2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkeslere günaydınlar... Ohhhh bugun cinsiyeti belli olcak bebeklerimiz var ne güzel, bende bi kesin olarak yazabilsem kaydirigubbakcemile2

Gaydın ve ipeğimu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir an once hem vücuttaki iltihapı atmak icin hemde kafamda dün itibariyle oluşan uçak fobisini yenmek icin elimden geleni yapıcam.

Zuzumcum ben de dunya aleme ilan ettim bugun belli olacak diye ama bizim ufaklik gosterecek mi bakalim?

insallah gosterir de annecigini orackta oyle merakli birakmaz.

Kibelecim benim içimede erkek gibi doguyo ama kelin ilacı olsa basına sürermis. Kendime de dogdu tersi cıktınaniknanik Saglıklı olsunda kız erkek farketmez nede olsa hicbirimiz için ama yinede güzel haberlerini 4 gözle bekliyoruz.

Günaydın güzel anneler akşam iş çıkışı doktora uğradık iltihap için tek doz bi ilaç verdi gece içip yattım bakalım faydası olur inşallah....
Kibelecim seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıklı olsunda annesi :)

Zuzumcum ben de dunya aleme ilan ettim bugun belli olacak diye ama bizim ufaklik gosterecek mi bakalim?

insallah gosterir de annecigini orackta oyle merakli birakmaz.

Bak mesela benimki hemen cinsiyete bakmak icin o bolgeye yogunlastımı doktor bacaklarını kaldırıyo, cok utanmaz bisi cnm:dance: Ama henüz kesinleşicek kadar ayırt edilemiyo tabe.

ya evde komik diyaloglar yasaniyor son gunlerde bebek uzerine.

ben boyle gobek dansi yapar gibi karnimi oynatiyorum. hadi diyorum oyna sen de. esim kiziyor bana. ici gidiyor. ya yapma etmeee, minnacik o dahaaaa falan.
o sevkatli anne rolunde ben de psikopat baba:) yani saka. benim gobegimi oynatmamla bebise bir sy olmaz ama esim uzuluyor ben oynatinca onun rahatini bozmusum gibi geliyor ona. benim de esimin oyle sevkat gostermesi hosuma gidiyor. arada kizdiriyorum onu.

kibele doğuma kadar bebişini göremeyecekmisin nasıl yaa ( allahtan burda canın ne zaman istiyosa git gör orda başka bi doktorada gitme şansın yokmu Çok üzgünüm çoook

Bak mesela benimki hemen cinsiyete bakmak icin o bolgeye yogunlastımı doktor bacaklarını kaldırıyo, cok utanmaz bisi cnm:dance: Ama henüz kesinleşicek kadar ayırt edilemiyo tabe.

canim aslinda bayagi olmus senin bu saate kadar gostermesi gerekirdi.

gerci oyle diyorum ama benim eltim almanya'da dogum yapti ikinciyi. Almanlar saglik konusunda bayagi hassaslarmis duyduguma gore. bizim ufaklik doguma 2 hafta kalana kadar gostermemis inat etmis. her seferinde ya bacaklarini kapamis ya arkasini donmus falan. neticede bir oglumuz daha olmustu o zaman. gerci simdi 5 oglu var. kiz ikizler de yolda.kaydirigubbakcemile5

kibele doğuma kadar bebişini göremeyecekmisin nasıl yaa ( allahtan burda canın ne zaman istiyosa git gör orda başka bi doktorada gitme şansın yokmu Çok üzgünüm çoook

Canim baska doktora da gitsen prosedur ayni. yani problem yoksa saglikli bir gebelikse artik gerek gormuyorlar.yani Tr deki gibi zirt pirt bebisimi ozledim ayagina gidemiyorum.
yani mantikli ama iste insan bebegini hep gormak istiyor.

Ama diyelim ki problem gordu emin olamadi. o zaman mesela bir arkadasim 15 gunde bir girmisti doguma kadar. o daha stresli. yani sorun oldugu icin gittigini bilmek.

ama dogumdan once son kez girmek isterim bunun icin bastiracam. cunku kordon dolanir ne bileyim birsy olur. son dakika surprizi olmasin bize.

arkadasim normal diye gitti. bebegin kordonu dolanmis. acilen sezeryana aldilar. kizcagiz hem normal dogum sancisi hem sezeryen sancisi 10 gun kalkamadi.

Zuzum bu arada avatarindaki yavru kediye bayildim. ben cok severim kedileri. ozellikle yavrulari.

Sen bakma onun ole yavru durduguna ben sana resimlerini yollıyım:roflol: Benim kedim bilas dillere destandır arkadaslarım arasında. Yavru aslandan hallice büyüktür kendisi, şişkodur inanılmaz da tüylü gerçi boyle diyince alınıyo kemikleri ir diyelim :dance: Yane evde bir küçücük halıcık besliyomusuz gibidir, oooo cok sirinnnnn minimmmm benimmm,toparlakımmmm

Aslında benimki gösterdi kibelecim ama doktorum baktıki ben cinsiyet işine fena sardım ve abuk subuk tepkiler veriyorum bana kesin bisi solemiyo, cok degisik vakalar gorduklerini soluyo, son dakikaya kadar cinsiyetten cok bebegin kendini düşün felan diyo ki haklı bende üstüne gitmiyorum hep belki, kesin degil seklinde konusuyorus

HERKESE GÜNAYDINLAARRRR. HERKES İYİ HABERLERLE DNER İNŞALLAH. BEN BU ARADA SİZE ÇOK ALIŞTIM YAFFF. İYİKİ VARSINSINIZ ÇOKKK ŞEKERSİNİZ...Şeniz

günaydin ,güzel bir gün olsun hepimiz için

Kibelecim hayırlı haberlerle dönersin inş uzun uzun bak bebeğine ozaman:)) doğuma kadar görememe durumun varsa

sen yine son zamanlarda şansını dene rahatsızım ayağına git belki izin veririlerkaydirigubbakcemile5

Ilsucum doya doya bakacam minnosuma insallah. neyse ben yatayim artik sanirim uykum geldi. saat 02.15 bu arada. hepinize sevgiler opucukler.

Bu arada zurum iri kemikli deyisine bayildim gece gece guldurdun beni. Hay Allah. kesek youtube Trde acik olsa ben sana kedi linkleri gondersem. bu kadar mi sirin olurla ya. bazen esime diyorum bir yavru kedi alalim. babagimle beraber buyusunler. yasit olurlar diye:) ama ben bakamam kiiii. her dokundugumda gider ellerimi yikarim. titizim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…