2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gerçi sana söyleyene bak dicem her dolaptan hatta arabanın torpido gözünden bile kan üzümü çıkıyo, benimde yalanlar bir bir gün yüzüne cıkıyo. Çekirdekleriyle çatır çutur yemek zorunda kalıyorum ama iykide yemişim diyorum simdi. 1 kg. pekmez cok fazla ya günde :1no2: Umarım cnm biran once iyileşir kurtulursun bu kansızlıktan :Saruboceq:

Canım benim evlenme tarihimden 1 hafta once dayım vefat etti ananemin vefat eden 3.ama en küçük çocuğuydu beni tebrik etmeye aradı ama hüngür hüngür agladı kapadı. Eminim cok zordur çocugunun basına boyle bişi gelmesi biz bile doğmamış bebeklerimize nasıl baglandık ben eminim eşin ve senin Öykü'cüğünüze cok seviniyor ama duygularını gösteremiyodur.

Ben de bugün saat 16:30'da ayrıntılı ultrasona gireceğim. Artık bebeğimin ne yaptığını bildiğim için endişem yarı yarıya daha az. İnşallah herşeyi yerindedir kuzumun.

Canım inşallah herşey yolunda gider, güzel haberlerini bekliyorus.

bende çay içmeyi çok istiyorum ama zararlı olur diye içemiyoırummmm

Ben cok cay içiyorum bırakamıyorum senağlama Daha senin mesajını okurken içiyodum ama az şekerli ve çok çok açık içiyorum ama günde 2 fincan bazen 3 fincan içiyorum.

Çok geçmiş olsun canım.

teşekkürler canım..

demettcim çok geçmiş olsun cnm kansızlık sorunu bendede var ilaç kullanıyorum bol bol pekmez yememiz gerekiyo birde kuru üzüm diyolar

teşekkürler nurcum ya bende çaya çok düşkünüm kimse olmasın evde tek başıma demler içerim elimde sürekli fincan olur, ama hamile kalınca tiksindim hem çaydan hem sigaradan ki ben baya bi sigara tiryakisiydim ellerim falan titrerdi içemediğim zaman ve şimdiye kadar 4 hamileliğim oldu 2 düşük biri öldü bir de oğlum o hamileliklerimde rüyamda kokusu burnuma gelirdi sigaranın o kadar delirirdim sigara için ve 3 aydan sonra oğlumda dr günde 3 tane izin verdi içmemen sana daha çok zarar veriyor demişti çok fazla aş erdiğim için:1rolleyes:
ama kızımda resmen tv de bile içen görsem midem bulanıyorduyasakkelime çayda sigarada kendiliğinden kenara itildi yani çok şükür yeni yeni çay içiyorum o da çokkkk açık hatta gülüyorlar çayımı görünce :1closedeyes::roflol:

demetcimm çok geçmiş olsun..

melek cnm benimde hamişlik öncesi kan değerlerim normaldi şimdi kansızlık başladı demir hapı kullandığım halde.. bence ihmal etme cnm kullan mutlaka öykü içinn.....

teşekkürler emelcim.eğer kansızlığınız düzelmiyorsa hapı sabah akşam 2 için kızlar benden söylemesi:1no2:

hoş geldin demet ayrıca geçmiş olsun . nefes darlığı kalp çarpıntısı kansızlıktanmı aa bendede iki üç gündür var tansiyonum çıkıyo diye hep korkuyordum .bende kan ilacımı içmiyorum.doktor hiç bir açıklama yapmadı kansızsın fln diye ama günde üç tane vermiş .bence zorlada olsa pekmez kuru çekirdekli üzüm fln ye demet yoksa serumdu kandı daha çok deşecekler kollarını .doktora gidecek bütün annişlerde inş. güzel haberler getirirler

Kizlar selam benimde bugun 6da randevum. Cok merak ediyorum. Daha halen pek hissetmedigimdende hep endiseliyim.
Umarim herkezin randevusu cok guzel gecer.

Olur mu melekcim ya,nasıl seviniyodur kimbilir ama iki haberi aynı gün alması talihsizlik olmuş sadece.Bide bazı insan belli edemez duygularını,sen üzme yani kendini.Bide beni düşün eşim 3 kardeş üçüde erkek ve kayınvalide kız bekliyomuş hatta onlardan herkes benim haberim yoktu :) Hiçte düşünemedim,erkek deyince hııı hayırlısı olsun dediler bana :bbo:.Bide eşim bana söyletti,nasıl kızdım anlatamam.Hem kızdım hemde üzüldüm ama neyseki uzaktalar şimdi diyorum eşime gelsinler vermicem oğlumu sevdirmicem :dilcikar:

Oyyy demetcim çok geçmiş olsun,bu kansızlık çok zor ya benim annemdede vardı.Bende daha kan ilaçlarımı kullanmaya başlayamadım .Hergün çantamda gelip gidiyolar.Off başlıcam inş.

demettt çok geçmiş olsun canım aman ihmal etme serumlarını hamilelikte kansızlık kötü bende hep çekmişimdir bekarken bile doktorum bana kansızlığın devam ederse hamilelikte bebekte anemi görülebilir demişti felaket tellalığı yapmıyayım ama sen dikkat et doğaldan destek te yap canım önemli bebek içinde

CANIM çok çokçok geçmiş olsun.
kansızlık demek bu derece mahvediyor.
o halde bendeki nefes nefee kamalar ve halsizleşmlerde mi kanzılık.
ben geçn aşuıı olmaya gittimde kan sayımı yaptılar, sonuçlara göre hemeglobin 10
ben zaten hiç kanlı olmadım.ne zan ölçüm yapılsa bana hemen hap iğne bir şeyler verirler.
doktorada yeni ölçümmü söylemedim.
fkat günde bir tane ferrum hap içiyorum.
galiba artırması gerekecek.:)
off off
canım görümcene çok geçmiş olsun.ama bu şekilde konuşabildiyese kayınvaliden çok olgun karşılamış.
aslında sevincini yaşamadı diye de üzülmüştür. kesin.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Son düzenleme:

valla ben doktoruma sormuştum çok çok açık olmak şartıyla günde 3-4 tane içebilirsin demişti

teşekkürler narcım valla tahliller ortaya çıkmadan bana dr günde 1 tane demişti kan hapını sana 3 tane vermiş demek ki doktorun kansızlığının farkında ama bence sana söylemeliydi :sm_confused:sanada çok geçmiş olsun canım sende çok dil,kkat et kendineŞeniz

Kizlar selam benimde bugun 6da randevum. Cok merak ediyorum. Daha halen pek hissetmedigimdende hep endiseliyim.

iyi haberlerle dönersin inşallah Queen

Canım eminim hersey yolunda gidicek bende henüz hissetmedim mesela ama bıdıkım içerde kıpır kıpır :dance: Hayırlısı olsun cnm umarım gönlünce olur, bebişini izlersin hayran hayran :sm_cool:

demetcim çok çok geçmiş olsun.inşallah kan seviyen bu serumlarla yükselmiştir.bir daha serum yemek zorunda kalmazsın.doğal yollada takviye yap bari.

Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin iyi gittiğini söyleyeceğim sizlere. Bu sefer CD'ye kaydı da istiyorum. Kalıcı bişeyler olsun di mi?

Zuzuum, evet canımı çok yaktı bu şirket. 9 senedir aynı yerde köpek gibi çalışıyorum. İşi çok iyi biliyorum. Nerede goy goy yapan adamlar terfi ediyorlar. Son 2 senedir kurumsala ben bakıyordum. Her ay sonu sabah 8 akşam 24:00 çalıştım. Yapılan işin süresini kısaltmak için IT'ye bir program geliştirttim. Fikir, ekranlar herşey bana ait. Son ölçümlerime göre ayda 20 kişi belki şimdi daha fazla eleman tasarrufu sağladım. İnanın abartmıyorum hepsi gerçek. Bir firmanın sorunu olsa çözene kadar işten çıkmadım saat kaç olursa artık. Hele geçen sene toplantılardan çıkmıyordum. 2 kişilik çalıştım. Ekibimdekiler de aynı fikirdeler. IT, satış, ekibim ben evdeyken çok aradılar seni özledik artık burası çok kötü oldu diye.Şimdi mükafatı ne oldu? Bana negeçmiş olsun dediler, ne hayırlı olsun diye ne bir mesaj ne bir telefon hiçbirşey açmadılar, atmadılar. İnsan yerine koymadı üstlerim. Bir de gözdağı vermek için sürekli kuyumu kazmaya çalışan adamı benim yerime koydular. Anlaşmışlar ona terfi verecekler. Herif kasım kasım geziniyor. Bu durumda 2 seçeneğim var. Ya kendimi paralayacağım dolayısıyla bebeğimi de, ya da çalıştığım seneleri çöpe atıp yoluma devam edeceğim. Doğumdan sonra işe gitmeyi de pek istemiyorum. Benim için orası bitti artık. Kendi çukurlarında boğulsunlar.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Resmen kustum. Oh beeee.

bende çayı içmiyorum ama inanın kahveyi çok cnm istiyooo hatta içmek değil yemek istiyoırumm o kadar yanii ..
2 fincandan fazla çay içmek zararlı değilmiş kızlar... öyle okumuştumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…