2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hosgeldinis kıslar nerelerdesiniz? Nasılsınız, bebişler nasıl? Niye girmiyosunuz uzun zamandır? Suçu ikiniz mi işledinis delikafadulden O kadar cok soru sordum ki bunu da sonuna ekliyim polisiye olsun didim :roflol:

hoşbulduk zuzummm ifademi az önce verdim ben masumum hakim beg:1rolleyes:

canım benim bence sana öyle geliyor düşünsene biz yavrularımızı nasıl heyecanla bekliyoruz onların tırnaklarına zarar gelsin istermiyiz bitanem görümcende onun evladı ne kadar zor kayınvalden için o haberi almak düşünsene Rabbim kimseye vermesin öyle acı:1no2: sevinmezmi hiç torununa nihayetinde o da yavrusunun yavrusu olacak meleğim ama üzüntüsünün boyutu çok büyük bitanem bence kayınvaldene kızma Allah ona sabır, görümcene de acil şifa versin:Saruboceq:
Öyküme de uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıklı bir ömürrrrrrrr anneciği ve babacığıyla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:Şeniz

ahh canım böyle düşünme mutlaka sevinmiştir ama düşün onun da evladı ne de olsa hasta olan ...

ayrıca bence kayınvalide konusunda sen şanslısın ahh benimkini bi tanısanızz.....:jeyyar:

İyi yapmışsın canım. Ama onlar seni atsınlar. Sakın istifa falan edeyim deme. Ve karşı dava aç. Dava çabuk sonuçlanıyor ve tüm doğum haklarının parasal karşılığını + 8 aya kadar brüt maaş toplamını alırdın. Ben4 ay evde yattım da çıtları çıkmadı. Neler yapacağımı tahmin ediyorlar. 9 yıldır aynı yerdeyim. 35. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum. 37. haftada çıkarsak 1 hafta sonra doğum olma ihitimali var ki bu durumda 2 haftamız yanar. Sağlam olsun 35 olsun. Süt iznini toplu isteyeceğim. İçerideki yıllık iznimi ve 6 ay ücretsiz iznimi isteyeceğim. Hesapladım kızım 1 yaşını geçmiş oluyor. Sonrasına artık bakarız. İnşallah atarlar da tazminatımı da alırım.delikafadulden

Ben de heveslendim. Eşimi kandırırsam gideceğim.

Çok geçmiş olsun canım.

demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar

demetcimm çok geçmiş olsun..

melek cnm benimde hamişlik öncesi kan değerlerim normaldi şimdi kansızlık başladı demir hapı kullandığım halde.. bence ihmal etme cnm kullan mutlaka öykü içinn.....

demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar. benim bi hatamda çaya çok düşkünüm ve hamilelekte daha bi aşerdim içtim çayda kansızlık yapıyomuş.

ayy demetçim ya çok çok geçmiş olsun........
anlamıştım bi problem olduğunu zaten...allah beterinden korusun canım ya...
inşallah düzelir kansızlık sorunun...
canım benim...

yaa kansızlık neden olabiliyor acaba.......
benim kanım şimdilik çk yüksek umarım düşmez..........
zaten laf aramızda kan hapımıda kullanmıyorum

teşekkürler canlarım:1hug:
zuzum aslında bende çok mızmızım bu konudakaydirigubbakcemile ben normalde zaten kansızım ki hamilelikte kan ihtiyacı 2 katına çıkıyor:sm_confused: annem ayrı alır getirir eşim ayrı alır yok pekmezdi, yok kuru üzümdü kan yapan ne varsa:sm_confused: ama hepsi saklı durur buzdolabında yedim derim yiyemiyorum napiim:1closedeyes:kan hapımı içiyordum ama devede kulak kalmış o:roflol: doktora pekmez falan yese demiş eşim tamam demiş normale dönmesi için günde en az 1 kg pekmez yemesi gerek yerse seruma gerek kalmaz demiş:lepi:delikafadulden

melekcim lütfen haplarını düzenli kullan öykü içinklava:kaydirigubbakcemile

ne bileyim ya yinede çok şükür diyorum ama bazen de çok üzülüyorum bu durumlara..............
yine de iyi sayılır...
ama zor bi döneme geldi iyi ve kötü haber aynı anda..bund da vardır bi hikmet diyorum.............
allah sınıyor sanırım...........
ama yine de kayınvalidem e dedim ters zamana geldi hem bebek hem hastalık diye..
o da yaşamda herşey bizim için birileri ölecek birileri doğacak dedi..
o hasta diye çocuğun olmuyacak hali yok er geç olacaktı dedi...
.

malesef bu aralar bende öyleyım sabah 2 fıncan çay ıcıyorum kansız oldugum ıcın fazla oldugunu dusunuyorum

Demetcim çok geçmiş olsun kaç gündür yoktun bende merak etmiştim
allahtan daha kötüsünden sakınsın .
Güzel beslen tatlım olur mı kan yapıcı şeyler ye iç

Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.

bende çay içmeyi çok istiyorum ama zararlı olur diye içemiyoırummmm

kızlar ben 20 yada en geç 30 günde bir tüm kan değerlerime baktırıyorum ilk aydan bu yana.........
yani sürekli takip ediyoruz kan ve demir değerlerimi...
çok şükür ki 12-13 civarı çıkıyor kanım....
demir eksikliği de çıkmıyor şimdilik...........
bu değerlerde bi düşüş olursa hemn başlıyacağım elbette ki ilaç takviyesine ama şimdilik gerek yok............
ama ilaç kutusunun içindeki prospektüsü okursanız....
demir eksikliğine bağlı kansızlık yoksa kullanmanın anlamsız olduğu yazıyor..........
bi bakın isterseniz...

Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.

güzell haberlerle dön canımm....inşallahh :Saruboceq:

eyetkiner cnm içiyorum ben çayı engel olamıyorum çok seviyorum bigün içmedimmi sanki hiçbişey yiyip içmemişim gibi hissediyorum kendimi 2 fincanı aşmadıktan sonra zararı yoktur diye düşünüyorum.

tabi ki kızla yalnışanlamayın sakın buda herkez doktor kontrolü altında...
siz doktorunuz ne derse onu dinleyin hap ve ilaçlar konusunda..yalnış anlamayın kimseyi haptan caydırmak gibi bi düşüncemiz yok bu benim doktorumun ve benim ortak görüşümüz sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…