İstanbuldan evlilik nedeniyle bursaya geldim.Bu firmada 1,5 yıldır çalışıyorum ciddi manada alacağım tazminat bişey ifade etmeyecek ama yapabileceğim bisey yok.bebeğimi heniz 2 aylıkken babanne kucagına bırakmak istemiyorum.... bu hamur benim ve istediğim gibi ben şekillendirmek istiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım ne olcak.
canım benım esın calısmıyormuydu senın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorumfisfisfis
gaydıncım satış varmıs ama toptan satış varmıs
eger bu sekılde toptan alıcak bır tanıdıgın varsa yada oradan toptan alacak olan kısılerle irtibat kurarsan evet uygun fıyata alabılıyormussuna.s
Ben fuarı düzenleyen fuarcılık firmasını aradım sordum. Fuar için kapıda bilet alabiliyomusuz. Fiyatı 10 TL dedi bayan.
haklısın gülşencim allah yardımcımız olsun...........
ben de en az 1 sene bırakmak istemiyorum kızımı kimseye...
kendim bakacağım kısmetse...
iş her zaman bulunur ama bebeklerimiz en çok anne kokusuna ihtiyacı varken onları bırakıp ağlaya ağlaya işe gitmek çok gücüme gidiyor....
ben de 31.haftaya kadar çalışçam ondan sonra doğum iznine ÇIKACAĞIM...
doğum iznim bitince raporumu kapatıp.. 1-2 gün çalışıp çıkışımı ve tazminatımı alıp ayrılacağım....
sonra da 8 ay işsizlik parasına bağlatacağım kendimi...
yanee toplam 1 yıl hem evde olacağım hemde işsizlikten yararlanıp az da olsa elime bi para geçecek...
1 yıl soonrada allah bilir kısmet yine başka bi şirkette iş bulup çalışırım
ozaman super gıtmeyı dusunen arkadaslar kaçırmayın bu fırsatı
Canım bizde sık sık yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılırız firma olarak son 2 gün bazıları satış yapar perakende bazıları yapmaz burda da öyle olur diye umuyorum açıkcası birde herşey aynı yerde görülebilecek ondan dolayı biletlerimi ufak bir alışveriş karşılığı aldım gidip yerinde görelim Pazartesi anlatırız..
:1hug:
çalışmıyor canım.
çok uzun zaman oldu hatta.mayıstan bu yana .malesef kriz bizi biraz vurdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?