üç gün kaldım hastanede . büyük abdest yapmadan yollamadılarpazar günü doktora yalvardık artık bizi çıkardı .zaten gördüler halimizi hemşireler çoluk çocuk hastande
Canım ben 21+4 yani 22. haftamın içindeyim yerimseniben
ALLAHIM İNANAMIYORUM O UÇAK BENİM GECEN HAFTA İŞ GEZİSİ İÇİN BİNDİĞİM UÇAK. AMSTERDAM SCHİPHOL senağlama DÜŞÜNÜN BU HAFTA GİDİCEKTİM 1 HAFTA GERİYE ÇEKTİK. ALLAH KURTARMIŞ BENİ, EN COKTA BEBEGİMİ ÖLMESEM BİLE KORKUDAN COK KOTU OLURDUM Kİ BU SENARYOYU DÜŞÜNE DÜŞÜNE GİTTİM 3,5 SAAT :1shok: COK SOKTAYDIM COK KOTU OLDUM
allah kurtarmış cnm seni bebenin seninde böyle korkuyu yaşamana razı gelmemiş .geçmiş olsunallahım inanamıyorum o uçak benim gecen hafta iş gezisi için bindiğim uçak. Amsterdam schiphol senağlama düşünün bu hafta gidicektim 1 hafta geriye çektik. Allah kurtarmış beni, en cokta bebegimi ölmesem bile korkudan cok kotu olurdum ki bu senaryoyu düşüne düşüne gittim 3,5 saat :1shok: Cok soktaydım cok kotu oldum
Çok şok oldum resmen, aynı senaryoyu arkadasımla konusuyodum yanımdaki, ben düşse kurtulamam da bu gobekle diye sakinleşmeye calısıyodum ucarken. Allahtan cok kayıp yok, allah kurtarmıs yolcuları da. Dua falan okuycam bu gece. Cok korktum cok teşekkürler kızlar
zuzuuum geçmiş olsun.arkadaşlar size bişi sormak istiyorum. siz benden biraz daha tecrübelisiniz.ben 3 gün önce 16
4 günlğkken dr a gittiğim de dr bana cinsiyrtini kız demişti. bi kaç arkadaşımda daha zamanı var 20 haftaya kadar anca kesinleşir diyorlar.her an değişebilirmiş.olabilirmi böyle bişey.:bbo:
ay canım ya bende 21+6 yım ama hala hisstemiyorum.sizleri böyle okudukça panik yapıyorum
zuzuuum geçmiş olsun.arkadaşlar size bişi sormak istiyorum. siz benden biraz daha tecrübelisiniz.ben 3 gün önce 16
4 günlğkken dr a gittiğim de dr bana cinsiyrtini kız demişti. bi kaç arkadaşımda daha zamanı var 20 haftaya kadar anca kesinleşir diyorlar.her an değişebilirmiş.olabilirmi böyle bişey.:bbo:[/quot bence bebeğin cinsiyeti değişmezde belki göstermemiştir banada 16haftalıkken kıza benziyor dedi ama daha sonra yine bakalım dedi kesin bir şey demedi daha ufak dedi .bence kesin gözüyle bakma .sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez tabiia.s.
4 günlğkken dr a gittiğim de dr bana cinsiyrtini kız demişti. bi kaç arkadaşımda daha zamanı var 20 haftaya kadar anca kesinleşir diyorlar.her an değişebilirmiş.olabilirmi böyle bişey.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?