2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Çok alemsin hep güldürüyosun valla. Bugün çok yoruldum çok bebişim.

yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
Demir hapı galiba bağırsakları daha iyi çalıştırıyor. Benim ishal olmasa da ona yakın birşey yaptı. 2 gün kullanmadam kabız oluyorum. Demir hapı bana çok iyi geldi çoook.

Ben her ikisini de sık olmasa da kullanıyorum. Banyodan sonra saçları kurutmamak çok zararlı.

Benim de patlayacak gibi görünüyor. Sırt derimin gerildiğini dahi hissediyorum. Yakında çatlarım da. Senin en azından çatlağın olmaz. Boşver kimse anlamasın ne olacak.

Kırmızı noktalar da girmişiz bugün. Ben de benzer soruyu soracaktım. İlk 3-3,5 ay bize yasaktı. Şimdi ayda yılda bir yapıyoruz ama benim de canım yanıyor. Sürekli kanama var mı sorusunu düşündüğüm için sanırım. Eşime de üzülüyorum o yüzden arada hatırlatıyorum kendimi. Artık idare edecez bir şekilde. Az kaldı sayılır.

Kizlar bu prensesimin resmi. bu sekilde net oldu ancak yoksa flas patliyor ustune ya da kirmizi isik patliyor resim gorunmuyor. uzaktan cekebildim ama neyse. bana boynu uzun gibi geldi oradan da boyunun uzun olacagi kanisina vardim. ne mantik ama:) ben 1.60 ama esim 1.80. insallah boyu ve huyu ona cekmistir.

Son düzenleme:

Bu arada herkeslere günaydın, haftanın son günü olan cuma gününde hiç olmadıgım kadar neşe doluyum, içimden sevinç cıkıcak valla, nedeni de yok ama belki yarın tatil oldugundandır :lepi:

HERKEZE GÜNAYDIN,,,,,,,,,,,,,,
UMARIM HERKEZ İYİDİR.....
AKŞAMKİ YOKLAMAYI ALDIM BEN...BAKIYORUMDA PEK KİMSE YOKMUŞ.......kaydirigubbakcemile

KİBELACIM CANIM HAYIRLI OLSUN ŞEKER KIZIN BENDE ERKEK DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM...........
HIII DEMEK Kİ SIK İLİŞKİDE DEDİĞİN GİBİ KIZ OLUYOR.....:asigim:
ARTIK HAMİLE KALABİLMEK İÇİN HER GÜN.........:1hug:
RESİMLERİ DE PEK ŞEKER ÇOK CİVCİME OLACAK ÇOK

NİLAYCIM PEK UĞRAMIYORSUN ARTIK TATLIM ÖZLÜYORUZ SENİ....
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YILLARA EŞİN ,OĞLUN VE TÜM SEVDİKLERİNLE...

maşallah kibelececim çok net gözüküyo boyu uzun olacak belli sen takma kafana annesi:) he bide saçsız olacak bebeğin sanırım doğunca görürşüz ben saçsız keltoş bebeklere bayılırım ama malesef benim kızım doğduğunda peruk gibi saçı vardı :) küçük kısmalı toka ile kıvırıyodum delikafadulden doktor bunun bile şimdiden saçı var dedi bana yine saçlı olacak bebişim sağlıklı olsunlarda hiç farketmez allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ama keltoş olsun isterim kızımın kaydirigubbakcemile3

Ben bonus kafa cıkmısım mesela, annemin ben dogana dek midesi bulanmıs. Ozaman pek anlamamıstım ama simdi annem adına cok üzülüyorumhihoyyyt

AYYYYYYYYYY selsincim yaaa çok tatlı görünüyor ama yan eklemişsin düz eklesene tatlım...............
resmi önce düzle sonra ekle...
maşallah ya..........

bu arada işte elektrikler yok küçük bi jenaratörle idare ediyo birazdan o da gidebilir kesilirsem netten anlayın jenaratör gitti

Bu arada kızlar cidden sölicektim uzun süredir unuttum, bulantısı cok süren annelerde bir diger nedende bebegn saclı olmasıymıs, doktor bilgisi degil ama yaşanmışlık tecrübesi sagdan soldankaydirigubbakcemile3 Benim hala her sabah miden bulanıyo demekki bi rapunzel dogurucam zannımca :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…