kızlar ılışkıye gırerken bebegınızden sankı utanıyormus gıbı oluyormusunuz özellıkle erkek bebek bekleyen anneler kız bebeklerde belkı farklıdır
canım bunu denıcem bır defakı kontrolde doktorumla konusayım bakalım ne dıcek.:1closedeyes:rosem canım doktorun bu konuda esınle konussa belkı ıkna edıcı olabılıra.s
kıslar hamılelık donemınden en cok etkılenen benım esım sanırım.kaydirigubbakcemile
cok tedırgın oluyor.:mymeka:
bunu nasıl yenmelıyız? uzulmeye basladım acıkcası.:çok üzgünüm:
valla bebeğimden dolayımı bilmiyorum ama başlarken rahat gibiyim ama sonraları utanıyorum, konsatre falan hiç bişi kalmıyo sinirleniyorumda bu sefer adamcağımızın ne suçu var ki?
Herkeslere günaydınlar... Ohhhh bugun cinsiyeti belli olcak bebeklerimiz var ne güzel, bende bi kesin olarak yazabilsem kaydirigubbakcemile2
.
kızlar yeni doğan bebekler saç kurutma makinası ve elektrik süpürgesi çalıştığında rahat hissederlermiş kendini sebebi ise anne karnındaki duyduğu ses bu ikisine çok yakınmış arkadaşımın bebeği çok huzursuzdu dru saç kurutma makinası çalıştır demiş
kızlar üçlü testimin sonucu aldım bana yardımcı olur musunuz nasıl sonuçları
tr.21 riski 1:869
yaş riski 1:1184
diğer şeyler sizce normalmi
kızlar bu arada ilişkıde gögüs bölgenızde fazla oyalanmayın siz anladınız onu
malesefkı erken doguma neden oluyormus aman dıkkata.s
bende öyleyım cok utanıyorum nedense:çok üzgünüm:
kızlar ılışkıye gırerken bebegınızden sankı utanıyormus gıbı oluyormusunuz özellıkle erkek bebek bekleyen anneler kız bebeklerde belkı farklıdır
ben burdayım işi erken biteni beklerimkaydirigubbakcemile3
Ya ben pek düşünmemeye çalışıyorum canım çünkü onu düşünürsem eğer yapamam.Özür diliyo zaten babası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?