aynen başa dönmek istemiyorum.eşim bana artık korkmucan dimi deyip duruyor.bende bilmemki diyorum.çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yani o kadar çok çektimki
haydar dümene çok güvendim zaten bir kere terapi görüyorsun yanında eşimle beraber çok uzun kaldık .seni ve eşini utandırmadan çok güzel açıklamalar yaptı .sonrada ilaç tedvisi fakat bir kere kullandık . Ve kurtulduk ben vajinusmuslu hamile kaldım ve bu yüzden sezeryan oldum kızım 1.5 yaş civarı gittim haydar dümene onun için ben eşlerinizi kendinizden soğutmayın demek istemiştim ben eşim çok anlayışlı davranmıştı .ama yinede ben üzerime çok alınırdım ufak şeyleri soğudu benden diye uzun oldu yine ama hamile iken tedavi mümkün değilmiş sadece kendini kasmamaya çalışmak lazım
yine çopk ağır durumda değiliz diyip teselli edelim birbirimizi bak hamile bile kaldık dimi olayı aşıcaz inşallah
kendini normal olmaz diye şartlandırma olur inş kaslar açılsın diye son aylar biraz yürüyüş yapmak lazımKızlar bu ilişki sorununu yaşarken normal doğum yapamayız dimi yani ilişkiye dayanamıyoruz bebek nasıl çıkartıcaz bilmiyorum. Bi yandanda diyorum normal doğurursam belki ilişkiyede faydası olur açılır acımaz diyorum sizce.
kendini normal olmaz diye şartlandırma olur inş kaslar açılsın diye son aylar biraz yürüyüş yapmak lazım[/QUOTE
CNM NORMAL İSTİYORUM BENDE AMA ÇOKDA KORKUYORUM CAYABİLİRİMDE
ewt ben atlattım bence selsinde atlatmış . keşke hayatımda sadece bu sorunla uğraşsaydım .daha önemli o kadar çok şeylerle uğraştıkki sanırım o yüzdende uzun süre tedavi olmak aklıma gelemedi.Nar ve selsin canım epey zorlu yollardan geçmişsiniz .
HADİ BAKALIM KIZLAR BEYNİNİZDE DÜŞÜNÜK KARAR VERİN OLACAK ACIMAYACAK DEYİN VE BU AKŞAM SINAYIN KENDİNİZİ.............
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİR KEZ DE ACIMAYACAK ARTIK BEN KOSKOCA KADIN OLDUM DİYEREK GÜÇ VERİN KENDİNİZE....
BİRDE ORTAMI ROMANTİKLEŞTİRİN BİRAZ.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?