2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Oyyy demetcim çok geçmiş olsun,bu kansızlık çok zor ya benim annemdede vardı.Bende daha kan ilaçlarımı kullanmaya başlayamadım .Hergün çantamda gelip gidiyolar.Off başlıcam inş.

canım teşekkür ederim lütfen hemen ilacını kullanmaya başla inan ki sonradan çok daha büyük sorunlar çıkıyor:1no2:

teşekkür ederim canım yaa inşallah bu serumlar falan iyi gelir de bebişim sağlıklı doğar off ya ben herşeyi çekeyim ama çileğim sağlıklı olsun kıyamam ona bennnnnn:asigim:

canım benimmm çok teşekkür ederimmmmŞeniz
aynı benim yaşadıklarım ve 10 da çok düşük hemen doktoruna bu durumu anlatıyorsunklava:
benim 9 gibiymiş sanırım eşim söylemiyoda bana kaç çıktığını :mymeka:
bana 9 a yakın dedi ama o gün onun tansiyonu çıktı sadece bişeye çok üzüldümü çıkar tansiyonu bende tabi hemen felaket senaryoları yazdım kafamda kendi kendime sonrada eşimi daha fazla üzmemek için önemsizmiş gibi hiç üzülmemişim gibi davranmaya başladım biraz oda düzeldi ne yapalım o beni ben onu idare edicez:asigim::1hug:

Ne diyosun Demetcimmmmm oleyyyy 1 fincan daha hakkım var demekki:lepi:

çokkk çokk açık ona göreeeeklava:kaydirigubbakcemile3

benim çayıma hep gülüyolar şey şeyine benziyo diyeeesenağlama

ipeğimu ve bugün dr a gidecek anneler umarım güzel haberlerle gelirsiniz
demetcim tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

İçimde birşey var he. Çok iyi. Maşallah ne insanlar var. Adet görmemesini neye bağlamış acep merak ettim.

Diğer öpücük konusu beni şimdiden rahatsız ediyor. Kızım doğunca kimsenin onu öpmesini istemiyorum ama bunu dile getirip itici olmak da istemiyorum. İnsanlar da maşallah hiç düşünmüyorlar. Küçücük bebeğe yapışıyorlar, kızıyorum. Beni ufakken dedem öpmüş tüberkiloz olmuşum. 3 sene tedavi görmüşüm. Yediğim iğnelerin haddi hesabı yoktu. Yazık değil mi. Buna bir çözüm bulmak lazım. "Lütfen beni öpmeyin" yazan tulumlar body'ler şapkalar yaptıracağım galiba.

1.haber cok ınandırıcı gelmedı acıkcası nasılolurda bebek hareketlerını hıssetmez helekı son aylarda sankı fırlayacakmıscasına tekme atıyo bebekler
2.habere cok cok uzuldum gercekten cok zor bende bebegımı kımseye opturmıcem ama laf dınlemıyolar malesef

okudum şimdi kendiliğinden doğan bebek haberi çok güzeldi inşallah tüm anne olmak isteyen herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu bende çok uğraştım anne olmak için 10 sene sonra Allah izin verirse kucağıma alıcam
ikinci haberede çok üzüldüm yazık kadın bilse hiç öpermiydi bebeğini pamuklara sarar saklardı çok üzüldüm gerçekten

Yasadıklarını anlayabiliyorum cnm cokta hak veriyorum sana. Aynı seyler olmasa dahi benzer seyleri bende yasadım hala acaip ego savaşlarıyla karsı karsıya kalıyorum allahtan zeka seviyesi düşük insanlarda çaba harcamıyorum onlar için delikafadulden Bu durumda sana yürü be ipeğimu parçala onları diyorum hatta beni de çağır çıkarken 2-3 tanede ben paralar sinirimi alırım arada cadıyım cadı klava:

[/QUOTE]

Tamam canım 1 fincan açık çay bi de oklava :roflol:

evet aklısınız biz daha şimdiden hissediyoruz hareketleri o ne sandıki bu hareketleri gazmı kaydirigubbakcemile3 adet de olmadı onu neye yorumladı acaba

burda bi bebek mağazası var burdada var o önlüklerden öpme beni yazıyor üstünde :ecrin_bebek:

ÖZELLİKLE İLK İRKAÇ AY KİMSE ÖPMESİN YAVRUMU SADECE ÇOK YAKINLARIM BELKİ ELİMİ AYAĞINI ÖPSÜN NE BİLEYİM YA..
KUCAĞIMDAN BIRAKMASAM MI DİYORUM........
SONRA DA DEMESİNLER ...GÖRMEMİŞİN ÇOCUĞU OLMUŞ...........DİYEdelikafadulden

demetçim geçmiş olsun canım dikkat et kendine. dr gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönersiniz umarım..yarın benimde randevum var bebeğimin yanında bi karartı oluşmuştu umarım geçmiştir ve kızım iyidir.

benım eltım kızı dogdugunda ıyıce abartmıstı
kımseye öpturmemesı cabası bıde mılletı sıyara dızıp elını yuzunu yıkattırıyodu
ama tun bunlara ragmen kızını hastanelerden cıkaramadı sureklı nedenı bılınmeyen bır mıkrop kapıyodu
fazlada abartmamak gerek

Bende şu lütfen beni öpmeyin yazılı kıyafetlere bayıldım dogrususengözlerimebaksanab zaten ufacık bebek öpülür mü cnm ben bile bazen insanları öperken huylanıyorum bu yasımda... Gerci karantinaya da alamam ama cok cok huylanıcaım kesin.

Bence içimde bişi var diyen kadıncağız o kadar cok ugrasmıs ve eli bos dönmüş ki aklından geçse dahi konduramamıştır zannımca. Ayyy cnm ne güsel olmuş ama ya resmen mucize

melek bir azıcık öpsek olurmuuu :)) valla aynen bende çok istemiyorum bebeğimi mıncıklamalarını

acıkcası bende ınsanları öpmekten hoşlanmam sanırım babama cekmısım bu konuda oda öyledır
bır ortama gıderız mesela bayraölarda falan herkez sıraya gırer öpmek ıcın
ben sevmıyorum bı tuhaf hıssedıyorum kendımı
mıllet tam öpmek ıcın kalkmaya hazırlanırken
hıc rahatsız olmayın cumleten hayırlı bayramlar der fırsat vermem öpusme merasımıne

valla sanırım ben söylerim yüzünden öpmeyin diye yada mellet öpdükten sonra hemen çaktırmadan yüzünü ıslak mendillerle dezenfekte ederim çocuğun kaydirigubbakcemile3 sanırım abarttım biraz ben o önlüklerden alıp takıcam bebeğime ama anlayana tabiki o önlükde

bebk öpülmezki zaten koklanır uzaktan .düşünsenize her gelen şapur şupur ıyy.aklı başında insan zaten vator balığı gibi bebeğe yapışmaz .ewt önlük almak lazım öpme beni diye .ilk aylar tabiki dikkat ama bebeği microptanda devamlı kaçıramasınki eninde sonunda tanışacak dışarı çıkarıcaz yürümek isteyecek kum elliyecek .

slm kızlar
demetcim geçmiş olsun
dr a gidecek arkadaşlarda umarım hayırlı haberlerle dönerler
ipeğimu ve bugün dr a gidecek anneler umarım güzel haberlerle gelirsiniz
demetcim tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine

teşekkürler sevtapcımŞeniz

demetcim çok çok geçmiş olsun.inşallah kan seviyen bu serumlarla yükselmiştir.bir daha serum yemek zorunda kalmazsın.doğal yollada takviye yap bari.

teşekkür ederim inşallah canım yaa yani elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum takviye çekirdekli kuru üzüm getirip burnuma dayıyo annem bu bitecek diye:1closedeyes:akşam da eşim pekmezi dayıyo yakında 100 kg olacam görecekler:mymeka:kaydirigubbakcemile3
selsincim geçmişe göz atmaya çalışıyorum sondan başa doğru göbüşünü gördüm çok tatlısın yaa maşallah bebişine göbüşüne ve de güzel anneyeeeŞeniz

bende çayı içmiyorum ama inanın kahveyi çok cnm istiyooo hatta içmek değil yemek istiyoırumm o kadar yanii ..
2 fincandan fazla çay içmek zararlı değilmiş kızlar... öyle okumuştumm

emelcim son kontrolümde kahveyi çok canımın çektiğini anlattım doktoruma 2 günde bir fincan içebileceğimi söyledidelikafadulden ardından birazda cesaretlenerek doktorcuğumdan saçımı boyatmak için izin istedim ama çok sert bir çıkış yaptı ve kessinlikle dedi buna taviz veremem asla:mymeka: dedi:çok üzgünüm: ama dedim bitkisel boya hiç zararı yokmuş dedim onlara mı güveniyorsun bana mı dedi tabiki sana dedim o halde asla boyaya izin vermiyorum dedi:1closedeyes:ilk kez bu kadar ciddileşti demek ki bebişime çok zararlı bende doğıuma kadar boyatmıycam saçlarımı ama doğumdan 2-3 gün önce Allah izin verirse iyi bir bakım yaptırıcamdelikafaduldenşakkıdı

ilk haberde Rabbimin ne kadar büyük olduğunu bir kere daha görmüş olduk ki ondan asla ümit kesilmez:Saruboceq:

2. haber e çok üzüldüm bir anne için böyle bir acı varmı yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Tamam canım 1 fincan açık çay bi de oklava :roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…