2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben 37.haftamda hala çalışıyo olucam, düşünemiyorum hic dogum sahnemi asansörden indim, taksiye bindim gittim derken doğururum ben sinir stres ve acıdan valla

Ben 37.haftamda hala çalışıyo olucam, düşünemiyorum hic dogum sahnemi asansörden indim, taksiye bindim gittim derken doğururum ben sinir stres ve acıdan valla

Canım benim senin iş neydi senin temponda çok yüsek sanırım sürekli koşuşturmaca içersindesin.
Eğer herşey yolunda giderse 32. hafta istirahatimi açtırıcam 36. haftaya kadar felanda bende çalışmayı düşünüyorum ne kadar geç izne çıkarsam sonrasında o kadar çok bebetomla olurum sağlıkla çalışmak istiyorum inş. :Saruboceq:

NİLAYCIM , doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara

SELSİN, anacım baya büyümüş karnın kalcan olmadığı için top gibi duruyor çok beğendim

bende doğuma 4 hafta kalana kadar çalışıcam.ama ondan sonra haftada 1 işe gelmem lazım.ay nasıl olucak bilmiyorum.

NİLAYCIM , doğum günün kutlu olsun ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara

SELSİN, anacım baya büyümüş karnın kalcan olmadığı için top gibi duruyor çok beğendim

ah canım kalçam olmazmı.göbeğim ile yarışıcak nerdeyse.siyah ya ondan belli olmuyordur.tipik erkek bebek karnı top gibi.gerçi bunlar hurafe ama.aklımızda kalıyor işlte

izine ayrılmayacakmısın 32 haftada izne çıkıyosun çalışanlar için öyle biliyorum

Ben mali müşavirim cnm, finansal raporlama ve konsolidasyon üzerine çalışıyorum. Kesinlikle gereksiz insan ötesi yogun 1 yıl once cok daha kotuydum ama iş değiştirdim simdi nispeten tempo daha iyi. Ama bu stresle bebegime zarar vermem tabi umarım.

İnsan kaynakları ile konustum SSK anlasmalı bi rapor getirirsem son 3 haftaya kadar calısabilirmisim, kalan iznimi de dogum sonrasına aktarıcam bebegimle daha cok vakit gecirebilmek icin. Aynen gaydın gibi düşünüyorum yane, yirim ben bebegimi :CüvCüv:

ah canım kalçam olmazmı.göbeğim ile yarışıcak nerdeyse.siyah ya ondan belli olmuyordur.tipik erkek bebek karnı top gibi.gerçi bunlar hurafe ama.aklımızda kalıyor işlte

canım benimkide erkek ama senin ki gibi top gibi durmuyo benim çok yayık yani senin dediğin gibi hurafe

bende doğuma 4 hafta kalana kadar çalışıcam.ama ondan sonra haftada 1 işe gelmem lazım.ay nasıl olucak bilmiyorum.

Aaaaa bi de işe mi cagırıyolar, yok yok suyunu cıkarıyo bu özel sektör adamın. Valla şeytan diyo karart gözünü, ücretsiz iznini de kullan. Bebeginin ilk yılında full yanında ol. Düşündürüyolar insana. Benimde patronum şu dogumu biraz ertelesen demisti bana, elimde ya hani benim istedigim zaman dogurabiliyorum sanki klava:

Selsincim yolla bana parcalıyım seni işe cagıranı haftada 1 gün klava: Bu arada ben göbegini goremiyorum malum güvenlik problemi ama aksam evden bakıcam

mennn geldimmmmmmmmmm
teki aradım çok acil işlerim var lütfen biranönce şu elektrik arızasını düzeltin dedim............
çok şükür düzeldi.........
ee mühim ama dimi işimmmdelikafadulden

bu hayırlı gününüz sağlıklı
cumanız bereketli ve huzur dolu geçsin....
allah ve melekleri bizim bebişimizin ve ailemizin başucunda olsun...
cumanız mubarek oldun....
her günümüz bir öncekinden güzel olsun....
hamdolsun yaradana....
çok şükür bize yavrularımızı veren allaha...
sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....

Amin cnm insallah, ne güsel yazmıssın :Saruboceq:

AMİN
ağzına sağlık canım

aman canım ya.yerime bakacak kimse yok.bende iş değiştirdim.eskiden 6 firmanın muhasebesine bakıyordum.kafamı kaldırıcak vaktim yoktu.şimdi tek firma.eski iş yerimde olsaydım ancak herhalde 20 gün filan izin kullanabilirdim.şimdi en azından rahat kullanıcam izinimi.hatta ücretsiz izin bile kullanmayı düşünüyorum 2-3 ay.ama tabi haftada bir gelip işleri toparlıcam.o zaman daha rahat alırım izin.daha konuşmadık gerçi.ama ben buna razıyım

amin canım, inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…