hayırlı haberlerle gel canım... dualarımız sen ve bebeğinle...
nur ve derin inşallah hayırlı haberler ile gelirisniz.
bu güzel cuma gnünde.
Hım ablamda iki doğum yaptı ama tam olarak haftasını hatırlayamadım sormak lazım ikiside erkekti ve doktorun söylediği günleri ikiside geçti biri 10 gün diğeri 13 gün geçmişti ve normal oldu
Sancı gelmeden gitmemek lazım aslında yoksa hemen suni sancı takıyorlarmış oda çok acı veriyormuş doğal sancı daha acısızmış Bekleyebilirsem sancım gelmeden gitmek istemiyorum :1no2:
nurrr derin güzel haberleri getirirsiniz canlarım allah şu cuma saatinde tüm bebiş yolu gözleyen anneciklere yardım etsin kucaklarını boş çevirmesin:Saruboceq:
canım benim çok sağol. bu sanal alemde birbirimize destek olmamız bile inanın her işin üstesinden gelmemize yeter kızlar çok teşekkürler hepinize kaydirigubbakcemile5
haklısın cnm kesinlikle buradaki paylaşımlar benim için de çok etkili oluyor herşeyi paylaşıyoruz aynı dönemin hamişleriyiz ve aynı hızla ilerliyoruzz ayy bu çok güzell bişeyy :lepi:bebeişlerimizi de hemen hemen aynı zamanlarda kucağımıza alacağız allah kısmet ederse heyecan yaptım bek şimdii kaydirigubbakcemile3
eyetkıner tasınıyormusun canım?
bende yazın tasınıcam ınsallah kısmet olursa dogumdan once tasınsam cok guzel olucak
ozaman bebek odasıda hazır olurdu gercekten tasınmak cok streslı
gercı bız naklıye sırketıyle anlasmıstık onlar herseyı hazırlayıp yerlestırıyolar
canım sen evi topladınmı kesin ne zaman taşınıyosun yoksa taşındınmı kıs unuttumkaydirigubbakcemile3
eyetkıner tasınıyormusun canım?
bende yazın tasınıcam ınsallah kısmet olursa dogumdan once tasınsam cok guzel olucak
ozaman bebek odasıda hazır olurdu gercekten tasınmak cok streslı
gercı bız naklıye sırketıyle anlasmıstık onlar herseyı hazırlayıp yerlestırıyolar
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirŞeniz
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirŞeniz
canım sen ne tarafa taşıncan evinden memnun değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?