teşekkürler canlarım:1hug:
zuzum aslında bende çok mızmızım bu konudakaydirigubbakcemile ben normalde zaten kansızım ki hamilelikte kan ihtiyacı 2 katına çıkıyor:sm_confused: annem ayrı alır getirir eşim ayrı alır yok pekmezdi, yok kuru üzümdü kan yapan ne varsa:sm_confused: ama hepsi saklı durur buzdolabında yedim derimyiyemiyorum napiim:1closedeyes:kan hapımı içiyordum ama devede kulak kalmış o:roflol: doktora pekmez falan yese demiş eşim tamam demiş normale dönmesi için günde en az 1 kg pekmez yemesi gerek yerse seruma gerek kalmaz demiş:lepi:delikafadulden
melekcim lütfen haplarını düzenli kullan öykü içinklava:kaydirigubbakcemile
ne bileyim ya yinede çok şükür diyorum ama bazen de çok üzülüyorum bu durumlara..............
yine de iyi sayılır...
ama zor bi döneme geldi iyi ve kötü haber aynı anda..bund da vardır bi hikmet diyorum.............
allah sınıyor sanırım...........
ama yine de kayınvalidem e dedim ters zamana geldi hem bebek hem hastalık diye..
o da yaşamda herşey bizim için birileri ölecek birileri doğacak dedi..
o hasta diye çocuğun olmuyacak hali yok er geç olacaktı dedi...
.
Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.
bende çay içmeyi çok istiyorum ama zararlı olur diye içemiyoırummmm
Çok geçmiş olsun canım.
demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar
demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar. benim bi hatamda çaya çok düşkünüm ve hamilelekte daha bi aşerdim içtim çayda kansızlık yapıyomuş.
demetcimm çok geçmiş olsun..
melek cnm benimde hamişlik öncesi kan değerlerim normaldi şimdi kansızlık başladı demir hapı kullandığım halde.. bence ihmal etme cnm kullan mutlaka öykü içinn.....
hoşbulduk zuzummm ifademi az önce verdim ben masumum hakim beg:1rolleyes:
Ben bilmem suçun sabit görüldü demetcim, simdilik ayagın alıssın diye ceza vermiyorum ama bizleri bu kadar merakta bıraktıgın icin uyarma cezası veriyorum.delikafadulden
peki efennimm:tomato:
Demetcim çok geçmiş olsun kaç gündür yoktun bende merak etmiştim
allahtan daha kötüsünden sakınsın .
Güzel beslen tatlım olur mı kan yapıcı şeyler ye iç
canım çok teşekkür ederim düşünülmek merak edilmek çok güzel sizleri seviyorumŞeniz
Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.
güzel haberlerle gelirsin inşallah ipekçimkaydirigubbakcemile5
kayınvalidemle ilgili tek canımı sıkan şey.............
kızının hastalığıyla benim hamile olduğumu aynı gün öğrendi..............
yani aynı gün kızını kanser olduğunu ve ondan 3-4 saat sonra benim hamile olduğumu öğrendi............
pek sevinmedi yada sevinemedi gibi hissediyorum...
o yüzden içim çok buruk...
sanki bebeğimi sevmiyormuş gibi hissediyorum ve buna çok üzülüyorum...belki yanılıyorumdur ama
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
Kizlar selam benimde bugun 6da randevum. Cok merak ediyorum. Daha halen pek hissetmedigimdende hep endiseliyim.
Umarim herkezin randevusu cok guzel gecer.
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
canım görümcene çok geçmiş olsun.ama bu şekilde konuşabildiyese kayınvaliden çok olgun karşılamış.ne bileyim ya yinede çok şükür diyorum ama bazen de çok üzülüyorum bu durumlara..............
yine de iyi sayılır...
ama zor bi döneme geldi iyi ve kötü haber aynı anda..bund da vardır bi hikmet diyorum.............
allah sınıyor sanırım...........
ama yine de kayınvalidem e dedim ters zamana geldi hem bebek hem hastalık diye..
o da yaşamda herşey bizim için birileri ölecek birileri doğacak dedi..
o hasta diye çocuğun olmuyacak hali yok er geç olacaktı dedi...
.
Gerçi sana söyleyene bak dicem her dolaptan hatta arabanın torpido gözünden bile kan üzümü çıkıyo, benimde yalanlar bir bir gün yüzüne cıkıyo. Çekirdekleriyle çatır çutur yemek zorunda kalıyorum ama iykide yemişim diyorum simdi. 1 kg. pekmez cok fazla ya günde :1no2: Umarım cnm biran once iyileşir kurtulursun bu kansızlıktan :Saruboceq:
dikkat et canım valla bana yapılanları düşün ve ne bulursan kan yapan yedelikafadulden
inşallah canım aminnnnnŞeniz
Ben cok cay içiyorum bırakamıyorum senağlama Daha senin mesajını okurken içiyodum ama az şekerli ve çok çok açık içiyorum ama günde 2 fincan bazen 3 fincan içiyorum.
hoş geldin demet ayrıca geçmiş olsun . nefes darlığı kalp çarpıntısı kansızlıktanmı aa bendede iki üç gündür var tansiyonum çıkıyo diye hep korkuyordum .bende kan ilacımı içmiyorum.doktor hiç bir açıklama yapmadı kansızsın fln diye ama günde üç tane vermiş .bence zorlada olsa pekmez kuru çekirdekli üzüm fln ye demet yoksa serumdu kandı daha çok deşecekler kollarını .doktora gidecek bütün annişlerde inş. güzel haberler getirirler
Kizlar selam benimde bugun 6da randevum. Cok merak ediyorum. Daha halen pek hissetmedigimdende hep endiseliyim.
ipeğimu ve Queen inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?