2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inşallah bu sorunlar aşılır............
ben kendimi dertli sanmıştım ama meğer ben dertli değilmişim...........
ben den çok büyük sorunları olanlar varmış..........
benim sadece canım yanıyor ara ara..şimdi hamilelikte çok acıyor....aslında hallolmuştu benim...
ama ben eşimi çoooooooooooooooooooook seviyorum...ve aşırı mutluyum...onun en küçük dokunuşundan inanılmaz mutluyum iyi ki var o...:asigim:
belki acıyor ama çok şükür ki orgm.oluyorum bence bu da çok önemli....
bu duygu tadılmadıysa..ilşki kadın için çekilmez olabilir belki...o yüzden isteksiz olunur diye düşünüyorum...........
insan zevk aldığı bişeyden soğuyamaz çünkü...
hem öyle ilşkiden soğudum demeyin bakiiim çok ayıp.....:))))
eşlerinizin gücüne gider valla..........
şahsen eşim bana dese ki ilişkiden soğudunm.................................
allah korusun çok kötü olurum hatta ...............bitebilir..........

evet tatlım bana doktorum özellikle söyledi bunu kesinlikle kondomsuz ilişkiye girmeyin bu çok önemli dedi...
spermlerin kesinlikle rahme girmemesi gerek dedi...epey de uzun anlattı nedenlerini...
bence bu konu da doktorunuza danışın bana doktorum özellikle ısrarla söyledi çünkü...yerimseniben

Ay beyaz melek, allah iyiliğini versin güldürdün beni .:dance:.Ben çok şükür yaşamadım bi problem ama yaşayan arkadaşlar umarım ennn kısa sürede biter.

gülün tabiii....siz gülün diye söyledimm zaten son günlerde topik yeterince hasta sıkıntılı ve üzgün...kaydirigubbakcemile5

Doğru söylüyosun melekcim ama şimdi onlar bizim hormonlarımızın değiştiğini biliyolar o yüzden çoğu anlayışlı bence.Benim eşimde korkuyo genelde tümünde aynı korkular var demekki.Korkuyo korkuyo ama bakıyoki zaman geçiyo sonrada dayanamıyo napsın kaydirigubbakcemile3

sağol melekcim bende internetten onu biraz araştıdım kullanmak gereklidir diyor iyiki öğrendim allah korusun kötü bir sonuçlada karşılaşabilirdim.Allah bebeklerimizi korusun :CüvCüv:

bize doktorumuz ilk 3 ay cinsel anlamda bi durgunluk olabilir dedi eşime anlattı ...telaşa kapılma bu tamamen annelik bağlanma benimseme ve korkma duygusundan kaynaklanır...dedi..
3.aydan sonra 8. aya kadar ilişki normalleşir dedi...
yani 3. aydan sonra kadın içgüdüleri tekrar ortaya çıkar ve kadın yine ilşkiden zevk almaya istek duymaya başlar dedi

sağol melekcim bende internetten onu biraz araştıdım kullanmak gereklidir diyor iyiki öğrendim allah korusun kötü bir sonuçlada karşılaşabilirdim.Allah bebeklerimizi korusun :CüvCüv:

RİCA EDERİM TATLIM BİLSEYDİM DAHA ÖNCE SÖYLERDİM.........
DOKTORLARINIZ SÖYLEMİŞTİR DİYE SÖYLEMEDİM..........
İNSAN BURDA ÇOK ŞEY ÖĞRENİYO HEPİNİZ İYİ Kİ VARSINIZa.s.

AAA İLK DEFA DUYUYORUM CANIM
ONUNLA ERKEN DOĞUMUN BAĞLANTISINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM HOCAM kaydirigubbakcemile3

canım benim ne güzel konuştun işte benim bu sözlere ihtiyacım var korkumu yenmem için birbirimizi gaza getirip normal doğuralım kızlar canım dediğin gibi banada cinsellik daha güzel olurmuş gibi geliyo

Canımcım Yurtdışında normal doğum sıradan bir durum gibi benim kuzenim almanyada doğum yaptı bebek 4 küsür kiloydu ve 2 güne yakın serum kolunda yattı sonuçta normal yaptırdılar onu bile sezeryana almadılar ve dünyada o kadar çok kadın cinselliği zevkle yaşıyorki bunun acı kısmıda bize büyüklerden miras kalmış yani hep küçükken öcü gibi anlatılması kafamızda birşeyler oluşturmuş bak ben otururken farkında olmadan dizlerimi karnıma çekerek kas katı kesilerek oturuyomuşum ve eşim fark etti bunu her zaman bir savunma halindesin kendini biraz rahat bırak dedi ve gerçekten çok yanımda oluyor isteyerek olduktan sonra inan rahatlıkla hepsi olur normal doğum yapalımki bizde cinselliğin nasıl olduğunu tam anlamıyla görelim dimi ama kaydirigubbakcemile3a.s:roflol:

kesinlikle sana katılıyorum canım bende çok seviyorum kocişimi eminim budaki bayanların hepsi çok seviyordur değilse bebek sahinbi olmaya kalkışmazlardı allah bizleri eşlerimizden ve yavrularımzdan ayırmasın diğer sorunlar aşabileceğimiz sorunlardır

kızlar bu arada ilişkıde gögüs bölgenızde fazla oyalanmayın siz anladınız onu
malesefkı erken doguma neden oluyormus aman dıkkat
a.s

Hadi canım ne alaka anlamadım aaa şaşırdım hemde bağlantıyı kuramadım kız nasıl anlatıcaksınki onu beylere o an pek duymaz herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Oyyyy ya bizde hiç kullanmadık,ben doktoruma nasıl sorucam çok utanırım eşimde hep yanımda oluyo zaten.Ne bilim utanırım galiba ama dikkat edelim bundan sonra iyi oldu paylaştığın melekcim sağol

Ya zaten orası da acıyor canım
valla benim heryerim acıyor zaten bacım .doğum yapınca düzelir inş

Oyyyy ya bizde hiç kullanmadık,ben doktoruma nasıl sorucam çok utanırım eşimde hep yanımda oluyo zaten.Ne bilim utanırım galiba ama dikkat edelim bundan sonra iyi oldu paylaştığın melekcim sağol

canım kondom kullanmazsan cekme yontemını kullan mutlaka bız öyle yapıyoruz esım hoşlanmıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…