Merhaba arkadaslar, hepinize kovcaman merhaba, yarin bebisimi gormeye gidecez. en son 5.5 hafta once gormustum. 7 cm bir seydi. yarin detayli ultrason var. coook heyecanliyim. insallah cinsiyetini de ogrenecez. bende baska ogrenmeyen kalmadi heralde:)
biraz balık etliyim şimdi inşallah bari bunda kilo kalmazda eski halime dönsem yeter diye düşünüyorum 2 çocukla daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum çünkü kızım okula başlıcak okul ve ev arası koşturcam yemek hazırla ev topla okul vakti okuldan gel bebekle ilgilen haydi akşam oldu tekrar okula kızı almaya gel masa kur yemek yencek çocukları doyur masayı topla mutfağı topla çocukları uyut bi bakmışım saat10 olur bende sızar kalırım bi köşede-tatlicadiarzu-
Merhaba arkadaslar, hepinize kovcaman merhaba, yarin bebisimi gormeye gidecez. en son 5.5 hafta once gormustum. 7 cm bir seydi. yarin detayli ultrason var. coook heyecanliyim. insallah cinsiyetini de ogrenecez. bende baska ogrenmeyen kalmadi heralde:)
bende pazar gıdıcem esımle bellımı olur belkı karsılasırız fuardakaydirigubbakcemile3
ya yavaş ol dur biiiiiiiiii.korkutma benide.o hızla bencede kilo verecen ama bakalım herşey planladığın gibimi gidecek.bende 2 çocuk işine pek alışamadım daha hem benimki daha 3yaşında seninki en azından okula başlıyo ya ben nedecemyasakkelime
nurcum coook tatli gobusun masallah. koskocaman olmus:)kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün
bunuda şimdi çektik
paylasimin icin tesekkurler canim..kizlar Dun hurriyet gazetesinde bir yaz vardi hamilelik ve kilolar ile ilgili. buraya yapistirayim dedim. ancak karakterler farkli cikti kopyalayamadim.
isteyen asagidaki linkten okuyabilir.
Hamilelik kiloları neden zor veriliyor - Hürriyet
bebisnin iyi olmasina sevindim canim. aman dikkat et is guc yapma bosver.. bu iliski yasaklanmasini da bilmiyodum doktoruma sorayim bende..merhabaaa günaydın canlarımmmmm....
:CüvCüv: ayy çok mutluyum akşam giremedimm eşimle dr sonrası alışverişe gittim kendime ciciler aldımm:))))) hihoyyyt
bebeğimi gördümm çok iyiymiş kalbi güm güm atıyordu dr um korkmana gerek yok herşey yolunda gelişiyor dedii allahımmm çok şükürrr bebeğimi koruu sana emanet bütün bebişlerrr
bütün bebişleree benden bi maşallahhhhh
bol bol sıvı alacakmışımmm biraz da istirahat önerdii.. artık evin bütün işi eşime kaldıı..
bu arada sistit i yanii idrar yollarında iltihap olanlar dr um bana bu iltihap geçene kadar cinsell ilişkiyi yasakladıı.. size ne dedi bilmiyıorumm ama dikkat edin canlarımm..
ahh canim benim.. bizde yurtdisindayiz napalim hepimiz allaha emanetiz. bebegimin 40i cikinca nasipse doncem bende buralaraa.. allah hepimize kolaylik versin ins:)benım kımsem yok ben napıcam senağlama
annem yurt dısında dogumuma gelıcek 15 gun kalıp gıdıcek
kayınvalıdemle anlasamadıgım ıcın istemıyorum esımede söyledım sen nasıl ıstersen dedı
esım ıse gırmeseydı bana yardımcı olurdu sımdı ben napıcamsenağlama
masallah canim oglusunaa. allah nazardan korusunMerhaba kızlar şimdi dr dan geldik bebeğimi 4 boyutluda gördük oğluşum çok tatalıydı size selam söledi
gecmis olsun nurcum. en kisa zamanda atlatirsin inskızlar nasılsınız ben feci halde gribim biraz yatıp geldim bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum fuara eşim yurtdışında olacak ama annemle gidecem
teşekkür ederim sılacım nasılsın
nurcum senin bebise kis dediler ama netlesmedi dimi henuz?? bu arada tam olarak kac haftaliktiniz siz??
netleşti artık canım pazartesi ayrıntılıya gittik şu anda 21+2yiz
canımcımmm eşim geldiğinde çıkıyorum siteden , sanki bu zamana kadar girmemişim gibi yapıyorum , uslu uslu oturuyorum tv karşısında yerimseniben o geldikten bir süre sonra giriyorum , o kaş - göz edince de " bütün gün girmedim , bi bakıp çıkcam hemen " diyorum , yerse tabi kaydirigubbakcemile3
ondan bi varım bi yokum ..
sen çok varmışın gibiklava: iyiki diğer mail adresinden ulaşabiliyoruz Şeniz
Günaydın herkese... Umarım bugun herkes iyidir. Ben dün sarımsak kürüme basladım bakalım işe yararsa sizede önericem. Melekcim sende o zaman belki burnunu kapayarak bilascık yersin, iyileşte gerisi önemli diil.
Stardust cım o mesajı yazdıgım gün doktora gittim. Bıdı bıdı hareket eden bebişimi gördüm, doktor hissetmemen normal 1-2 haftaya mutlaka hissedersin dedi.
Bademcim allah sana bir an once sabrını versin ben butun aksam cok fazla düşündüm seni, videoları izleyemicem dayanamam. Ama eminim allah sana cok daha güzel bir mutluluk verecek bunun için dua edicem.
İpeğimu bende senin foruma girmeni bekliyodum. Cinsiyeti seninde değişmiş sonunda. Gerçi tam belli diil artık kaptırmıcam kendimi 14 marta kadar sora baslıcam pembe bişiler almaya. Tabi birde isim düşünmem gerek
GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜNBENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE
CANIMCIM DR KIZ KESİN GİBİ DEDİ AMA 10 GÜN SONRA AYRINTILI USG VAR. ONU DA HALLEDELİM ORDA DA KESİNLEŞSİN ZATEN SENİ O ZAMAN RAHATSIZ EDERİM CANIM.SENİN İÇİNDE Bİ SAKINCASI YOKSA
ALLAHIM İNANAMIYORUM O UÇAK BENİM GECEN HAFTA İŞ GEZİSİ İÇİN BİNDİĞİM UÇAK. AMSTERDAM SCHİPHOL senağlama DÜŞÜNÜN BU HAFTA GİDİCEKTİM 1 HAFTA GERİYE ÇEKTİK. ALLAH KURTARMIŞ BENİ, EN COKTA BEBEGİMİ ÖLMESEM BİLE KORKUDAN COK KOTU OLURDUM Kİ BU SENARYOYU DÜŞÜNE DÜŞÜNE GİTTİM 3,5 SAAT :1shok: COK SOKTAYDIM COK KOTU OLDUM
ay canım ya bende 21+6 yım ama hala hisstemiyorum.sizleri böyle okudukça panik yapıyorum
zuzuuum geçmiş olsun.arkadaşlar size bişi sormak istiyorum. siz benden biraz daha tecrübelisiniz.ben 3 gün önce 16
4 günlğkken dr a gittiğim de dr bana cinsiyrtini kız demişti. bi kaç arkadaşımda daha zamanı var 20 haftaya kadar anca kesinleşir diyorlar.her an değişebilirmiş.olabilirmi böyle bişey.:bbo:
kibele yarın büyük gün senin için .
erkek gibi geliyor bakalım doğru mu tahminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?