2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende fifty fifty atlattım sayılır.belki yardım alsaydım dahamı iyi olurdu diyorum.çok açık konuşucam şimdi olmucak ama.kendimi çok kastığım için galiba.hiçbirşey hissetmiyorum acıdan başka.anlarsınız ya

:1rolleyes: BEYAZ MELEK GÜZEL SÖYLÜYOSUNDA AMA HAMİLELİK BENDEKİ BÜTÜN İSTEĞİ GÖTÜRDÜ HORMON FALAN KALMADI YANİ ANLAYACAĞINdelikafadulden

Nar ilk çocuğun normal mi doğdu...........
Ve sorununu tamamen aştın mı artık.................
Ben arada kaçırdım mı acaba anlayamadım orasını..
Ikinci bebek normal ilşkiyle mi oldu
ilk bebem sezeryan oldu artık aştım herşey normalll beeen normal bir insanım .kaydirigubbakcemile3olmadı bayanım.:asigim:

Nurcum birçok kadın ilk bebekten sonra cinselliği tam anlamıyla yaşıyormuş bence bunda normal doğumunda etkisi çok çok çokkkk büyük ben birazda o yüzden normal doğum istiyorum Allah izin verirse herşey yolunda giderse kesinlikle norma doğum taraftarıyım bence sende öyle düşün canım eğer istiyorsan normal yaparsın diğer olayı buna bağlamaki kafan rahat olsun emin ol yaparsın normal doğum herşey yolunda giderse canımcım:içelim:

Kızlar ben apar topar cıkıyorum zaten fazlasıyla hata verdi sayfa... Yarına dek kendinize dikkat edin iyi akşamlar :a015:

mesaimin bitmesine 10 dk kaldı artık evime gidip şöyle dinlenmek istiyorum.daha eve gidip yemek yapıcaz.öff ya öff.

gaydın canım kesınlıkle cok dogru
normal dogumdan sonra gercekten cok farklı oluyor hersey
nedenını bılmıyorum ama cınsellıge karsı çok fazla duygusal yaklasıyorsun:asigim:

EVET KIZLAR ARA VERİNCE DE VAJ.KAPANIYOR SONRA ACIYOR ARA VERMEYİN YOLA DEVAM................

bızde de aynı sorun var maalesef.
ılk 3 ay bıraz dıkkat edelım ne olur ne olmaz dıye dusunduk.sonrasında esım bu durumdan bayagı bır etkılendı.kaydirigubbakcemile
ve hep bebege bırsey olacak dıye tedırgın oluyor.
oysakı doktorum yasak felan koymamıstı.
bazen ayda bır ancak oluyor.
boyle oluncada canım cok canım acıyor.:1shok:

kızlar uyumak için uzandım içerside karardı havdan dolayı yağmurlu puslu bi hava tam dalıyodum eşim tlf aradı kalktım yine uzandım bu sefer uyucam diye busefer halam msn açık unutmuşum konuşalım diye biraz muhabbet ve sonuç kızım benim yerime yatmış uyumuşkaydirigubbakcemile3

melek sen açtın bu konuyu sayfalardır aynı konu .meğer ne kadar dertliymişiz bu konuda kaydirigubbakcemile3sabır sadece sabır acele etmeyin ve kendinizi bütün organlarınızla sevin demişti haydar amcam bana . şimdi jasmin 3 test sonucunu yollamış benim elime geçmedi sonuç iyimiş dedi doktorum umuyorumki seninkide iyi

canım benim ne güzel konuştun işte benim bu sözlere ihtiyacım var korkumu yenmem için birbirimizi gaza getirip normal doğuralım kızlar canım dediğin gibi banada cinsellik daha güzel olurmuş gibi geliyo

yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okuyorum Allah yardımcınız olsun ben böyle bir sorun yasamadım çok şükürki. ama eskisi gibide ilişkiye girmiyoruz bebek olunca daha dikkatli oluyor insan.ya ben bide bu kondom olayını ilk defa duydum kullanmak şartmı hamileliğim boyunca biz kullanmadıkta korktum şimdi yazılanları okuyunca.

Ay beyaz melek, allah iyiliğini versin güldürdün beni .:dance:.Ben çok şükür yaşamadım bi problem ama yaşayan arkadaşlar umarım ennn kısa sürede biter.

inşallah canım ya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…