2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

biz sormadık çiçekçim o bize kendisi söyledi daha bisürü şey hatta söylemesi ayıp ilşşki şeklini bile o söyledi..çok zorlayıcı hareketlerde bulunmayın falan...(tövbe tövbe)
neyse... unutmuştur sizin doktorunuz...
en iyisi doktordan her geldiğimizde konuşmak fikir alışverişinde bulunmak..böylece bişeyi atlamayız

bu arada dogumdan sonrakı ılk ılıskı cok ürkütücü olmustu benım ıcın hüngür hüngür aglamıstım sınırlerım ıyıce gerılmıstı zannedersem ama sonra sankı esınıze yenıden asık olmussunuz gıbı oluyor:asigim:

ne güzel doktorun sormadan anlatmış bize sadece ilk 3 ay içindeyken haftada 1 kez ilişki serbest demişti onun dışında ilişki için herhangi bişey söylemedi bundan sonraki kontrolümüzde bende sormayı düşünüyoum ama bakalım utanmazsam sorarım

biz 4 senedir kondomsuz girmiyoruz ilişkiye hem korunma yöntemimiz hemde sağlık açısından ben çok enfeksiyon kaptığım için doktor önermişti o günden beri ihmal etmiyoruz

Bende göğüsler çok emildiğinde...süt hormonlarının harekete geçtiğini duymuştum..ve erkenden süt geldiğini..
Ama tabi bu sadece duyum doktor öyle bişey demedi bana

herkese iyi akşamlar esim gelmek üzere gelince bugün öğrendiklerimi ona söyleyeyim biraz üzülecek ama bebeğimiz için mecbur katlanacak sanırımkaydirigubbakcemile3

erkenden süt gelme olayı bazı hamilelerde görülüyormuş ama neden oluyo onuda bilemiyorum belkide Meleğin dediğinden de olabilir

malasef eşimi ikna etmem güç oluyor.
noraml doğuma faydası var ,dedim,
korkma bebek bizi görmez dedim,
böyel ara verince daha kötü dedim.
yine de içinde korku var. ne yapsın adamcağız
meleğimizi korumaya çalışıyor.
ama ben pes etmedim.ne gerek var ayrı gayrı olmaya değil mi:))))))))

Gerçekten bence de kondom çok sağlıklı...............
Hem de çok temiz oluyor...
Ben biraz titizim de o konuda....
Bence korunma yöntemi olarak ta her iki tarafa da zarar vermeyen tek yöntem.........
Benim eşim de kesinlikle ama kesinlikle geri çekilme yönteminden nefret ediyor...hayattaki en saçma şeymiş ona göre...
Tam zevk aldığın noktada geri çekilmek........pek hoş değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…