2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

haklısın canım sakın sancılarınız başlamadan suni sancı verdirmeyin zaten demiyolar size seruma takıveriyolar.doğumunuz çok zorlaşır ve uzarsa anca ozaman isteyin.ben çekenlerdenim.bu arada kızımı 40. haftada suni sancıyla doğurduydum.

nurrr derin güzel haberleri getirirsiniz canlarım allah şu cuma saatinde tüm bebiş yolu gözleyen anneciklere yardım etsin kucaklarını boş çevirmesin:Saruboceq:

kızımla birlikte yemek yedik ve geldik.....
keyfimiz iyi ama kızım sanırım uyuyor 1-2 saattir ses yok..............
ama sabah fazlasıyla tepindi içerde yoluldu heralde sızdı kaldı yavrukuşum

canım benim çok sağol. bu sanal alemde birbirimize destek olmamız bile inanın her işin üstesinden gelmemize yeter kızlar çok teşekkürler hepinize kaydirigubbakcemile5

haklısın cnm kesinlikle buradaki paylaşımlar benim için de çok etkili oluyor herşeyi paylaşıyoruz aynı dönemin hamişleriyiz ve aynı hızla ilerliyoruzz ayy bu çok güzell bişeyy :lepi:bebeişlerimizi de hemen hemen aynı zamanlarda kucağımıza alacağız allah kısmet ederse heyecan yaptım bek şimdii kaydirigubbakcemile3

canım sen evi topladınmı kesin ne zaman taşınıyosun yoksa taşındınmı kıs unuttumkaydirigubbakcemile3

eyetkıner tasınıyormusun canım?
bende yazın tasınıcam ınsallah kısmet olursa dogumdan once tasınsam cok guzel olucak
ozaman bebek odasıda hazır olurdu gercekten tasınmak cok streslı
gercı bız naklıye sırketıyle anlasmıstık onlar herseyı hazırlayıp yerlestırıyolar

canım sen ne tarafa taşıncan evinden memnun değilmisin

canım sen evi topladınmı kesin ne zaman taşınıyosun yoksa taşındınmı kıs unuttumkaydirigubbakcemile3

canım benim topladım evimi.. allah kısmet ederse pazar günü tamamen taşınıyorumm..

evet tatlım taşınıyorum..
hakikaten ev taşımak çok zor yaa ama napalımm eşim çok yardımcı allah tan o da olmasa hayatta altından kalkamam.. neyse ki işleri azalttım sadece eşyalarım gidecek....bi taşınsakk.. bende bebğimin odasını boş bırakacağımm ona göre yerleşeceğim yanii biraz da..

senin için de doğum öncesi temizlik olcak walla ne güzelll

canım sen ne tarafa taşıncan evinden memnun değilmisin

canım ben göcebe hayatı yasamaktan bıktım ordan oraya tasınıyorum surekli
ılk olarak tekırdaga yerlestım orada yazlıgımız var sonra esım ıs degıstırdı corluya tasındım
en sonunda esımı ısten cıkardılar ıstanbula geldım tekrardan ama oturdugum ev cok ufak ben alıskın degılım kucuk yerlerde oturmaya boguluyorum
bıde burası 1+1 yanı cok cok ufak mısafır bıle kabul edemıyorum evımı bu yuzden dogumdan once tasınıcam ınsallah kısmet olursa
aslında bu sene ıcınde daıre almayı dusunuyoruz ama ozamana kadar ıdare edemem ben cok sabırsız bı ınsanım
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…