2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım allah kolaylık versin taşınmak zor ben şimdiye kadar 4 kere taşındım canım çıktı bu senede düşünüyoduk ama eşimin ani işten çıkması bizi yıktı planlar suya düştü bide üstüne hamileyim inşallah güzel bi iş bulurda bende evi değiştirmek istiyorum küçük geliyo bize bide mutfağım çok dar hiç sevmiyorum diğer odalarda küçük sayılır artık 4 kişi oluyoruz güzel bi yer denk gelirde satıp alırız hemen inşallah ama şükür bunu bulamanda var otoruyoruz şimdilik

kendisiyle 2 gün geçiniriz 3 gün başlarız birbirimizi yemeğe:1closedeyes:

bızımkıler bu sene gelmıyomus :1closedeyes:
bende kendısıyle hıc anlasamam bu yuzden esım görusup görusmeme kararını bana bırakır hep
ama öyle olması pek bırsey degıştırmıyo gelırlerken sana sormuyolar cunku hazır olun gelıyoruz dıyolar:1closedeyes:

allah kolaylık versin ev taşıyanlaa çok zor..............
ben çok şükür sanırım hiç ev değiştirmeyeceğim...
tabi allah bilir ne olur ne gider hiçbişey belli olmaz.ama bizim kendi evimiz...
ilk evlendiğim evdeyim ve sanırım burda yaşlanacağım.........
çok şükür o konuda şanslıyım..çocuklarıma bile yetecek kadar ev yapmış eşimin babası allah razı olsun
zaten eşim tek erkek evlat..
bide ablası var

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirŞeniz

Tünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar .......

Hosgeldinis kıslar nerelerdesiniz? Nasılsınız, bebişler nasıl? Niye girmiyosunuz uzun zamandır? Suçu ikiniz mi işledinis delikafadulden O kadar cok soru sordum ki bunu da sonuna ekliyim polisiye olsun didim :roflol:

kendisiyle 2 gün geçiniriz 3 gün başlarız birbirimizi yemeğe:1closedeyes:

haaa bu arada kendılerı gelmıyolr ama bızı cagırıyolar
annemde bebekle gıdemezsın daha cok kucuk olucak yazın dıye tutturdu ama kendısı alıp beni irana göturmeyı planlıyo ama kayınvalıdeme 1 hafta kalmaya yollamıyo:roflol:

benim kayınvalidem alt katımda oturuyor.............
etliye sütlüye karışmaz pek eşim de karıştırmaz zaten....
varlığının da yokluğunun da bi yararı veya zararı yok bana...........
yemeklerimi yapıyor yalnız..bide temizliğime yardım ediyor..
pek iş yaptırmıyorlar bana...
evime de pek gelmez..genelde biz uğrarız...

kayınvalidemle ilgili tek canımı sıkan şey.............
kızının hastalığıyla benim hamile olduğumu aynı gün öğrendi..............
yani aynı gün kızını kanser olduğunu ve ondan 3-4 saat sonra benim hamile olduğumu öğrendi............
pek sevinmedi yada sevinemedi gibi hissediyorum...
o yüzden içim çok buruk...
sanki bebeğimi sevmiyormuş gibi hissediyorum ve buna çok üzülüyorum...belki yanılıyorumdur ama

demetcım hoşgeldın canım

hoş geldin demet nasılsın merak ettik iyimisin canım

nerdesin bakimmm sen hııklava:
merak ettim çok seni....
herkez iyi..
sen nasılsınŞeniz

hoşgeldin canım sen ve çilek kızın nasılsınızz???

Hoşgeldin demet , herkes iyi sen nasılsın asıl uğramıyosun pek

ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz

bende sizleri çok özledim ..

Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...

kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama

inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:

ben esımı bırakıp hıcbıryere gıtmem anca beraber kanca beraber
ben aşkımı bır gun görmesem o gunum cok mutsuz gecıyo:asigim:

Ben gecen hafta iş gezisine gittim, dünyanın en güzel şehirlerine gittim ama eşim olmadan hiçbişeyin faydası yokmus, her akşam ağlayıp duruyodum 10 metrekarelik otel odasında tek başıma senağlama allahtan bebişim vardı da yalnız hissetmedim kendimi. Ama cidden aile olmak böyle bişeymiş. Ben gittim ağladım eşim burda ağladı en cok turkcell kazandı a.s

evde olsam kesin yatardım ben şimdi dilara..
ama nerde....32.haftayı iple çekiyorum

sanrıım bizim bebişler rahatına düşkün olacak bende 32. haftamı iple çekiyorumm hatta fazla şişersem nisanda bırakırım diyorumm:)))) evde yatmak tv izlemek tembellik yapmak istiyorummmm....:)))))

canım inşallah eşin en kısa zamanda hayırlı bi iş bulur.. inşallah gönlündeki gbi bi eve sahip olursun cnm....:Saruboceq:

benim evimde kullanışsızdı ısıtmakta zorluk çekiyordum bebeğim olunca daha zor olur diye taşınmayı seçtim bi de bahçesi olan bi ev istiyordum oğluşum oynasın bahçesinde dimi ama.... kaydirigubbakcemile3

canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten ınsallah bır an once atlatırsın:teselli:
bende carpıntıdan sıkayetcıydım nefes alamıyodum 10 gun oldu kan surupu kullanıyorum masallah suanda gectı allaha sukur

ayy demetçim ya çok çok geçmiş olsun........
anlamıştım bi problem olduğunu zaten...allah beterinden korusun canım ya...
inşallah düzelir kansızlık sorunun...
canım benim...

Canım cok cok geçmiş olsun. Ekstra kan yapıcı şeyler de yemen gerekiyosa büyük kan üzümlerini tavsiye ederim ben oyle toparladım kan durumumu. Umarım bir sonraki test daha iyi cıkarda daha fazla yıpranmassın a.s.

yaa kansızlık neden olabiliyor acaba.......
benim kanım şimdilik çk yüksek umarım düşmez..........
zaten laf aramızda kan hapımıda kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…