bende doğuma 4 hafta kalana kadar çalışıcam.ama ondan sonra haftada 1 işe gelmem lazım.ay nasıl olucak bilmiyorum.
aman canım ya.yerime bakacak kimse yok.bende iş değiştirdim.eskiden 6 firmanın muhasebesine bakıyordum.kafamı kaldırıcak vaktim yoktu.şimdi tek firma.eski iş yerimde olsaydım ancak herhalde 20 gün filan izin kullanabilirdim.şimdi en azından rahat kullanıcam izinimi.hatta ücretsiz izin bile kullanmayı düşünüyorum 2-3 ay.ama tabi haftada bir gelip işleri toparlıcam.o zaman daha rahat alırım izin.daha konuşmadık gerçi.ama ben buna razıyım
herkese gunaydın hayırlı cumalar.....
fuara gıdıcek olan arkadaslar fuar bıletlıymıs dun aksam esım soyledı
benım hamıle oldugumu bıldıgı ıcın muduru kendısı teklıf etmıs ıstersenız sızın adınıza bılet ayarlıyayım dıye
esımde bana sormadan gerek yok demıs dun aksam ben gıdelım deyınce tamam dedı
fırsatı olan arkadaslar kacırmayın yenı sezon urunler tanıtılacak cunku a.s
işinle evin uzakmı birbirine canım?
evet işim seyrantepede evimde kadıköyde.servisim var ama
evet işim seyrantepede evimde kadıköyde.servisim var ama
Merhaba bende 19 haftalık hamileyim ve normal dogum istiyorum.48 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum .Çalışıyorum işyerim şimdiden benimle pazarlık yapmaya çalıştı ancak ben net tavrımı ortaya koydum .Bana doguma 2-3 hafta kalana kadar gelebilirsin dogumdan sonrada en fazla 2 ay idare edebiliriz dediler.bende kabul etmedim haziran gibi çıkışımı verecekler.
hüzün yılı ne güzel , patronu yeni ama dşünceli bir insanmış.
maşşallah demek laızm.
ben gidemeyeceğim malesef.
çok uzak kalıyor.
birde maaş alamadık boşuna kedinin ciğere baktığı gibi bakıp iç geçirmeyeyim.
o kadar çeşiti görünce eminim hepsini almaya kalkarım.
evet evet gitmediğim iyi oldu.
yoksa eve zor gelriidm elim kolum dolu.
gidecek olan arkadaşlara bol bereketli güzel alışverişler diliyorum
[/QUOTE]Biletli derken davetiye mi ayarlamak gerekiyo, kapıdan da alabilirmiyiz acaba :uhm: Son gün 1 martmış bizde son gün gidices malesef umarım inanılmaz bi kalabalık olmaz, zaten bana fenalık geliyo kapalı ortamda uzun süre kalınca, bayılıveririm oracıkta
nispeten daha iyi gider işlerini toparlar dönersin eğer sonrasında ücretsiz izinde vericeklerse bence haftada 1 için bişiy deme ben ücretli olan 4 ayımı kullanabilicem ücretsiz olan 2 aylık izni vermiyormuş bizim şirket:1no2:
Bende çok gitmek istiyorum.ama bana çok uzak.kocişimde çalışıyor zaten.
hüzün yılı çok şükür allah dualrını kabul etti. bana da dua etsen allah eşime de güzel ve iyi bir iş verisn.:)
Merhaba bende 19 haftalık hamileyim ve normal dogum istiyorum.48 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum .Çalışıyorum işyerim şimdiden benimle pazarlık yapmaya çalıştı ancak ben net tavrımı ortaya koydum .Bana doguma 2-3 hafta kalana kadar gelebilirsin dogumdan sonrada en fazla 2 ay idare edebiliriz dediler.bende kabul etmedim haziran gibi çıkışımı verecekler.
Canım gelebilirsen otobüsle cevizlibağa geç ordan metroya atla metro fuarın kapısında indiriyor 2 vesaitle gelirsin herşey elimizin altında olucak birde satış yaparlarsa süper olur satış varmı ben emin değilim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?