2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ılışkıye gırerken bebegınızden sankı utanıyormus gıbı oluyormusunuz özellıkle erkek bebek bekleyen anneler kız bebeklerde belkı farklıdır

valla bebeğimden dolayımı bilmiyorum ama başlarken rahat gibiyim ama sonraları utanıyorum, konsatre falan hiç bişi kalmıyo sinirleniyorumda bu sefer adamcağımızın ne suçu var ki?

ben kaçıyorum kızlar...............
yol bitmez bana.................
ayy çok güldüm ya şaka tabi....
hepinizi öptüm kızlar ..
iyi akşamlar..............
çok güldüm valla iyi geldi stres attık...

bu arada konuyla alakasız ama az önce tv de reklamlarda gördüm
yarın beyaz sovda sagopa kajmer var hayranlarına duyrulur dehset bır ses ve sarkıları var kacırmayın:asigim:

kıslar hamılelık donemınden en cok etkılenen benım esım sanırım.kaydirigubbakcemile
cok tedırgın oluyor.:mymeka:
bunu nasıl yenmelıyız? uzulmeye basladım acıkcası.:çok üzgünüm:

doktorda sen aç meseleyi yada doktoruna önceden çıtlat oda anlatsın o zaman rahatlar birde sen yanaşcaksın valla benimkide öle o her zaman istermiş ama benim sıkıntılarım olur ona söyleyemem kırmamak içinde yaparım diye düşünüyormuş ama ben isteyince nasıl olsa yanaşırmşım böle bi savunması var

Herkeslere günaydınlar... Ohhhh bugun cinsiyeti belli olcak bebeklerimiz var ne güzel, bende bi kesin olarak yazabilsem kaydirigubbakcemile2
.

geçmişi çok okuyamadım , ordan burdanokudum .. umarım bugün öğrenebilmişsindir canım :1hug:

eltim ve görümceme çocuk dr.ları söylemiş aynısını kaydirigubbakcemile5 kolik ağlaması olan bebeklerde bile işe yarıyormuş a.s

kızlar üçlü testimin sonucu aldım bana yardımcı olur musunuz nasıl sonuçları
tr.21 riski 1:869
yaş riski 1:1184

diğer şeyler sizce normalmi

canımcım ben bilmiyorum ama eminim arkadaşlar deneyimleri dahilinde yorumlamışlardır , inşallah ben de cuma günü alıcam sonucu , heyecan var bende de hihoyyyt

kızlar bu arada ilişkıde gögüs bölgenızde fazla oyalanmayın siz anladınız onu
malesefkı erken doguma neden oluyormus aman dıkkat
a.s

Allah iyiliiiiini versin yaaaaaa :roflol:
ne çok güldürdün beni akşam akşam :roflol:

rosem korkma canım benimkide aynı bizde hamile kaldığımdan beri ilişkiye girmedik adamcağızın ödü kopuyor 15te bir ilişki olmadan bişler oluyor onda bile sabaha kadar uymuyormuş

Allah iyiliiiiini versin yaaaaaa :roflol:
ne çok güldürdün beni akşam akşam :roflol:
[/QUOTE]

canım ben degıl doktor nevra söluyo ınternette okudumkaydirigubbakcemile3

hadi kıslar kaçtım ben hepinize keyfli akşamlar ben dışarda olucam geç gelirim eve erken gelirsem bakıcam sayfaya kaydirigubbakcemile3

bizde hep bir düşük tehdidi vs olunca dr.a sormadan kendi önlemimizi almıştık zaten .. hiç ekşın yoktu , rahimde kasılma neyin olur , bebek zarar görür belki endişesiyle felan fisfisfis
şimdi bir de son kontrolde plesantanın aşağıda olduğunu öğrenince hepten çıkardık hayatımızdan yasakkelime

ben burdayım işi erken biteni beklerimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bugün çok şey kaçırmışıııııııım kaydirigubbakcemile3
akşam ilerleyen saatlerde bugünü baştan okumalı en iyisi kaydirigubbakcemile3

İyi Akşamlarrrrrrrr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…