Herkeslere günaydınlar... Ohhhh bugun cinsiyeti belli olcak bebeklerimiz var ne güzel, bende bi kesin olarak yazabilsem kaydirigubbakcemile2
Gaydın ve ipeğimu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir an once hem vücuttaki iltihapı atmak icin hemde kafamda dün itibariyle oluşan uçak fobisini yenmek icin elimden geleni yapıcam.
Zuzumcum ben de dunya aleme ilan ettim bugun belli olacak diye ama bizim ufaklik gosterecek mi bakalim?
insallah gosterir de annecigini orackta oyle merakli birakmaz.
Bak mesela benimki hemen cinsiyete bakmak icin o bolgeye yogunlastımı doktor bacaklarını kaldırıyo, cok utanmaz bisi cnm:dance: Ama henüz kesinleşicek kadar ayırt edilemiyo tabe.
kibele doğuma kadar bebişini göremeyecekmisin nasıl yaa( allahtan burda canın ne zaman istiyosa git gör orda başka bi doktorada gitme şansın yokmu Çok üzgünüm çoook
Zuzum bu arada avatarindaki yavru kediye bayildim. ben cok severim kedileri. ozellikle yavrulari.
canim aslinda bayagi olmus senin bu saate kadar gostermesi gerekirdi.
gerci oyle diyorum ama benim eltim almanya'da dogum yapti ikinciyi. Almanlar saglik konusunda bayagi hassaslarmis duyduguma gore. bizim ufaklik doguma 2 hafta kalana kadar gostermemis inat etmis. her seferinde ya bacaklarini kapamis ya arkasini donmus falan. neticede bir oglumuz daha olmustu o zaman. gerci simdi 5 oglu var. kiz ikizler de yolda.kaydirigubbakcemile5
Canim baska doktora da gitsen prosedur ayni. yani problem yoksa saglikli bir gebelikse artik gerek gormuyorlar.yani Tr deki gibi zirt pirt bebisimi ozledim ayagina gidemiyorum.
yani mantikli ama iste insan bebegini hep gormak istiyor.
Ama diyelim ki problem gordu emin olamadi. o zaman mesela bir arkadasim 15 gunde bir girmisti doguma kadar. o daha stresli. yani sorun oldugu icin gittigini bilmek.
ama dogumdan once son kez girmek isterim bunun icin bastiracam. cunku kordon dolanir ne bileyim birsy olur. son dakika surprizi olmasin bize.
arkadasim normal diye gitti. bebegin kordonu dolanmis. acilen sezeryana aldilar. kizcagiz hem normal dogum sancisi hem sezeryen sancisi 10 gun kalkamadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?