ben deneyemem
HADİ BAKALIM KIZLAR BEYNİNİZDE DÜŞÜNÜK KARAR VERİN OLACAK ACIMAYACAK DEYİN VE BU AKŞAM SINAYIN KENDİNİZİ.............
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİR KEZ DE ACIMAYACAK ARTIK BEN KOSKOCA KADIN OLDUM DİYEREK GÜÇ VERİN KENDİNİZE....
BİRDE ORTAMI ROMANTİKLEŞTİRİN BİRAZ.:asigim:
ayy benim güzel öyküm ya pıt pıt dolanıyo dokunup kaçıyor karnıma...
canı sıkıldı garibimin tek başına içerde kıyamam ben bitaneme oyun oynuyor benimle ya
ilk bebem sezeryan oldu artık aştım herşey normalll beeen normal bir insanım .kaydirigubbakcemile3olmadı bayanım.:asigim:Nar ilk çocuğun normal mi doğdu...........
Ve sorununu tamamen aştın mı artık.................
Ben arada kaçırdım mı acaba anlayamadım orasını..
Ikinci bebek normal ilşkiyle mi oldu
Kızlar bu ilişki sorununu yaşarken normal doğum yapamayız dimi yani ilişkiye dayanamıyoruz bebek nasıl çıkartıcaz bilmiyorum. Bi yandanda diyorum normal doğurursam belki ilişkiyede faydası olur açılır acımaz diyorum sizce.
neden bitanem:sm_confused:
Bu ilişki sorununu yaşayan ne kadar çok çift varmış gerçekten Allah herkesin yardımcı olsun uzun ara verincede acıma oluyo eğer doktor yasak etmediyse bencede ara vermemeye çalışın kıslar oda bir ihtiyaç sonuçta sengözlerimebaksanab
EVET KIZLAR ARA VERİNCE DE VAJ.KAPANIYOR SONRA ACIYOR ARA VERMEYİN YOLA DEVAM................
melek bizde baya bi ara verdik korkudan ne eşim nede ben yakın bakmıyoruz birbirimize ilk başta kanamam olduğu için doktor yasak demişti bende bi daha doktora sormadım doktor izin versede eşimde bende korkuyoruz bişey olur diye aman ne yapalım bizde sabrediyoruz şunun şurasında 5 ay kaldı:roflol: baya varmış yinede sabreden dermiş muradına erermiş:roflol:
Biz de yasak olamdı ama eşim her zaman vicdan azabı çekiyorum.kıızm biiz görüyor gibi geliyor diyor.ve uzak duduyor.işin açığı benim de işime geliyor aklım bebekte olunca korku ile zor oluyor.
Bir anda olan ilişkide ise özür dilerim yavrum diyor .karnıma bakıp.:)))))))
nurcum birçok kadın ilk bebekten sonra cinselliği tam anlamıyla yaşıyormuş bence bunda normal doğumunda etkisi çok çok çokkkk büyük ben birazda o yüzden normal doğum istiyorum allah izin verirse herşey yolunda giderse kesinlikle norma doğum taraftarıyım bence sende öyle düşün canım eğer istiyorsan normal yaparsın diğer olayı buna bağlamaki kafan rahat olsun emin ol yaparsın normal doğum herşey yolunda giderse canımcım:içelim:
:1rolleyes: BEYAZ MELEK GÜZEL SÖYLÜYOSUNDA AMA HAMİLELİK BENDEKİ BÜTÜN İSTEĞİ GÖTÜRDÜ HORMON FALAN KALMADI YANİ ANLAYACAĞINdelikafadulden
HADİ BAKALIM KIZLAR BEYNİNİZDE DÜŞÜNÜK KARAR VERİN OLACAK ACIMAYACAK DEYİN VE BU AKŞAM SINAYIN KENDİNİZİ.............
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
BİR KEZ DE ACIMAYACAK ARTIK BEN KOSKOCA KADIN OLDUM DİYEREK GÜÇ VERİN KENDİNİZE....
BİRDE ORTAMI ROMANTİKLEŞTİRİN BİRAZ.:asigim:
melek sen açtın bu konuyu sayfalardır aynı konu .meğer ne kadar dertliymişiz bu konuda sabır sadece sabır acele etmeyin ve kendinizi bütün organlarınızla sevin demişti haydar amcam bana . şimdi jasmin 3 test sonucunu yollamış benim elime geçmedi sonuç iyimiş dedi doktorum umuyorumki seninkide iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?