2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu akşam topiğe kimseyi beklemeyin...
kimse uğramaz kesin...
herkezin mühim işleri var bu akşamkaydirigubbakcemile3

bugün çok önemli konularda geziniyorsunuz kızlar :)) benim doktorumda yasaklamadı ama kondom kullanımını şart koştu nedeninide sprem içindeki bir maddenin plasentaya zarar verebileceğini söyledi.ilişkiye gelince eşim çok hassas ben yanaşmazsam bana dokunduğu yok zaman zaman bende konsantrasyonu kaybediyorum acıda oluyor ama doktorum beynimden kaynaklandığını düşünüyor.sanırım öle

Emin olun çok memnun olurlar istekli olmanızdan hareketlere dikkat ederek sorun olmaz bence doktorum bize hiç yasak koymadı bizde onu dinledik yasak dinlemedikkaydirigubbakcemile3 ileriki aylarımızda hareket kısıtlanması çok fazla olucak o yüzden şu dönemlerimizin kıymetini bilelim arkadaşlar değerlendirelim

kızlar ılışkıye gırerken bebegınızden sankı utanıyormus gıbı oluyormusunuz özellıkle erkek bebek bekleyen anneler kız bebeklerde belkı farklıdır

kıslar hamılelık donemınden en cok etkılenen benım esım sanırım.kaydirigubbakcemile
cok tedırgın oluyor.:mymeka:
bunu nasıl yenmelıyız? uzulmeye basladım acıkcası.:çok üzgünüm:

kızlar ben kaçtım ara ara uğrarım herkese iyi akşamlar yanlış anlamayın daha vakit erken o iş içinkaydirigubbakcemile3 yemek yencek mutfağa giriyom heee ona görekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…