zuzum hakkaren verilmiş sadakan varmış
dilaracım ya sen dedinya çok kilo aldım ilk doğumda diye bide sezeryan olmuşsun hakkaten sezeryanda göbek kalıyomu bide mekik hareketi yapabiliyomusun
zuzum hakkaren verilmiş sadakan varmış
dilaracım ya sen dedinya çok kilo aldım ilk doğumda diye bide sezeryan olmuşsun hakkaten sezeryanda göbek kalıyomu bide mekik hareketi yapabiliyomusun
canım benim göbeğim çok şükür kalmadı ama alt tarafta hafif bi sezaryan olduğum bölgede deri sarkması var 24 kilodan 15 kilosunu verdim ben çok zayıftım ilk bebişimde o yüzden biraz kilo alınca kendime gelmiştim iskelet gibi olmakta hiç iyi değildi:)delikafadulden
canım yeşil köydemi fuar acaba?
benimde ilk doğumdan 10 kilom kaldı ama ben zayıf değildim yani pek hoş olmadı şimdi o fazla 10 kiloyla hamile kaldım sonumuz ne olur bilmiyom
Evet canım yeşilköyde. Hatta bir bebe mağazasıdan alt sınır olmadan yapılan alışverişte ücretsiz 2 kişilik bilet veriyorlar.
Bizde Pazar gidiyoruz esimle. Biletler 10lira kisi basi sanirim. Hangi dukkandan ucretsiz bilet veriyorlar biliyormusun. Hem alisveris yapariz hemde biletleri almis oluruz boylece. :)
dilaracım kızın bire başlıyacaksa kesin vereceksin .sana birazda zor olacak çünkü birinci sınıfta anneye çok iş düşüyor .bebkte olacak ALLAH kolaylık versin.biraz balık etliyim şimdi inşallah bari bunda kilo kalmazda eski halime dönsem yeter diye düşünüyorum 2 çocukla daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum çünkü kızım okula başlıcak okul ve ev arası koşturcam yemek hazırla ev topla okul vakti okuldan gel bebekle ilgilen haydi akşam oldu tekrar okula kızı almaya gel masa kur yemek yencek çocukları doyur masayı topla mutfağı topla çocukları uyut bi bakmışım saat10 olur bende sızar kalırım bi köşede-tatlicadiarzu-
Fuarı kacırdım, tüm magaza indirimlerini kacırdım cinsiyet ogrencem diye:1no2:
Canim uzulme klasik modellerden bak sende. Basic tulum filan yani. Duz beyaz veya yesil. Biliyorum su pembe mavi olayi cok sinir cunku herseyde bir belirti olmak zorunda sanki ama unisex modeller bulabilirsin bence.
dilaracım kızın bire başlıyacaksa kesin vereceksin .sana birazda zor olacak çünkü birinci sınıfta anneye çok iş düşüyor .bebkte olacak ALLAH kolaylık versin.
kızlar nasılsınız ben feci halde gribim biraz yatıp geldim bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum fuara eşim yurtdışında olacak ama annemle gidecem
geçmiş olsun canım bende fuara cumartesi gidicem büyük bi ihtimalsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?