2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşalr cevaplar için çook teşekkür ederim. ben en iyisi mi şu ayrıntılı usg yi bekleyeyim. hem o zaman 18+1 olacam hemde ayrıntılı usg ye gireyim emin olayım.9 gün kaldı zaten. sağlıklı olsunda ha kız ha erkek ne fark ederki... ama merak işte.

Zuzum bununla geçmiş olsun canım,verilmiş sadakan varmış bi sadaka bişey ver istersen birine

Kesinlikle kızlar cok teşekkür ederim destekleriniz için :teselli: Sadaka vermem şart oldu artık birilerine... Allah hepimizi ve daha dünyaya adımını dahİ atmamış minik bebeklerimizi her türlü dertten tasadan beladan korusun, onları sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Selam kizlar,
Uzun zamandir yoktum ortalikta. Bakiyorum herkez iyi durumda. (Su ucak olayi disinda tabii. senağlama)
Kizlar bebisler icin alisveris etmeye baslayan varmi? Ben daha hic bir sey almadim sanki erken gibi ama sonradan gec kalmak da istemiyor. Herseyi bir anda almak istemedigimden yeni dogan bebekler icin gerekli esyalari arastirip duruyorum. Bilenler varsa bilgi verebilirmi?
Ayrica su ticker isini bir turlu halledemedim. Nasil yapiyorduk.

ya bende antalyadayım ve inan buranın sıcağında bende ne giydireceğimi şaşırdım
biz bile evde yarı çıplak dolaşıyoz minnoşuma ne giydircem acaba.bide yaz bebekleri çok pişik ve isilik olurlar yandık valla.hepimize allah kolaylık versin

zuuum Allah korumuş sizi çok geçmiş olsun.kızlar dün ayrıntılıya girdik %95 lik kız tahmininin %5 lik kısmıda tamamlandı.doktorunda dediğine pek nazlı bi kızımız olucakmış ilk 15 dakika göstermedi yüzünü :)

Teşekkür ederim cnm... Hayırlı olsun kızında. Artık rengini belli etmeye karar verdi demek ufaklık, pembeee :ecrin_bebek: Kacıncı haftandasın suan?

canım ben basladım alısverıse
son aylarda daha fazla agırlasacagımız ıcın son ana bırakmayın gercekten zor oluyo fazla gezemıyorsunuz en rahat aylar 2.üç aylık dönema.s

Ben henüz hicbisey alamadım, 21.haftanın içindeyim ama kız yada erkek diyemediğim icin bisi alamıyorum. Bi tane sarı bluz, 2 tanede beyaz yarım kollu bacakları açık bebek kıyafeti aldım o kadar. Artık hersey pembe yada mavi, ara rengi bulmak cok zor

sabah akşam suyun içinde yıkar dururuz ne güzel kokar mis gibi:asigim:

Babaneme göre bebek hergün yıkanırsa daha cabuk büyürmüş. Sulak yerde büyümek kavramı burdan mı geliyo acaba

Arkadaşlar 26 Şubat-2Mart arası anne çocuk fuarı var İstanbulda. Söylenmişti ama hatırlatayım dedim. Özellikle çalışmayan arkadaşlar hafta içi rahat rahat gezebilirler. Maalesef akşam 7:30da kapandığı için biz hafta sonu gidebileceğiz.

21 h+2 g lük olduk.haklısın zuzuuum renk olayı benimde elimi bayagı bir baglıyordu ara renklerde çok fazla seçenekte yoktu en çok alışveriş olayı için belli olmasına seviniyorum:)

zuzum hakkaren verilmiş sadakan varmış
dilaracım ya sen dedinya çok kilo aldım ilk doğumda diye bide sezeryan olmuşsun hakkaten sezeryanda göbek kalıyomu bide mekik hareketi yapabiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…