2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese gunaydın hayırlı cumalar.....
fuara gıdıcek olan arkadaslar fuar bıletlıymıs dun aksam esım soyledı
benım hamıle oldugumu bıldıgı ıcın muduru kendısı teklıf etmıs ıstersenız sızın adınıza bılet ayarlıyayım dıye
esımde bana sormadan gerek yok demıs dun aksam ben gıdelım deyınce tamam dedı
fırsatı olan arkadaslar kacırmayın yenı sezon urunler tanıtılacak cunku a.s

hayırlı cumalar.ben dün eve giderken yolda hayal kurudm.normal doğum olduğunu.e2 saat sancı çekip .cup diye dikişsiz doğurduğumu.
ertesi gün hastanden güle oynaya çıktığımı.
bebeğimi kollarıma alıdğımı felna düşündüm.
ve süper bir duygu ile mutlu oldum.
inşallah normal ve dikişsiz bir doğum olur allahım.hepimize de tabi.en kolay ve en sağlıklı şekilde inşallah.

hüzün yılı ne güzel , patronu yeni ama dşünceli bir insanmış.
maşşallah demek laızm.
ben gidemeyeceğim malesef.
çok uzak kalıyor.
birde maaş alamadık boşuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıp iç geçirmeyeyim.
o kadar çeşiti görünce eminim hepsini almaya kalkarım.
evet evet gitmediğim iyi oldu.
yoksa eve zor gelriidm elim kolum dolu.
gidecek olan arkadaşlara bol bereketli güzel alışverişler diliyorum

Bilmezmiyim cnm ya o yogunlugu, eski işyerimde olsam forumdan haberim olmayacagına garanti ederdim şuan, belki de şuanki halimize şükretmek lazım ama dövülcek biri varsa sen yinede yolla :roflol:

Biletli derken davetiye mi ayarlamak gerekiyo, kapıdan da alabilirmiyiz acaba :uhm: Son gün 1 martmış bizde son gün gidices malesef umarım inanılmaz bi kalabalık olmaz, zaten bana fenalık geliyo kapalı ortamda uzun süre kalınca, bayılıveririm oracıkta

Kıslar bende dün akşam bakırköye gittim kocişimle yemek yedik pazar günüde bir arkadaşımın kızı oldu mevlütü var oraya gidicem fıstığa çok şirine bir takım aldım eşim beğendi ama çok tatlı ya bunu civciv bebeden aldım 2 tanede ücretsiz fuar bileti verdiler normalde fuar bileti 10 lira kıslar kapıdan da alabilirsiniz ben yarın gidicem pazar adım atılmaz aklınızda olsun son gün diye herkes promosyon almak için yığılacak birde son gün diye fuar standları toplanmaya başlıyor anlamıyosunuz bişiy imkanı olan yarın gitsin derim ben 11 gibi gidicem çok kalabalık olmadan hihoyyyt

evet işim seyrantepede evimde kadıköyde.servisim var ama

Nispeten daha iyi gider işlerini toparlar dönersin eğer sonrasında ücretsiz izinde vericeklerse bence haftada 1 için bişiy deme ben ücretli olan 4 ayımı kullanabilicem ücretsiz olan 2 aylık izni vermiyormuş bizim şirket:1no2:

Merhaba bende 19 haftalık hamileyim ve normal dogum istiyorum.48 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum .Çalışıyorum işyerim şimdiden benimle pazarlık yapmaya çalıştı ancak ben net tavrımı ortaya koydum .Bana doguma 2-3 hafta kalana kadar gelebilirsin dogumdan sonrada en fazla 2 ay idare edebiliriz dediler.bende kabul etmedim haziran gibi çıkışımı verecekler.

evet işim seyrantepede evimde kadıköyde.servisim var ama

Nispeten daha iyi gider işlerini toparlar dönersin eğer sonrasında ücretsiz izinde vericeklerse bence haftada 1 için bişiy deme ben ücretli olan 4 ayımı kullanabilicem ücretsiz olan 2 aylık izni vermiyormuş bizim şirket:1no2: Süt izinlerimide verirlerse Cuma gününe toplıcam cuma cumartesi pazar ben bakarım paşama diğer günler sanırım kayınvalidem bakıcak 12 ay idare edicez sonrasında kısmet diyorum

canım tepkini koymakla iyi etmişsin o 4 ay senin kanuni hakkın zaten ve hamile çalışanı işten çıkarmaları yasak bence mahkemeye ver firmayı her ne kadar haklarını verecek olsalarda öyle saçmalıkmı olur ne acımasızlar klava:

evet canım masallah gercekten daha bırcok konuda yardımcı olmaya hazır kendısı sagolsun
mudurun kayınpederı pierre cardın istanbul subesınde sanırım genel mudurmus herseyı %50 fıyatından alabılecegımızı böyle bır ımkanları oldugunu söylemıs cok sevındık gercekten
bende pek bıseyler almayı dusunmuyorum begenırsem yenı sezon urunlerın bıkaç parca ancak
amacım yenı sezon urunlerını takıp etmeka.s

[/QUOTE]

canım sanırım davetıyeymıs kapıdan alınacagını sanmıyorum ama bılemıyorum tabı
bu davetıyeler genelde şirketlere verılıyormus esım öyle söyledı fisfisfis

Son düzenleme:

bende daha bilmiyorum alabilirmiyim ücretsiz izin.sadece ben öyle düşünüyorum.ücretsiz izin 6 ay beni bildiğim.benim arkadaşım 6 ay kullanıyor.evet işleri aksatmazsam verirler herhalde.ben haftada bir çalışmaya razıyım

Bende çok gitmek istiyorum.ama bana çok uzak.kocişimde çalışıyor zaten.

Canım gelebilirsen otobüsle cevizlibağa geç ordan metroya atla metro fuarın kapısında indiriyor 2 vesaitle gelirsin herşey elimizin altında olucak birde satış yaparlarsa süper olur satış varmı ben emin değilim CADIARZU

Bende olsam bende aynı seyi yapardım gülsencim iyi yapmısın. Tiplere bak ya kanuni hakkını ara bence, kıdemin varsa sende onu pazarlık konusu et. Cok kızdım bak simdi klava:

canım bende dusundum bunu sordum esıme sımdı oda emın degıl
sorup msj atarım dedıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…