evet ya benim bile icime erkek doguyordu:) ama icim kiz istiyordu:)
bende isterdim ama bana cok uzak
benim yerimede gezin
bende yarın gitcem kızlar fuara sizlere yaberleri veririm nasıl indirimler var promosyonlar var anlatırım ben daha öncedende 3 4 kere gittiğim için toptan alma gibi bişey yok yani aynı pazar ve mağaza gibi beyendiğini alıyosunsengözlerimebaksanab
canım ınsallah dedıgın gıbı olur satış yapılırsa süper son gun ne zaman bı bılgım yok ama ya cumartesı yada pazar gunu gıtmeyı dusunuyoruz bız
Ben perakende satış yapılmama riskine girermiyim bilmiyorum. Satış yapılacağını düşünmüştüm üzüldüm simdi :1no2: Ataşehirden kalkıp, muhtemelen sabahın bir köründe yeşilköye gidip o kadar insan kalabalıgı arasında gezip, birde üstüne elim boş dönersem gitmiyim daha iyi. Ama bu sene finansal kriz var sonucta belki toptan politikalarını degistirmişlerdir. Simdiye dek gitmiş birileri olsa forumda sorardık diger konu baslıklarında var mıdır acaba?
melekcimtazminat ve işsizlik parasını onlar seni çıkatırlarsa ancak alabilirsin
Melekcim ne güsel düşünmüşsün ama hem çıkışını verip hemde senin işten çıkarmış gibi gösterirlermi her firma yapmaz bunu süper olur aslında sen bayadır aynı yerdesin sanırım
çalışmıyor canım.
çok uzun zaman oldu hatta.mayıstan bu yana .malesef kriz bizi biraz vurdu:)
canım cok haklısın gercekten diloş gıtmıs satış var dıyo keske öyle olsa süper olur gercektena.s
Gözünaydın Kibeleciğim....Allah gönlüne göre vermiş...:hooray:
Aminnnn canımm...Diline,yüreğine sağlık...Günaydın kıslar nasılsınız bakalım
Hayırlı Cumalar Allah bu güzel günde tüm açılan ellerin, gönüllerin dualarını kabul etsin inş.... :Saruboceq:
Kibele canım kızın sağlıcakla gelsin inş. çok sevindim fotoğrafı çok tatlı fındık burunlu nerde koca burun :)
Nilaycım yeni yaşın sana eşine ve oğluşuna sağlık sıhhat bol bol mutluluk herşey getirsin inş....sırnaşık şey
Bu güzel duaya can-ı gönülden aminnnnn...bu hayırlı gününüz sağlıklı
cumanız bereketli ve huzur dolu geçsin....
allah ve melekleri bizim bebişimizin ve ailemizin başucunda olsun...
cumanız mubarek oldun....
her günümüz bir öncekinden güzel olsun....
hamdolsun yaradana....
çok şükür bize yavrularımızı veren allaha...
sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?