Hosgeldinis kıslar nerelerdesiniz? Nasılsınız, bebişler nasıl? Niye girmiyosunuz uzun zamandır? Suçu ikiniz mi işledinis delikafadulden O kadar cok soru sordum ki bunu da sonuna ekliyim polisiye olsun didim :roflol:
benim kayınvalidem alt katımda oturuyor.............
etliye sütlüye karışmaz pek eşim de karıştırmaz zaten....
varlığının da yokluğunun da bi yararı veya zararı yok bana...........
yemeklerimi yapıyor yalnız..bide temizliğime yardım ediyor..
pek iş yaptırmıyorlar bana...
evime de pek gelmez..genelde biz uğrarız...
kayınvalidemle ilgili tek canımı sıkan şey.............
kızının hastalığıyla benim hamile olduğumu aynı gün öğrendi..............
yani aynı gün kızını kanser olduğunu ve ondan 3-4 saat sonra benim hamile olduğumu öğrendi............
pek sevinmedi yada sevinemedi gibi hissediyorum...
o yüzden içim çok buruk...
sanki bebeğimi sevmiyormuş gibi hissediyorum ve buna çok üzülüyorum...belki yanılıyorumdur ama
kayınvalidemle ilgili tek canımı sıkan şey.............
kızının hastalığıyla benim hamile olduğumu aynı gün öğrendi..............
yani aynı gün kızını kanser olduğunu ve ondan 3-4 saat sonra benim hamile olduğumu öğrendi............
pek sevinmedi yada sevinemedi gibi hissediyorum...
o yüzden içim çok buruk...
sanki bebeğimi sevmiyormuş gibi hissediyorum ve buna çok üzülüyorum...belki yanılıyorumdur ama
Merhaba bende 19 haftalık hamileyim ve normal dogum istiyorum.48 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum .Çalışıyorum işyerim şimdiden benimle pazarlık yapmaya çalıştı ancak ben net tavrımı ortaya koydum .Bana doguma 2-3 hafta kalana kadar gelebilirsin dogumdan sonrada en fazla 2 ay idare edebiliriz dediler.bende kabul etmedim haziran gibi çıkışımı verecekler.
Kızlar az once MAYIS ANNELERİ baslıgında okudum. Biri fuara gitmiş. Deterjan, buzdolabı süsü 2 torba promosyon toplamış, fiyatlar toptan fiyatına perakendeymiş, cok uygunmuş bi sürü sey almıs cok memnun kalmış yani. Bende heyecan yaptım okuyunca simdi:teytey:
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
hoşbulduk zuzummm ifademi az önce verdim ben masumum hakim beg:1rolleyes:
Ben bilmem suçun sabit görüldü demetcim, simdilik ayagın alıssın diye ceza vermiyorum ama bizleri bu kadar merakta bıraktıgın icin uyarma cezası veriyorum.delikafadulden
canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten ınsallah bır an once atlatırsın:teselli:
bende carpıntıdan sıkayetcıydım nefes alamıyodum 10 gun oldu kan surupu kullanıyorum masallah suanda gectı allaha sukur
ayy demetçim ya çok çok geçmiş olsun........
anlamıştım bi problem olduğunu zaten...allah beterinden korusun canım ya...
inşallah düzelir kansızlık sorunun...
canım benim...
Canım cok cok geçmiş olsun. Ekstra kan yapıcı şeyler de yemen gerekiyosa büyük kan üzümlerini tavsiye ederim ben oyle toparladım kan durumumu. Umarım bir sonraki test daha iyi cıkarda daha fazla yıpranmassın a.s.
yaa kansızlık neden olabiliyor acaba.......
benim kanım şimdilik çk yüksek umarım düşmez..........
zaten laf aramızda kan hapımıda kullanmıyorum
demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar. benim bi hatamda çaya çok düşkünüm ve hamilelekte daha bi aşerdim içtim çayda kansızlık yapıyomuş.
Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.
İyi yapmışsın canım. Ama onlar seni atsınlar. Sakın istifa falan edeyim deme. Ve karşı dava aç. Dava çabuk sonuçlanıyor ve tüm doğum haklarının parasal karşılığını + 8 aya kadar brüt maaş toplamını alırdın. Ben4 ay evde yattım da çıtları çıkmadı. Neler yapacağımı tahmin ediyorlar. 9 yıldır aynı yerdeyim. 35. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum. 37. haftada çıkarsak 1 hafta sonra doğum olma ihitimali var ki bu durumda 2 haftamız yanar. Sağlam olsun 35 olsun. Süt iznini toplu isteyeceğim. İçerideki yıllık iznimi ve 6 ay ücretsiz iznimi isteyeceğim. Hesapladım kızım 1 yaşını geçmiş oluyor. Sonrasına artık bakarız. İnşallah atarlar da tazminatımı da alırım.delikafadulden
Vay be ipeğimu seni cok organize gördüm şirkete karşı :roflol: Süper ama bence her hamile bayanın yapması gerekende bu hormonal değişimlerden faydalanalım ben hemen sinirleniveriyorum mesela elemanını ezen şirketeklava:
Ayrıca Beyaz Melekcim kan hapını kullanmadığın ve bizide alet etmeye çalıştıgın için sanada uyarma cezası veriyorum delikafadulden Ay iyice savcı havasına girdim küçükken cok isterdim. sırnaşık şey
Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?