha rahat atlarsın çiçekcim hastalığını
cıcegım cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bıran önce atlatırsın
canım geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bian önce ilaçlarını ihmal etme dinlen ılık bişeyler iç atlatırsına.s.
canım geçmiş olsun atlatırsın inşallah:CüvCüv:
eğerki doktoruna güvenir ve onun dediklerini dinlersen kolay oluyormuş . birde fazla kilo almamak lazım heralde kiloda zorluyor doğumu .son aylara doğru yürüyüş yapıp kasları biraz açmak lazım . bulgaristanlı bir komşumuz on gün evelden başlayıp her gün ılık suda oturmayı önermişti ablama bence mantıklı geldi kaslar gevşer doğum kolay olabilir keşke normal olabilse :a015:kızlar bazıları da çok kolay normal doğum yapıyormuş . kolay oalcağını bilsem düşünürdüm bende ama zor olacak gibi hep sartlandırdım kendimi
zaten başıma ne geldiyse suni sancı yüzünden ondan korktuğum için sezaryan oldum günüm geçti doğum olmayınca doktorum dedi açılman 1cm ama sancım yok suni sancı vericem deyince tırstım beni oyalama sancıyla dedim kes gitsinkaydirigubbakcemile3
kızlar bazıları da çok kolay normal doğum yapıyormuş . kolay oalcağını bilsem düşünürdüm bende ama zor olacak gibi hep sartlandırdım kendimi
ewt dilara ben narkozla oldum ameliyat sonrasında boğazına bir gıcık geliyorki nefes alamıyorsun .ama şimdi ikisindende korkuyorum . belden aşağını hissetmemek nasıl birşeyki sanırım panik atak oldum ben ameliyat sırasında problem çıkarmaktan korkuyorum hayırlısı bakalım olcak bu iş mecbur içerde kalmayacakya .birde epuduralde sonlara doğru seruma bi ilaç veriyormuş narkozcu o bulantı yapıyormuş doğrumu
malesef benim gibi 24 saat doğum bekledim hastanede . gece 1 gibi sancı taktılar sabah sekizde doğumhaneye aldılar akşam sekizi geçiyordu masadan kaçtım . eşime gidip beni burdan götür diyordumki doktor zorla geri çağırdı ve 20.20 de kızm sezeryanla dünyaya geldi . korkutmak gibi olmasındaa.s.kaydirigubbakcemile3
canım en ıyısını yapmıssın sunı sancı felaket bır acı verıyo bıde acılman olmazsa okadar acıyı cektıkten sonra sezeryan oluyosun malesef
o baş dönmesi narkozdada oluyor yere bakma ileri bak yürü demişlerdi çok güzel yürüdüm yatağıma otururken aşağıya bir baktım düşüyordum az kalsın ilk doğum yapacaklarda okuyor bunları ama anlık şeyler hemencik bitiyor inş.hayır canım şimdi seni zaten ilk önce odana alıyolar büyük bi şişe 1,5 litrelik serumu bitiriyolar ondan sonra işte wc ni varsa onu yaptırtıyolar haydi giydirip seni sedye üzerinde ameliyata yolculuk ameliyatını oluyosun yatağa indiriyolar aynı serumdan bi şişe daha bitiyosun okadar bide uyuşukluğun bitince kalçadan bi iğne ağrı kesici hem antibiyotik vuruyolar altına büyük boy bez bağlayıp hemşireler seni ayağa kaldırıyo yürüyo biraz sadece ilk yürüyüşte miden biraz bulanabilir çünkü sonuçta ameliyat ama oda baş dönmesi ani kaltığın için korkuda tansiyon düşmesinden kaynaklanıyomuş doktor söylemişti bana zaten sonrası kolay ve bebişin yanına geliyo koklayıp emzirmeye başlıyosun işte o an bitiyo:)
:1hug:
o baş dönmesi narkozdada oluyor yere bakma ileri bak yürü demişlerdi çok güzel yürüdüm yatağıma otururken aşağıya bir baktım düşüyordum az kalsın ilk doğum yapacaklarda okuyor bunları ama anlık şeyler hemencik bitiyor inş.
gaydincim senin kaç haftalık şimdi tam olarak
beni kocam yürüttü . hastanedede o bekledi yazık . ilk günler süt hiç gelmedi bebek hastaneyi ayağa kaldırmıştı . ablacım vardı o zaman onun kızı daha 11 aylıktı o emzirmek istedi almadı beni ablam 11 aylık yeğenim ve eşim bekledi ikinci gün hastanede kalacak kimsesi olamamk çok kötü of off şimdi ne yapacam bilemiyorum ablamda yok artıkk:a015:ben en çok ordaki hemşirelere acıyorum yürütüyolar seni :) ben kadınların kollarını morartmışım acımdan ben dedim yürümek istemiyorum yeter bu kadar ertesi gün kadınlar kollarını gösteriyo bana delikafadulden
beni kocam yürüttü . hastanedede o bekledi yazık . ilk günler süt hiç gelmedi bebek hastaneyi ayağa kaldırmıştı . ablacım vardı o zaman onun kızı daha 11 aylıktı o emzirmek istedi almadı beni ablam 11 aylık yeğenim ve eşim bekledi ikinci gün hastanede kalacak kimsesi olamamk çok kötü of off şimdi ne yapacam bilemiyorum ablamda yok artıkk:a015:
üç gün kaldım hastanede . büyük abdest yapmadan yollamadılarcanım ben gündüz oldum saat 12 de ameliyat ertesi gün sabah 8 de eve yolladılar seni niye okadar tutularkifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?