sorma çok fena bi insan oldum ben kaydirigubbakcemile3
ama bugün girmememin çok geçerli bir sebebi var , bugüün annemle çıktık dışarı , ip aldık , en akıllısından :roflol: yelek diye başladım , netten aldığım bir örnek tarifine göre başladım , bebek yeleği olacak güya .. daha omuz çıkıntısı bitmedi 3 yaşında giyecek kadar oldu sanki fisfisfis neyse acemiliğime denk geldi , bu böyle olsun , bir dahakine daha az ilmekle başlıycam .. kısaca hamarat gadın oldum bugün ben ehehee hihoyyyt
ne gidirmesi anlamadım kaydirigubbakcemile3 en iyisi gönderdiğim mesajı bi daha okuyayım
ben de bakıyorum arada çiziktirmiş misin diye ama nerrrrrdeeeeeeee :dilcikar:
Demir hapı galiba bağırsakları daha iyi çalıştırıyor. Benim ishal olmasa da ona yakın birşey yaptı. 2 gün kullanmadam kabız oluyorum. Demir hapı bana çok iyi geldi çoook.yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
Merhaba, hamilelikte fön makinası, saç düzleştirici gibi makinaların kullanımının bebek için zararlı olabileceğini bir tv programında annem dinlemiş.İnternetten araştırdım ama böyle bir bilgiye rastlamadım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Annemin programda dinlediğine göre,fön makinası çalışırken bebek huzursuz ve stresli oluyormuş.Kafama takıldı bu konu...
Bu konuda derdim çok büğük...............
kimse hamile olduğumu anlamıyor.deli oluyorum ya...........
patronlarım bile anlamamış.........hadi onu geç karşı karşıya çalıştğım müdür bile anlamamış.............
aslında benim göbüş baya küçük galiba resimlere aldanmayın hepimiz çok yakından çekildiği için öğle...akşam bende çekinip eklerim hem yakın hemde uzak halini..........
neyse........geçenlerde ablamla buluşacaktık ya cumartesii eşimin işi vardı götüremedi beni almaya gelirim demişti.........bende hemen bizim durağın orda taksi dolmuş beklerken otobüs geldii baktım heykele gidiyor hemen bindim............
şoktayım..........içerisi tıklım tıklım.........ayaktayım...............kimse anlamadı hamile olduğumu...........neyse dedim ki en iyisi ben montumu çıkarayım belki anlayan olur..........nerde......
neyse umudu kestim ayakta koltuklardan birine tutundum sıkıca gidiyoruz...
gözlerim kararmaya başladı içersi havasız ve ben bayılmak üzereyim.......
suratım ne renk aldı bilmiyorum ama kızın biri aa kız fenalaşıyo kal otursun dedi yanındaki erkek arkadaşına..çocuk kalktı ben oturdum............
kolanya falan verdiler...........
hala kimse anlamadı karnınız aç heralde falan dediler.
ben de en sonunda dayanamadım hayır karnım aç değil hamileyim dedim.............................
aa yeni heralde dediler..hayır 4 ay bitti 5 in içinde dedim kadına şaşırmış gibi süratıma baktı...............oysa bana göre çok belliymiş gibi ama kimse anlamıyor...........
anlasala da yer verseler bariii offffffffff
son aya kadar sanırım sakıncası yok kocalarınızıda korkutmayın bence sonra soğuma fln olur .benim öyle bir iki tanıdığım var . hamilelikte anne adayı yaklaştırmamış sonrada eş onu sadece anne olarak görüyor .bilmem anlatabildimmi
geçmişi çok okuyamadım , ordan burdanokudum .. umarım bugün öğrenebilmişsindir canım :1hug:
Ben ögrenemedim cnm 14 martta kesinleşicek ama simdilik mini minim bir kız
o bir kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:lepi::hooray:. Bildin dilaracim.:teytey::teytey::teytey::hooray: hihoyyyt
Hayırlı olsun kibelecim, kız demek ay cok şirinnnn. Bak kendi tahminimde sapmıştı sanırım senin içinde erkek demiştim tam hatırlamıyorum ama bugunlerdene desem tersi cıkıyo, birşey dememi isteyen varmı :dance::dance::dance:
iyiyim dilaracım ara sıra ağrılarım oluyor idare ediyorum şimdilik..
sen nasılsın tatlım giremiyorum çok fazla öğlenleride çok doluyor sayfalar okuyamıyorum akşamları...
doğum günüm bugün benim oğluşumla yeni yaşıma girdim:)))
Doğumgünün kutlu olsun cnm, nice yıllara güzel oğluşunla birlikte Şeniz
Kizlar bu prensesimin resmi. bu sekilde net oldu ancak yoksa flas patliyor ustune ya da kirmizi isik patliyor resim gorunmuyor. uzaktan cekebildim ama neyse. bana boynu uzun gibi geldi oradan da boyunun uzun olacagi kanisina vardim. ne mantik ama:) ben 1.60 ama esim 1.80. insallah boyu ve huyu ona cekmistir.
Cok bıdık gözüküyo, hem 1.60 olsa nolurki kısa boylu demeyelim kendisine, minyon diyelim. Burdan boyumu belli etmiş oluyorum sanırım :roflol: Güzel huylu olsunda kibelecim :içelim:
Kizlar bu prensesimin resmi. bu sekilde net oldu ancak yoksa flas patliyor ustune ya da kirmizi isik patliyor resim gorunmuyor. uzaktan cekebildim ama neyse. bana boynu uzun gibi geldi oradan da boyunun uzun olacagi kanisina vardim. ne mantik ama:) ben 1.60 ama esim 1.80. insallah boyu ve huyu ona cekmistir.
DİLARA AKŞAM BURALARDAYMIŞSIN TATLIM:1shok:
HAYIRDIRRRR.........lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?