2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hoşgeldin kibele bu gece geçmez sana banada erkek gibi geliyo ama bakalım yarın hemen ver haberini merak ettik.Kocaman bi bebiş görüceksin bu zaman öyle farkediyoki :))

Hosbulduk canim. gerci ben girince siz genelde olmuyorpsunuz. hepiniz mesai saatlerinde giriyorsunuz. ben de tembellestim iyice. 10 dan onmce kalkmiyorum. kahvalti vs derken zaten sizin mesai kaciyor. hicbirinizle gorusemiyorum.
e tek basina yaz yaz da biryere kadar. neyse yazin dogumdan sonra trdeyim. gerci o zaman da kimse bebislerden yazmaya firsati olmaz.

sorma çok fena bi insan oldum ben kaydirigubbakcemile3
ama bugün girmememin çok geçerli bir sebebi var , bugüün annemle çıktık dışarı , ip aldık , en akıllısından :roflol: yelek diye başladım , netten aldığım bir örnek tarifine göre başladım , bebek yeleği olacak güya .. daha omuz çıkıntısı bitmedi 3 yaşında giyecek kadar oldu sanki fisfisfis neyse acemiliğime denk geldi , bu böyle olsun , bir dahakine daha az ilmekle başlıycam .. kısaca hamarat gadın oldum bugün ben ehehee hihoyyyt
ne gidirmesi anlamadım kaydirigubbakcemile3 en iyisi gönderdiğim mesajı bi daha okuyayım
ben de bakıyorum arada çiziktirmiş misin diye ama nerrrrrdeeeeeeee :dilcikar:

inşallah canım.doktorda söyledi 22 haftadan sonra hissedebilirsin diye.demekki geç hissedenlerde var.dün eşime oğlunda senin gibi uyuşuk galiba filan dedim.

Arkadaşlar aranızda Göztepe medical parka giden var mı? ordan tavsiye edebileceğiniz doktor ismi verebilirmisiniz.Malesef dr.um başka uzak bir hastaneye gitti.Çok üzgünüm.Dr suz kaldım.

canım ben başka bir doktora gidiyordum.ama doktorum o kadar yoğunki 1 dk bakıyor bebeğe.sinir oldum geçen gittiğimde.bebeğimi göremedim hasret gideremedim.bende göztepe medical park'a gittim.mehtap yazıcıoğlu.memnun da kaldım.artık oraya devam edicem.doğumuda orda yapmayı düşünüyorum zaten allah kısmet ederse.bir arkadaş daha gidiyor mehtap hanıma forumdan.oda gayet memnun.kendi doktorumun göremediği birşeyi gördü.

inşallah canım.doktorda söyledi 22 haftadan sonra hissedebilirsin diye.demekki geç hissedenlerde var.dün eşime oğlunda senin gibi uyuşuk galiba filan dedim.

Selsincim hic endiselenme. nasilsa bebisi gordun, o saglikli. belki kesen buyuktur, belki de kucuktur. cocugun yeri dardir:)

cok buyukse de hareket etse de hissedemezsin. benim kendi tahminlerim tabi bunlar. ama 22. haftada daha hissetmeyenler oldgunu iyi biliyorumyalniz degilsin. hatta hamilelerden sorular sorunlar bolumdunde bir baslik vardi bebeginizin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz gibi birsey. o bayan da 22. hafta olmustu hissetmemisti endiseliydi ama gordu ki kendi gibi cok var.

Yakinda hissedeceksin merak etme.

Kizlar hepinize gunaydin. burada gecenin biri. gittim yattim ama uyuyamamdim heyecandan. off bir sabah olsa.

günaydın kızlar kibelecim uyuyamadın :) bende öyle oluyorum ya doktora gideceğim gün içim içime sığmıyo ev bana dar geliyokaydirigubbakcemile3 sen yinede uykunu al bebek yorgun olup uyumasın doktorda

inşallah canım ya.senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.hemen yaz bize

selsin canım süt demiştim denedinmi merak etme kibelenin dediği gibi yeri varsa hissetmesin belki de dediğim gibi anlayamıyosundur hareketlerini oda olabilir:1rolleyes:

denedim canım.tık yok.çok üşengeç galiba bizim bebek.annemde öyle diyor belki iç karnın geniştir o yüzden hissetmiyorsundur diyor

günaydın kızlar kibelecim uyuyamadın :) bende öyle oluyorum ya doktora gideceğim gün içim içime sığmıyo ev bana dar geliyokaydirigubbakcemile3 sen yinede uykunu al bebek yorgun olup uyumasın doktorda

canim ah uyu dmekle uyunsa. oyle bir sihirli yetenegim olsa.

babama cekmisim o da uyuyamaz kolay kolay. annem ise yastiga ceyrek kala uyur. bbek de oynuyordu yatakta. o da heyecanli:)

ya kizlar bilmiyorum ama icime erkek doguyor. hani derler ya sik iliski olursa kiz, yumurtlama gununde tek iliski olursa erkek, bizimki sik olmustu soylemesi ayip. tek tup olunca, aman bir an once olsun istiyorduk.

hani mantiken kiz diyor beynim, ama icim de sanki erkek diyor. bakalim yazacagim size.

kibele günaydın.
buradasın demek.
sende güzle ve hayrılı haberler bekliyoruz
ay ne heyecan send eki ben ayda bir görüyorum.yinde de heyecan yapıyorum .
yeter ki iyi olsunlarda değil mi?
bakalım kız mı erkek mi senin kuzu.
inşallah her şeyden önce sağlık habeleri alırısın canım. bekliyoruz seni ,türkiye saati ile kaçta randevun?

sabırsızlıkla bekliyoruz canım.banada erkek doğuyor.ama sağlıklısı hayırlısı olsun tabi en başta

canım bizdede adet bitiminden sonra ilişkiye girersen kız adet dönemine 1 hafta felan varken girersen erkek derler ve bende tutu sanırım çünkü ilk kızımdada adet bittiği gibi ilişkiye girmiştim bundada 3 ay denedik olmadı ama adetime yakınken denedik korunmayı bıraktık sonrada dedim aman dedim adetim bitsin bide öyle deneyelim 4, ayda adet bitiminde kaldım ve kız yine

canim Tr saati ile aksam 6 da. aslinda bu muhtememlen bebegimi dogumdan once son gorusum olacak. insallah son olacak hayirlisi ile cunku burada sorun varsa bakiyorlar. yani tek sorun olmasin da bebiste ben de gormeyivereyim

insan karninda olduguna inanamiyor. zannediyorum ki o ultrason makinasinda kaldi. orada bebegime kavusacagim. aslinda o birebir icimde. elleri kollari bacaklari var ve hayatini devam ettiriyor. bazen ters bir hareket yapiyorum aklim cikiyor bir sey olacak diye.

hani rahat bir insanim ama ters hareket yapinca co pisman oluyorum. hep dikkatli olacagim diyorum ama bazen insan farketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…