2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Öğretmenim benim bi düzeltmem olacaktı. Kullanıcı adım ve başlangıç kilom dısında herseyim degisti :uhm: Kullanıcı adımı da mı degistirseydim acaba :roflol: Tahmini doğum tarihim 13 temmuz, cinsiyeti de en azından 14 marta kadar kız son kilomda 69.7 :1shok:

Günaydın kıslar nasılsınız bakalım
Hayırlı Cumalar Allah bu güzel günde tüm açılan ellerin, gönüllerin dualarını kabul etsin inş.... :Saruboceq:
Kibele canım kızın sağlıcakla gelsin inş. çok sevindim fotoğrafı çok tatlı fındık burunlu nerde koca burun :)
Nilaycım yeni yaşın sana eşine ve oğluşuna sağlık sıhhat bol bol mutluluk herşey getirsin inş....sırnaşık şey

ZUZUM CANIM TAMAM bilgilerini diğer linke yaz canım değiştireyim. ben nasıl uzak kalmışım ya cinsiyetinin değiştiğinden.... neyse hayırlısı olsun canım.

ZUZUM CANIM TAMAM bilgilerini diğer linke yaz canım değiştireyim. ben nasıl uzak kalmışım ya cinsiyetinin değiştiğinden.... neyse hayırlısı olsun canım.

Cidden cnm ya bıdı bıdı bıdı anlatıp durdum burda :1rolleyes: 14 martta tekrar degisebilir bir kez geldigi icin birkez daha gelebilme ihtimaline karsı cok kaptırmamaya calısıyorum kendimi a.s Hayırlısı olsun tabiki cnm

kızlar sabah yatakta kızım uyandır böyle karnımın içinde bişeyler yaptı anlayamadım ya hıçkırık tuttu yada gazı vardı sanki sağdan sola kaçar gibiydi :) bide 1 dakka sürdü nerdeyse sanırım hışkırdımı acabafisfisfis

Günaydın.
Kibeleceğim hayırlı uğurlu olsun mnik kızımızın.ömrü uzun,bedeni sağlıklı,bahtı açık ,şansı bol hayırlı evlat olsun.canım ben yerim onu ben yerim .ay benim miniğind eöyle yzü profil resmi var ekleyemeidm bir türlü.
O kadar şeker ki.:)ama boyun konusunda maşallah senin minik fark attı bize.bizim ki babaya çekti galiba .onun boynu kısa benim ki uzun biraz cık:)))))))))
herkese günaydınlarr

bebişim niye yoruldun bakiiim sen klava:
üzme kızımı , değişmeyelim külahçıkları sonraaa kaydirigubbakcemile3
bendeki şişkinlikmiş , comebaby de öyle söyledi görüştüğümüzde , sevindim kaydirigubbakcemile3 onun ikiz olacak , 10 gün ileri gebeliği benden ve benim yarım kadardı göbüşü felan .. ha bir de kuaföre gittiğimde kaş alan kız doğum yakın galiba demişti de kopmuştum o gün , dr.uma da söyledim deli miymiş o hiç mi doğumu yakın hamile görmemiş dedi :roflol: artık beni teselli mi etmek istedi , bilemiyorum :)))

bu arada kocaman GÜÜNAYYYDINNNNNN
ve hayırlı cumalar ................

bence de uzun boyunlu olacak , endamı da yerinde olacak inşallahhh kaydirigubbakcemile5

[
Ben ögrenemedim cnm 14 martta kesinleşicek ama simdilik mini minim bir kız

o zaman kız olacak inşallah canım , bu kadar nazlandığına göre yerimseniben

kızlar buda benim göbüşümün son hali.bayağı büyümüş dimi

maşallah canım , çok cici çıkmış

Ben bonus kafa cıkmısım mesela, annemin ben dogana dek midesi bulanmıs. Ozaman pek anlamamıstım ama simdi annem adına cok üzülüyorumhihoyyyt

:roflol::roflol:

amin canım , sana da hayırlı cumalar , Allah kabul etsin dualarını :Saruboceq:

günaydınlarrr...

kibele maşallah canım kızına

selsin o ne güzell göbüş öylee çok güzell büyümüş sana da maşallah canımm

Kıslar bişiy sorucam şimdi normal doğum düşündüğümüzde ortalama hafta 40 haftamı hesaplanıyor yoksa 38 haftamı???

bence 40 , ablam 41. haftada normal doğum diye gitti ama bebiş ters olunca sezaryene alındı ...

Hım ablamda iki doğum yaptı ama tam olarak haftasını hatırlayamadım sormak lazım ikiside erkekti ve doktorun söylediği günleri ikiside geçti biri 10 gün diğeri 13 gün geçmişti ve normal oldu
Sancı gelmeden gitmemek lazım aslında yoksa hemen suni sancı takıyorlarmış oda çok acı veriyormuş doğal sancı daha acısızmış Bekleyebilirsem sancım gelmeden gitmek istemiyorum :1no2:

Kıslar bişiy sorucam şimdi normal doğum düşündüğümüzde ortalama hafta 40 haftamı hesaplanıyor yoksa 38 haftamı???

Canım benim bildigim kadarıyla normal dogumda 40 hafta, ama yumurtlama gününden hesaplarsan 38 hafta. Yane aradaki o iki haftalık ayrım SAT ve yumurtlama günü ayrımı ama sezaryanda 2 hafta önce alıyolar. Yani benim tahmini dogum tarihim 13 temmuz SAT me göre normal dogurursam bu, ama sezaryen olursa temmuzun ilk haftası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…