jasmincim sonuçların iyi çıkmış canım
üçlüde 250 nin altındaysa riskli oluyor
yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okuyorum Allah yardımcınız olsun ben böyle bir sorun yasamadım çok şükürki. ama eskisi gibide ilişkiye girmiyoruz bebek olunca daha dikkatli oluyor insan.ya ben bide bu kondom olayını ilk defa duydum kullanmak şartmı hamileliğim boyunca biz kullanmadıkta korktum şimdi yazılanları okuyunca.
Ay beyaz melek, allah iyiliğini versin güldürdün beni .:dance:.Ben çok şükür yaşamadım bi problem ama yaşayan arkadaşlar umarım ennn kısa sürede biter.
inşallah bu sorunlar aşılır............
ben kendimi dertli sanmıştım ama meğer ben dertli değilmişim...........
ben den çok büyük sorunları olanlar varmış..........
benim sadece canım yanıyor ara ara..şimdi hamilelikte çok acıyor....aslında hallolmuştu benim...
ama ben eşimi çoooooooooooooooooooook seviyorum...ve aşırı mutluyum...onun en küçük dokunuşundan inanılmaz mutluyum iyi ki var o...:asigim:
belki acıyor ama çok şükür ki orgm.oluyorum bence bu da çok önemli....
bu duygu tadılmadıysa..ilşki kadın için çekilmez olabilir belki...o yüzden isteksiz olunur diye düşünüyorum...........
insan zevk aldığı bişeyden soğuyamaz çünkü...
hem öyle ilşkiden soğudum demeyin bakiiim çok ayıp.....:))))
eşlerinizin gücüne gider valla..........
şahsen eşim bana dese ki ilişkiden soğudunm.................................
allah korusun çok kötü olurum hatta ...............bitebilir..........
evet tatlım bana doktorum özellikle söyledi bunu kesinlikle kondomsuz ilişkiye girmeyin bu çok önemli dedi...
spermlerin kesinlikle rahme girmemesi gerek dedi...epey de uzun anlattı nedenlerini...
bence bu konu da doktorunuza danışın bana doktorum özellikle ısrarla söyledi çünkü...yerimseniben
DERTLİLİLER TOPİĞİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol melekcim bende internetten onu biraz araştıdım kullanmak gereklidir diyor iyiki öğrendim allah korusun kötü bir sonuçlada karşılaşabilirdim.Allah bebeklerimizi korusun :CüvCüv:
canım benim ne güzel konuştun işte benim bu sözlere ihtiyacım var korkumu yenmem için birbirimizi gaza getirip normal doğuralım kızlar canım dediğin gibi banada cinsellik daha güzel olurmuş gibi geliyo
inşallah bu sorunlar aşılır............
ben kendimi dertli sanmıştım ama meğer ben dertli değilmişim...........
ben den çok büyük sorunları olanlar varmış..........
benim sadece canım yanıyor ara ara..şimdi hamilelikte çok acıyor....aslında hallolmuştu benim...
ama ben eşimi çoooooooooooooooooooook seviyorum...ve aşırı mutluyum...onun en küçük dokunuşundan inanılmaz mutluyum iyi ki var o...:asigim:
belki acıyor ama çok şükür ki orgm.oluyorum bence bu da çok önemli....
bu duygu tadılmadıysa..ilşki kadın için çekilmez olabilir belki...o yüzden isteksiz olunur diye düşünüyorum...........
insan zevk aldığı bişeyden soğuyamaz çünkü...
hem öyle ilşkiden soğudum demeyin bakiiim çok ayıp.....:))))
eşlerinizin gücüne gider valla..........
şahsen eşim bana dese ki ilişkiden soğudunm.................................
allah korusun çok kötü olurum hatta ...............bitebilir..........
kızlar bu arada ilişkıde gögüs bölgenızde fazla oyalanmayın siz anladınız onu
malesefkı erken doguma neden oluyormus aman dıkkata.s
AAA İLK DEFA DUYUYORUM CANIM
ONUNLA ERKEN DOĞUMUN BAĞLANTISINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM HOCAM kaydirigubbakcemile3
evet tatlım bana doktorum özellikle söyledi bunu kesinlikle kondomsuz ilişkiye girmeyin bu çok önemli dedi...
spermlerin kesinlikle rahme girmemesi gerek dedi...epey de uzun anlattı nedenlerini...
bence bu konu da doktorunuza danışın bana doktorum özellikle ısrarla söyledi çünkü...yerimseniben
Oyyyy ya bizde hiç kullanmadık,ben doktoruma nasıl sorucam çok utanırım eşimde hep yanımda oluyo zaten.Ne bilim utanırım galiba ama dikkat edelim bundan sonra iyi oldu paylaştığın melekcim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?