2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kıslar selam çok yoğundum ancak okudum geldim kibele güsel hayırlı haberlerini bekliyoruz bende erkek diye tahmin ediyorum cinsiyetini önce sağlıklı haberlerini sonra cinsiyetini öğrenirsin inş. canım

aynen başa dönmek istemiyorum.eşim bana artık korkmucan dimi deyip duruyor.bende bilmemki diyorum.çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yani o kadar çok çektimki

yine çopk ağır durumda değiliz diyip teselli edelim birbirimizi bak hamile bile kaldık dimi olayı aşıcaz inşallah

Bu ilişki sorununu yaşayan ne kadar çok çift varmış gerçekten Allah herkesin yardımcı olsun uzun ara verincede acıma oluyo eğer doktor yasak etmediyse bencede ara vermemeye çalışın kıslar oda bir ihtiyaç sonuçta sengözlerimebaksanab

cnm ya çok geçmiş olsun senin vakan bizlerden ağırmış ama çok şükür atlatmışsın

Kızlar bu ilişki sorununu yaşarken normal doğum yapamayız dimi yani ilişkiye dayanamıyoruz bebek nasıl çıkartıcaz bilmiyorum. Bi yandanda diyorum normal doğurursam belki ilişkiyede faydası olur açılır acımaz diyorum sizce.

kendini normal olmaz diye şartlandırma olur inş kaslar açılsın diye son aylar biraz yürüyüş yapmak lazım

HADİ BAKALIM KIZLAR BEYNİNİZDE DÜŞÜNÜK KARAR VERİN OLACAK ACIMAYACAK DEYİN VE BU AKŞAM SINAYIN KENDİNİZİ.............
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİR KEZ DE ACIMAYACAK ARTIK BEN KOSKOCA KADIN OLDUM DİYEREK GÜÇ VERİN KENDİNİZE....
BİRDE ORTAMI ROMANTİKLEŞTİRİN BİRAZ.:asigim:

kızlar üçlü testimin sonucu aldım bana yardımcı olur musunuz nasıl sonuçları
tr.21 riski 1:869
yaş riski 1:1184

diğer şeyler sizce normalmi

Nar ilk çocuğun normal mi doğdu...........
Ve sorununu tamamen aştın mı artık.................
Ben arada kaçırdım mı acaba anlayamadım orasını..
Ikinci bebek normal ilşkiyle mi oldu

Bencede ara vermeyin o sizede özel bir durum sadece eşiniz istiyor diye olmamalı karşılıklı olduğunda çok daha güsel olur biliyosunuz kaydirigubbakcemile3

ben deneyemem

ayy benim güzel öyküm ya pıt pıt dolanıyo dokunup kaçıyor karnıma...
canı sıkıldı garibimin tek başına içerde kıyamam ben bitaneme oyun oynuyor benimle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…