2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben tv başına recep ivedik var gelçi seyretmiştim ama olsun biraz daha gülerim 2.nede gittim ivediğin ama ilki kadar küfürlü ve komik değildi bana göreşutarafagitti

arkadaşlar hepinize merhabalar.ben sata göre ağustos annesiyim ağustosun başı gibi..ama belli mi olur değil mi? belki bebişim temmuzda gelmek ister...hepinize mutlu bir hamilelik diliyorum..

kızlar iyi akşamlar 4-5 gündür girmiyorum çok canım sıkkın menepozdayım.nasılsınız.hamilelik nasıl gidiyor.bebişler maşallah kocaman olmuş inş hayırlısı ile kucağımıza da alırız.
kibelecim gözünaydın en sonunda öğrendin çok sevindim.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

ya kizlar hemen kactim kusura bakmayin. bir suru kisi vardi sirada haber verilecek:) bir telefonla ariyoruz bazen kamerali msn ile. yani bor bos kalamadim. bebisimin resmine bile bakamadim doya doya.

ya kizlar hemen kactim kusura bakmayin. bir suru kisi vardi sirada haber verilecek:) bir telefonla ariyoruz bazen kamerali msn ile. yani bor bos kalamadim. bebisimin resmine bile bakamadim doya doya.

canım eklede bizde görelim bebişini

canim ya iste o sorun su anda. kameraya izin vermediler. ama bize sonra fotolarini verdiler. onu da scannerim yok scan edemiyorum. fotograf mak. ile cekmeye calistim parladi birseye benzemedi. ama basarirsam hemen koyacam benim koca burunlu kizimi:)

iyiyim dilaracım ara sıra ağrılarım oluyor idare ediyorum şimdilik..
sen nasılsın tatlım giremiyorum çok fazla öğlenleride çok doluyor sayfalar okuyamıyorum akşamları...
doğum günüm bugün benim oğluşumla yeni yaşıma girdim:)))

o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt

süper bi haber buuuuuuuuuu hihoyyyt
çok sevindim canım senin adına kaydirigubbakcemile5
sağlıcakla gelsin Eda'nız aranıza :Saruboceq:

yeni yaşın kutlu ve uğurlu olsun canım ..
seneye inşallah oğluşun kucağında üflersiniz mumları :asigim:

doğum günün kutlu olsun canım seneyede oğluşun kucağında olur allah sağlık sıhat huzur bol mutluluk versina.s.

doğum günün kutlu olsun canım seneyede oğluşun kucağında olur allah sağlık sıhat huzur bol mutluluk versina.s.

yeni yaşın kutlu ve uğurlu olsun canım ..
seneye inşallah oğluşun kucağında üflersiniz mumları :asigim:

ne güzel dua bu canlarım inşallah seneye oğluşum olur kucağımda...
çoooook teşekkür ederim kızlara.s.

nilaycım doğum günün kutlu olsun nice senelere oğlunla ve eşinle birlikte kaydirigubbakcemile5
kibelecim seninde prensesin hayırlı olsunnn.....

Hay Allah tam geldim herkes gitmiş. Kibele şimdi Stardust'tan aldım haberini. GÖZÜN AYDIN. kızın sağlıkla gelir inşallah. Bu arada geçmişi okuyamadım henüz. Birazdan bakacağım

nilaycım nice senelere inşallah....
kibela gözün aydın.allah kucağınada almayı nasip etshakkaten öğlen konuştunuz konuştunuz akşama bi haller olmuş size kimseler yok valla:)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…