2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star dustn canım izmirde hava nasıl yarın sabah 7 30 da yola çıkıyoruz ayrıntılı usg için izmire geliyoruz ayvalık çok soğuk fırtına var ben çok üşürümde

star dustn canım izmirde hava nasıl yarın sabah 7 30 da yola çıkıyoruz ayrıntılı usg için izmire geliyoruz ayvalık çok soğuk fırtına var ben çok üşürümde

canım hava soğuk , sert bayaaaa benneyaptımki karşıyakada oturuyorum , karşı dağların tepeleri karlı .. dün yine iyiydi ama bugün sertti , balkondan burnumun ucunu bile çıkartamadım desem yeri :sm_confused:
sıkı giyin yerimseniben

güle güle gel ve git canım , ayrıntılı deneyimlerini ve izlenimlerini merakla bekliycem Şeniz

o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt

haydi halaya:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım tebrik ederim gözün aydınsositososito: allah sağlıcakla almayı nasip etsin nasıl kızın baya büyümüşmü:CüvCüv:

o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt

Ay ay ayyyy gözün aydınnnnnnnnn ,valla erkek diye düşünmüştük çoğumuz :).Kızlar grubuna birini daha ekleyelim lütfen . Sağlıkla gelsin canım cici bici bi kız olsun inşallah

merhaba ben ağustos annesi olacağım inşallah.arada bu topiğede bakıyorum. ben bi soru soracağım sana bende 1 hafta önce dr ye gittim ayrıntılı ultrasona girdim(kendi doktorum değildi) ve eşin aşağıda olduğunu ve rahim buyudukçe yukarı cıkar kokmamam gerektiğini söyledi ancak sanırım beni korkutmamak için öyle dedi kendi dr değil ya karışmak istemedi sanırım.bu hafta kendi dr me gidecektim ancak 10 gun sonraya attım randevuyu belki eş yukarı cıkar diye.eş aşağıda olduğunda bu aşamada ne gibi sorun içeriyor doktorun seni bu konuda bilgilendirdimi. netten baktım ben 24. haftaya kadar yukarı cıkması gerekli diyordu ama tabi bilen başına gelen birinden duymak farklı oluyor.

Kibeleciğim Eda kızın hayırlı olsun
tutturamadım bende
hep midesi bulanmayanların kızı oldu bizde yeni moda :)

canım kesinlikle dinlemen fazla kendini yormaman lazım aksi taktirde kanama yapabiliyor
bebeğe bi zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…