kızlar ozaman erkek bebek bekleyen anneler böle sanırım kız bebek bekleyen anneler sızlerde ölemısınız:çok üzgünüm:
yok kız hiçte utanmıyom yüzsüz müyüm neyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ozaman bızde bı sorun var
kibeleee hadii bu gece girene kadar beklerim netekaydirigubbakcemile
star dustn canım izmirde hava nasıl yarın sabah 7 30 da yola çıkıyoruz ayrıntılı usg için izmire geliyoruz ayvalık çok soğuk fırtına var ben çok üşürümde
o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt
o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt
bizde hep bir düşük tehdidi vs olunca dr.a sormadan kendi önlemimizi almıştık zaten .. hiç ekşın yoktu , rahimde kasılma neyin olur , bebek zarar görür belki endişesiyle felan fisfisfis
şimdi bir de son kontrolde plesantanın aşağıda olduğunu öğrenince hepten çıkardık hayatımızdan yasakkelime
merhaba ben ağustos annesi olacağım inşallah.arada bu topiğede bakıyorum. ben bi soru soracağım sana bende 1 hafta önce dr ye gittim ayrıntılı ultrasona girdim(kendi doktorum değildi) ve eşin aşağıda olduğunu ve rahim buyudukçe yukarı cıkar kokmamam gerektiğini söyledi ancak sanırım beni korkutmamak için öyle dedi kendi dr değil ya karışmak istemedi sanırım.bu hafta kendi dr me gidecektim ancak 10 gun sonraya attım randevuyu belki eş yukarı cıkar diye.eş aşağıda olduğunda bu aşamada ne gibi sorun içeriyor doktorun seni bu konuda bilgilendirdimi. netten baktım ben 24. haftaya kadar yukarı cıkması gerekli diyordu ama tabi bilen başına gelen birinden duymak farklı oluyor.
iyi akşamlar blue bu gece herkes yatak odasında anlaşıldıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?