2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

üç gün kaldım hastanede . büyük abdest yapmadan yollamadılar pazar günü doktora yalvardık artık bizi çıkardı .zaten gördüler halimizi hemşireler çoluk çocuk hastande

bende yapmadım ama sadece gaz çıkardınmı dediler bende evet dedim sanırım pırtlakmakta yetiyo eve geldim 3. gün çıktım bende abdesimekaydirigubbakcemile3

ALLAHIM İNANAMIYORUM O UÇAK BENİM GECEN HAFTA İŞ GEZİSİ İÇİN BİNDİĞİM UÇAK. AMSTERDAM SCHİPHOL senağlama DÜŞÜNÜN BU HAFTA GİDİCEKTİM 1 HAFTA GERİYE ÇEKTİK. ALLAH KURTARMIŞ BENİ, EN COKTA BEBEGİMİ ÖLMESEM BİLE KORKUDAN COK KOTU OLURDUM Kİ BU SENARYOYU DÜŞÜNE DÜŞÜNE GİTTİM 3,5 SAAT :1shok: COK SOKTAYDIM COK KOTU OLDUM

verilmiş sadakan varmış canım bence birine başında bi tuz ekmek çevir ver bizde kötü bişey atlatıınca öyle yaparlar:1rolleyes:

allah kurtarmış cnm seni bebenin seninde böyle korkuyu yaşamana razı gelmemiş .geçmiş olsun

Çok şok oldum resmen, aynı senaryoyu arkadasımla konusuyodum yanımdaki, ben düşse kurtulamam da bu gobekle diye sakinleşmeye calısıyodum ucarken. Allahtan cok kayıp yok, allah kurtarmıs yolcuları da. Dua falan okuycam bu gece. Cok korktum cok teşekkürler kızlar

ay canım allah korumuş.

Dahada ilgincini anlatıyım. Air France ta küçücük bi sandwich bi de su veriyolar, cnm thy yemekleri süper servis süper tv de var diyodum arkadasıma. Hiçte gecikme yapmıyo. Dönüşte Fransa'dan kalktı 1 saat rötarlı. Yemekte tam bana sıra geldiginde bitti. Son 10 kişi yarım saat yemeksiz kaldı, bunlardan ikisi bizdik. Yetkili gelip özür diledi 14 yıldır ilk kez geliyo basımıza diye. Şom agızlımıyım neyim yaaaaaaaa cok korktum kendimden senağlama

verilmiş sadakan varmış hakikaten zuzum dediğin gibi o korku nasıl etkilerdi bilemiyorum seni çok üzücü bi olay

Saol cnm cok şükür ki ucuz kurtulmuşum allahın sevdigi kuluymusum resmen ama bilas çenemi tutmam lazım sanırım:1no2:

zuzuuum geçmiş olsun.arkadaşlar size bişi sormak istiyorum. siz benden biraz daha tecrübelisiniz.ben 3 gün önce 16
4 günlğkken dr a gittiğim de dr bana cinsiyrtini kız demişti. bi kaç arkadaşımda daha zamanı var 20 haftaya kadar anca kesinleşir diyorlar.her an değişebilirmiş.olabilirmi böyle bişey.:bbo:

canım kız çocuklarında yanılmıyorlar banada 17 haftlıkkn kız dedi drum %>60 kız dedi pazartesi günü detaylıya gittik kesin kız dedi

ben 17+1 öğrenmiştim cinsiyet değişmedi
20 garanti oluyor tabii

Teşekkür ederim cnm. Bak mesela o cinsiyet değişimi de benim basıma geldi bıdı bıdı konusuyodum olurmu oyle sey diye :1shok: 16.haftamda %70 erkekti. Sonra 20.haftamda kız dedi doktorum. 23.haftama denk gelen tarihte doktora gitcem detaylı usg ye o zaman kesinleşirmiş.

Zuzum geçmiş olsun canım ,Allah korumuş sizleri gerçekten de .artık hamileliği bahane edip binme:)

Behiyeciğim , kız bebeklerinde yanılma olmuyor
ben 12 haftalıkken kız olduğunu öğrendim 16+3 te kesinleşti %100 kız dedi

zuzu geçmiş olsun.
maşlalh demeden konuşma bundan sonra canım.
sen sadaka ver yineç
allah korumuş.tabi ki uçakta bulunan herkese de allah acil şifalar verisn

Teşekkür ederim kızlar, kesinlikle insallah masallah demeden bişi yapmamak lazım, saglam korktum bu sefer, büyükte konusmıcam. Hayatta her an herkesin basına her türlü sey gelebilir. Bana olmaz yada bu olmaz dememek gerek. Zaten İlsu'cum artık korktum gidiceim yerler vardı ama artık gitmem:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…