günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirŞeniz
Tünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar .......
kendisiyle 2 gün geçiniriz 3 gün başlarız birbirimizi yemeğe:1closedeyes:
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirŞeniz
Tünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar .......
kendisiyle 2 gün geçiniriz 3 gün başlarız birbirimizi yemeğe:1closedeyes:
demetcım hoşgeldın canım
hoş geldin demet nasılsın merak ettik iyimisin canım
nerdesin bakimmm sen hııklava:
merak ettim çok seni....
herkez iyi..
sen nasılsınŞeniz
hoşgeldin canım sen ve çilek kızın nasılsınızz???
Hoşgeldin demet , herkes iyi sen nasılsın asıl uğramıyosun pek
ben esımı bırakıp hıcbıryere gıtmem anca beraber kanca beraber
ben aşkımı bır gun görmesem o gunum cok mutsuz gecıyo:asigim:
evde olsam kesin yatardım ben şimdi dilara..
ama nerde....32.haftayı iple çekiyorum
canım allah kolaylık versin taşınmak zor ben şimdiye kadar 4 kere taşındım canım çıktı bu senede düşünüyoduk ama eşimin ani işten çıkması bizi yıktı planlar suya düştü bide üstüne hamileyim inşallah güzel bi iş bulurda bende evi değiştirmek istiyorum küçük geliyo bize bide mutfağım çok dar hiç sevmiyorum diğer odalarda küçük sayılır artık 4 kişi oluyoruz güzel bi yer denk gelirde satıp alırız hemen inşallah ama şükür bunu bulamanda var otoruyoruz şimdilik
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?