2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydıncım satış varmıs ama toptan satış varmıs
eger bu sekılde toptan alıcak bır tanıdıgın varsa yada oradan toptan alacak olan kısılerle irtibat kurarsan evet uygun fıyata alabılıyormussuna.s

İstanbuldan evlilik nedeniyle bursaya geldim.Bu firmada 1,5 yıldır çalışıyorum ciddi manada alacağım tazminat bişey ifade etmeyecek ama yapabileceğim bisey yok.bebeğimi heniz 2 aylıkken babanne kucagına bırakmak istemiyorum.... bu hamur benim ve istediğim gibi ben şekillendirmek istiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım ne olcak.

bu gün iş yerinde tek başımayım............
in cin top oynuyor............
işletme içindeki işçiler hariç kimse yok.................
tek başıma çok sıkıldım başım ağırdı.................
şirket topluca karabüğe gitti

ben de işyerinde tekim.muhasebe tüm takibi bende.yerime bakacak kşmse olmadığı için mecburen ,işi bırakcağım giib görünüyor.
zaten kriz sebebi ile ileriye dönük pek konuşmuyor patron.şimdilik.
ama ,ben de mali müşavirlik stajımı yaptığım için direk çıkış almayı düşünmüyourum.raporlarımı alıp odaya teslim ettikten sonra iş bulacana kadar aynı şirkette görğnmekten yanayım.ama bakalım ne olacak.kısmet.
eğer dönmem yönünde karar alır isek ücretsiz izni unutmam lazım.:)

Haklısın cnm ama şöyle birşeydevar bu insanlar küçük hesapların peşine düşmüşler ve kanuna aykırı adam çalıştırmak istiyolar cunku iş kanunu sana bu 4 ayı yasal olarak vermiş zaten. Sen bir lütuf istemiyosun işyerinden, kaldıki senle ilgili bir giderleri de yok maaşını ödüyolar ve SSK dan geri alıyolar, senin çalışmadıgın ücretli kısmı SSK ödüyor, bu kadar ufak tefek hesaplar yapan insanlar var karsında sen niye alın terinle kazandıgın 1,5 ki o yaza dek 2 olcak kıdem tazminatını onlara bırakasın. Çıkmıyorum iznimi de alıyorum de sıkıyosa atsınlar klava:

Ben fuarı düzenleyen fuarcılık firmasını aradım sordum. Fuar için kapıda bilet alabiliyomusuz. Fiyatı 10 TL dedi bayan.

Canım bizde sık sık yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılırız firma olarak son 2 gün bazıları satış yapar perakende bazıları yapmaz burda da öyle olur diye umuyorum açıkcası birde herşey aynı yerde görülebilecek ondan dolayı biletlerimi ufak bir alışveriş karşılığı aldım gidip yerinde görelim Pazartesi anlatırız..
:1hug:

haklısın gülşencim allah yardımcımız olsun...........
ben de en az 1 sene bırakmak istemiyorum kızımı kimseye...
kendim bakacağım kısmetse...
iş her zaman bulunur ama bebeklerimiz en çok anne kokusuna ihtiyacı varken onları bırakıp ağlaya ağlaya işe gitmek çok gücüme gidiyor....
ben de 31.haftaya kadar çalışçam ondan sonra doğum iznine ÇIKACAĞIM...
doğum iznim bitince raporumu kapatıp.. 1-2 gün çalışıp çıkışımı ve tazminatımı alıp ayrılacağım....
sonra da 8 ay işsizlik parasına bağlatacağım kendimi...
yanee toplam 1 yıl hem evde olacağım hemde işsizlikten yararlanıp az da olsa elime bi para geçecek...
1 yıl soonrada allah bilir kısmet yine başka bi şirkette iş bulup çalışırım

Melekcim müzik aç biraz keyifle dinle rahat rahat keyfini çıkar bugün cuma haftasonunu düşün hiç sıkılma bence bak bizde burdayız kaydirigubbakcemile5

Melekcim ne güsel düşünmüşsün ama hem çıkışını verip hemde senin işten çıkarmış gibi gösterirlermi her firma yapmaz bunu süper olur aslında sen bayadır aynı yerdesin sanırım

canım ınsallah dedıgın gıbı olur satış yapılırsa süper son gun ne zaman bı bılgım yok ama ya cumartesı yada pazar gunu gıtmeyı dusunuyoruz bız

Benimde en çok korktugum sey iş güç derken bebegimin ilk adımlarını, ilk anne yada baba deyişini kacırmak. Bunun vicdan azabını ömrüm boyu yaşarım. Onun için en iyisi hızla büyüdüğü ilk yılı yanında geçirmek. İşte Avrupa Birliği ülkeleri gibi olsaydık işsizlik paramızla maaş aldıgımız kadar olmasada eşimize yük olmayacak kadar geçinebilirdik ama kısmet böyleymiş artık işten ayrılana kadar bir miktar para biriktirmek gerek.

Melekcim bende senin gibi düşünüyorum en kötü olasılık tazminatımı alır sonra işsizlik parası için başvururum.Herşey gönlümüzce olur inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…