eşler yanımızda olmasa süper olurdu toplu halde alışverişdelikafadulden
merhaba kızlar nasılsınız? Ben iyiyim , mutluyum bugün ayrıntılı usg ye giricem akşam ne olur dua edin herşey iyi çıksın inş.
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim , mutluyum bugün ayrıntılı usg ye giricem akşam ne olur dua edin herşey iyi çıksın inş.
Canım selam hoşgeldin ne hbr nasılsın
Sende Fuara gitmeyi düşünüyomusun yarın birçoğumuz orda olucaz inş..kaydirigubbakcemile2
derin de bu gün ayrıntılı usg ye gidecekti dimi dua edelim onun için rabbim yüzünü güldürsün iyi haberlerle gelsin canım benim ya...
Derin'in de güzel haberlerle gelmesi için bu hayırlı günde dua edelim kızlar...Allah'ım ona bu kadar hasretle ve emekle beklediği yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım...Yavrunu doya doya seyret...merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim , mutluyum bugün ayrıntılı usg ye giricem akşam ne olur dua edin herşey iyi çıksın inş.
Derin'in de güzel haberlerle gelmesi için bu hayırlı günde dua edelim kızlar...Allah'ım ona bu kadar hasretle ve emekle beklediği yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım Allah en kısa zaman da en hayırlısından,kazançlısından iyi biir iş nasip etsin.Allah'ım bütün darda olanları sıkıntılarından kurtarsın...Yavrunun yüzü suyu hürmetine Rabbim eşine gönlüne göre bir iş nasip etsin.:Saruboceq:çalışmıyor canım.
çok uzun zaman oldu hatta.mayıstan bu yana .malesef kriz bizi biraz vurdu:)
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim , mutluyum bugün ayrıntılı usg ye giricem akşam ne olur dua edin herşey iyi çıksın inş.
sağol cnm biliyorum dualarınızı eksik etmezsinizNur inşallah sağlıklı haberlerle gelirsin dualarınız seninle
teşekkürler selsincim akşam 8 de randevum bu arada fiyatını sormuştun 170 ytl miş.inşallah canım mutlu haberlerle gelirsin.kaçta randevun
zuzuuum çok teşekkürler tabi anlatıırım neler yaptıklarını bi sorun yoksa uzun uzun seyredicez bebişimizi inşallahİnsallah cnm cok cok güsel haberlerle dönersin, benim ayrıntılı usg me 15 gün var daha, kıdemli ultrasona giren anne adayı olarak beni de bilgilendirirsin dimi nelere bakıyolar neler yapıyolar diye :1hug:
sağol bitanem dualarınızı eksik etmeyin.nurcum ınsallah guzel haberlerle donersın tatlım
confuse çok teşekkürler bu sefer cd de istiycem evdede izlerim artık yavru kuşumuİnşallah güzel haberlerle dönersin canım...Yavrunu doya doya seyret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?