- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
ALLAHIM İNANAMIYORUM O UÇAK BENİM GECEN HAFTA İŞ GEZİSİ İÇİN BİNDİĞİM UÇAK. AMSTERDAM SCHİPHOL senağlama DÜŞÜNÜN BU HAFTA GİDİCEKTİM 1 HAFTA GERİYE ÇEKTİK. ALLAH KURTARMIŞ BENİ, EN COKTA BEBEGİMİ ÖLMESEM BİLE KORKUDAN COK KOTU OLURDUM Kİ BU SENARYOYU DÜŞÜNE DÜŞÜNE GİTTİM 3,5 SAAT :1shok: COK SOKTAYDIM COK KOTU OLDUM
ya ben bi başladım almaya şu an durduramıyorum her hafta 1 parça alıyorum,0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı bady yeteri kadar aldım sıra uzunlarda ama işte karar veremedim temmuz ağustos sıcak olcak ne giydirilir,bana kalsa çıplak gezcek gibi geliyoböle boğum boğum bizde onu seyretcez falan:dance:
zuuum Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun.kızlar dün ayrıntılıya girdik %95 lik kız tahmininin %5 lik kısmıda tamamlandı.doktorunda dediğine pek nazlı bi kızımız olucakmış ilk 15 dakika göstermedi yüzünü :)
Selam kizlar,
Uzun zamandir yoktum ortalikta. Bakiyorum herkez iyi durumda. (Su ucak olayi disinda tabii. senağlama)
Kizlar bebisler icin alisveris etmeye baslayan varmi? Ben daha hic bir sey almadim sanki erken gibi ama sonradan gec kalmak da istemiyor. Herseyi bir anda almak istemedigimden yeni dogan bebekler icin gerekli esyalari arastirip duruyorum. Bilenler varsa bilgi verebilirmi?
Ayrica su ticker isini bir turlu halledemedim.Nasil yapiyorduk.
Merhaba kızlar şimdi dr dan geldik bebeğimi 4 boyutluda gördük oğluşum çok tatalıydı size selam söledi
ya bende antalyadayım ve inan buranın sıcağında bende ne giydireceğimi şaşırdım
biz bile evde yarı çıplak dolaşıyoz minnoşuma ne giydircem acaba.bide yaz bebekleri çok pişik ve isilik olurlar yandık valla.hepimize allah kolaylık versin
Babaneme göre bebek hergün yıkanırsa daha cabuk büyürmüş. Sulak yerde büyümek kavramı burdan mı geliyo acaba
Arkadaşlar 26 Şubat-2Mart arası anne çocuk fuarı var İstanbulda. Söylenmişti ama hatırlatayım dedim. Özellikle çalışmayan arkadaşlar hafta içi rahat rahat gezebilirler. Maalesef akşam 7:30da kapandığı için biz hafta sonu gidebileceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?