Hoşgeldin kibele bu gece geçmez sana banada erkek gibi geliyo ama bakalım yarın hemen ver haberini merak ettik.Kocaman bi bebiş görüceksin bu zaman öyle farkediyoki :))
oleyy işte günün geldi canım bol şans ve duaa ediyorum inşallah bebişin gösterir güzel haberleri hemen yaz geldiğinde meraklandırmaŞeniz
Vay tilki vay. O yüzden bakıyorum kullanıcılarda yoksun. Anında mailin düşüyor. Yine bakıyorum kullanıcılara yoksun. Hepsini toplasan 3 saniye ancak sürer. Çok hızlısın arkadaşım. Bu arada bana da giydirmişsin. Bebişim ben 4 dönüm bostanı artık rüyalarımda görüyorum. İşte canım çıkıyor eve posam geliyor. Yine de bir azimle gelir gelmez önce foruma bakıyorum. Kıymetini bil hani.
.
Büyük şok gerçekten. Geçmiş olsun. Bişey olmasa bile o anı yaşamak yeterli.
Hiççç panik olma. Kendine süre ver. 22 hafta bitene kadar hareket etmese de kafama takmayacağım de. Hem erkek bebişler geç hareketlenirmiş. Kuzenim 7 ayında hissetti. 4,5 kilo bebişi oldu hem de. O tosunu nasıl hissetmedi hayret edersin. Bebeğin demek ki arkalarda dolaşıyor.
Benim de zuzuumun da söylenen cinsiyetleri değişti. İkimize de erkek demişlerdi ama. Seninki kız olduğu için muhtemelen değişmez. Yine de belli olmaz. Cuma detaylıya gireceğim orada daha netleşecek ama en sağlıklısı galiba 20 haftadan sonra söylenileni.
Arkadaşlar aranızda Göztepe medical parka giden var mı? ordan tavsiye edebileceğiniz doktor ismi verebilirmisiniz.Malesef dr.um başka uzak bir hastaneye gitti.Çok üzgünüm.Dr suz kaldım.
inşallah canım.doktorda söyledi 22 haftadan sonra hissedebilirsin diye.demekki geç hissedenlerde var.dün eşime oğlunda senin gibi uyuşuk galiba filan dedim.
Kizlar hepinize gunaydin. burada gecenin biri. gittim yattim ama uyuyamamdim heyecandan. off bir sabah olsa.
ay bu arada herkeslere günaydın.nasılsınız bugün
Selsincim hic endiselenme. nasilsa bebisi gordun, o saglikli. belki kesen buyuktur, belki de kucuktur. cocugun yeri dardir:)
cok buyukse de hareket etse de hissedemezsin. benim kendi tahminlerim tabi bunlar. ama 22. haftada daha hissetmeyenler oldgunu iyi biliyorumyalniz degilsin. hatta hamilelerden sorular sorunlar bolumdunde bir baslik vardi bebeginizin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz gibi birsey. o bayan da 22. hafta olmustu hissetmemisti endiseliydi ama gordu ki kendi gibi cok var.
Yakinda hissedeceksin merak etme.
selsin canım süt demiştim denedinmi merak etme kibelenin dediği gibi yeri varsa hissetmesin belki de dediğim gibi anlayamıyosundur hareketlerini oda olabilir:1rolleyes:
günaydın kızlar kibelecim uyuyamadın :) bende öyle oluyorum ya doktora gideceğim gün içim içime sığmıyo ev bana dar geliyokaydirigubbakcemile3 sen yinede uykunu al bebek yorgun olup uyumasın doktorda
ya kizlar bilmiyorum ama icime erkek doguyor. hani derler ya sik iliski olursa kiz, yumurtlama gununde tek iliski olursa erkek, bizimki sik olmustu soylemesi ayip. tek tup olunca, aman bir an once olsun istiyorduk.
hani mantiken kiz diyor beynim, ama icim de sanki erkek diyor. bakalim yazacagim size.
ya kizlar bilmiyorum ama icime erkek doguyor. hani derler ya sik iliski olursa kiz, yumurtlama gununde tek iliski olursa erkek, bizimki sik olmustu soylemesi ayip. tek tup olunca, aman bir an once olsun istiyorduk.
hani mantiken kiz diyor beynim, ama icim de sanki erkek diyor. bakalim yazacagim size.
kibele günaydın.
buradasın demek.
sende güzle ve hayrılı haberler bekliyoruz
ay ne heyecan send eki ben ayda bir görüyorum.yinde de heyecan yapıyorum .
yeter ki iyi olsunlarda değil mi?
bakalım kız mı erkek mi senin kuzu.
inşallah her şeyden önce sağlık habeleri alırısın canım. bekliyoruz seni ,türkiye saati ile kaçta randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?