2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sanırım hepimiz fuarda karşılaşıcas... Bende pazar gitmeyi düşünüyorum. Bu arada benim mesaim bitti arkadaşlar kendinize dikkat edin yarına kadar... Herkese iyi akşamlar

Merhaba arkadaslar, hepinize kovcaman merhaba, yarin bebisimi gormeye gidecez. en son 5.5 hafta once gormustum. 7 cm bir seydi. yarin detayli ultrason var. coook heyecanliyim. insallah cinsiyetini de ogrenecez. bende baska ogrenmeyen kalmadi heralde:)

bende varım daha

ya yavaş ol dur biiiiiiiiii.korkutma benide.o hızla bencede kilo verecen ama bakalım herşey planladığın gibimi gidecek.bende 2 çocuk işine pek alışamadım daha hem benimki daha 3yaşında seninki en azından okula başlıyo ya ben nedecemyasakkelime

Hoşgeldin kibele bu gece geçmez sana banada erkek gibi geliyo ama bakalım yarın hemen ver haberini merak ettik.Kocaman bi bebiş görüceksin bu zaman öyle farkediyoki :))

Zuzum çok geçmiş olsun iyiki iş gezini öne almışsınız Allah korusun ya sen bi sadaka ve birde tuz geçirip verilir başından bir paket onuda yap canım Allah korusun korkusu bile yeter insana

oleyy işte günün geldi canım bol şans ve duaa ediyorum inşallah bebişin gösterir güzel haberleri hemen yaz geldiğinde meraklandırmaŞeniz

bende pazar gıdıcem esımle bellımı olur belkı karsılasırız fuardakaydirigubbakcemile3

bende pazarmı gitsem needelikafadulden

korkma canım başa gelen çekilirsırnaşık şey

kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün

bunuda şimdi çektik

nurcum coook tatli gobusun masallah. koskocaman olmus:)
paylasimin icin tesekkurler canim..
bebisnin iyi olmasina sevindim canim. aman dikkat et is guc yapma bosver.. bu iliski yasaklanmasini da bilmiyodum doktoruma sorayim bende..
ahh canim benim.. bizde yurtdisindayiz napalim hepimiz allaha emanetiz. bebegimin 40i cikinca nasipse doncem bende buralaraa.. allah hepimize kolaylik versin ins:)
Merhaba kızlar şimdi dr dan geldik bebeğimi 4 boyutluda gördük oğluşum çok tatalıydı size selam söledi
masallah canim oglusunaa. allah nazardan korusun
kızlar nasılsınız ben feci halde gribim biraz yatıp geldim bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum fuara eşim yurtdışında olacak ama annemle gidecem
gecmis olsun nurcum. en kisa zamanda atlatirsin ins

merhaba canimm.. ooo simdi koskocaman olmustur bebegin. ins ogrenirsin yarin cinsiyetini. bende varim bu arada ogrenemeyn

netleşti artık canım pazartesi ayrıntılıya gittik şu anda 21+2yiz

canim o kadar cok degisen oldu ki cinsiyetlerde biliyosun. karistirdim artik bendekaydirigubbakcemile3 allah hayirli evlat etsin. saglikla gelsinlerde kiz erkek ne fark eder. darisi benim basima ins ogrenebilirim en kisa zamanda. bu arad kocaman olmussunuz siz ya. biz sizden bayaca kucuguz ben daha 18+0

Vay tilki vay. O yüzden bakıyorum kullanıcılarda yoksun. Anında mailin düşüyor. Yine bakıyorum kullanıcılara yoksun. Hepsini toplasan 3 saniye ancak sürer. Çok hızlısın arkadaşım. Bu arada bana da giydirmişsin. Bebişim ben 4 dönüm bostanı artık rüyalarımda görüyorum. İşte canım çıkıyor eve posam geliyor. Yine de bir azimle gelir gelmez önce foruma bakıyorum. Kıymetini bil hani.

Evet ilk zamanlar biraz zorlanıyor insan. Hep oğlum derken birden kızım lafı çıkmıyor. Ama çabuk geçiyor. Bu arada geçmiş olsun canım. CRP kandaki iltihaptır. İnşallah bir an önce normale döner. Kanı temizleyen sebzeler var. Elma, salatalık. İstersen internetten de araştır. Bunları tüketmeye çalış.

GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN BENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE

Benim de lökositim normalden fazla çıktı ama dr hamilelikte normal dedi.

CANIMCIM DR KIZ KESİN GİBİ DEDİ AMA 10 GÜN SONRA AYRINTILI USG VAR. ONU DA HALLEDELİM ORDA DA KESİNLEŞSİN ZATEN SENİ O ZAMAN RAHATSIZ EDERİM CANIM.SENİN İÇİNDE Bİ SAKINCASI YOKSA

Yaparız sana da pembiş bişeyler. Sen haber verirsin.

Büyük şok gerçekten. Geçmiş olsun. Bişey olmasa bile o anı yaşamak yeterli.

ay canım ya bende 21+6 yım ama hala hisstemiyorum.sizleri böyle okudukça panik yapıyorum

Hiççç panik olma. Kendine süre ver. 22 hafta bitene kadar hareket etmese de kafama takmayacağım de. Hem erkek bebişler geç hareketlenirmiş. Kuzenim 7 ayında hissetti. 4,5 kilo bebişi oldu hem de. O tosunu nasıl hissetmedi hayret edersin. Bebeğin demek ki arkalarda dolaşıyor.

Benim de zuzuumun da söylenen cinsiyetleri değişti. İkimize de erkek demişlerdi ama. Seninki kız olduğu için muhtemelen değişmez. Yine de belli olmaz. Cuma detaylıya gireceğim orada daha netleşecek ama en sağlıklısı galiba 20 haftadan sonra söylenileni.

Arkadaşlar aranızda Göztepe medical parka giden var mı? ordan tavsiye edebileceğiniz doktor ismi verebilirmisiniz.Malesef dr.um başka uzak bir hastaneye gitti.Çok üzgünüm.Dr suz kaldım.

kibele yarın büyük gün senin için .
erkek gibi geliyor bakalım doğru mu tahminim:)

Ilsucum bakalim ya hemen yazarim buraya zaten. insan cinsiyet bilmeyince hayal bile kuramiyor. benim icimden hicbir sey gecmiyor. yani bazen kiz bazen erkek ama bu icimden gecen degil beynimin yinlendirmesi. bakalim merakla bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…