Oyyy demetcim çok geçmiş olsun,bu kansızlık çok zor ya benim annemdede vardı.Bende daha kan ilaçlarımı kullanmaya başlayamadım.Hergün çantamda gelip gidiyolar.Off başlıcam inş.
demettt çok geçmiş olsun canım aman ihmal etme serumlarını hamilelikte kansızlık kötü bende hep çekmişimdir bekarken bile doktorum bana kansızlığın devam ederse hamilelikte bebekte anemi görülebilir demişti felaket tellalığı yapmıyayım ama sen dikkat et doğaldan destek te yap canım önemli bebek içinde
CANIM çok çokçok geçmiş olsun.
kansızlık demek bu derece mahvediyor.
o halde bendeki nefes nefee kamalar ve halsizleşmlerde mi kanzılık.
ben geçn aşuıı olmaya gittimde kan sayımı yaptılar, sonuçlara göre hemeglobin 10
ben zaten hiç kanlı olmadım.ne zan ölçüm yapılsa bana hemen hap iğne bir şeyler verirler.
doktorada yeni ölçümmü söylemedim.
fkat günde bir tane ferrum hap içiyorum.
galiba artırması gerekecek.:)
off off
Ne diyosun Demetcimmmmm oleyyyy 1 fincan daha hakkım var demekki:lepi:
Kizlar selam benimde bugun 6da randevum. Cok merak ediyorum. Daha halen pek hissetmedigimdende hep endiseliyim.
Umarim herkezin randevusu cok guzel gecer.
Kızlar şu haberleri vakti olanlar okuyabilir mi? Biri annelikle iligli süper bi mucize
"İçimde bir şey var" dedi, bebeği oldu - Hürriyet
Diğeri cok feci bi haber ama bence de cok önemli ve dikkat edilmesi gerekiyo.
Öpücükle bebeğini öldürdü - Hürriyet
Kızlar şu haberleri vakti olanlar okuyabilir mi? Biri annelikle iligli süper bi mucize
"Lütfen beni öpmeyin" yazan tulumlar body'ler şapkalar yaptıracağım galiba.
Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin iyi gittiğini söyleyeceğim sizlere. Bu sefer CD'ye kaydı da istiyorum. Kalıcı bişeyler olsun di mi?
Zuzuum, evet canımı çok yaktı bu şirket. 9 senedir aynı yerde köpek gibi çalışıyorum. İşi çok iyi biliyorum. Nerede goy goy yapan adamlar terfi ediyorlar. Son 2 senedir kurumsala ben bakıyordum. Her ay sonu sabah 8 akşam 24:00 çalıştım. Yapılan işin süresini kısaltmak için IT'ye bir program geliştirttim. Fikir, ekranlar herşey bana ait. Son ölçümlerime göre ayda 20 kişi belki şimdi daha fazla eleman tasarrufu sağladım. İnanın abartmıyorum hepsi gerçek. Bir firmanın sorunu olsa çözene kadar işten çıkmadım saat kaç olursa artık. Hele geçen sene toplantılardan çıkmıyordum. 2 kişilik çalıştım. Ekibimdekiler de aynı fikirdeler. IT, satış, ekibim ben evdeyken çok aradılar seni özledik artık burası çok kötü oldu diye.Şimdi mükafatı ne oldu? Bana negeçmiş olsun dediler, ne hayırlı olsun diye ne bir mesaj ne bir telefon hiçbirşey açmadılar, atmadılar. İnsan yerine koymadı üstlerim. Bir de gözdağı vermek için sürekli kuyumu kazmaya çalışan adamı benim yerime koydular. Anlaşmışlar ona terfi verecekler. Herif kasım kasım geziniyor. Bu durumda 2 seçeneğim var. Ya kendimi paralayacağım dolayısıyla bebeğimi de, ya da çalıştığım seneleri çöpe atıp yoluma devam edeceğim. Doğumdan sonra işe gitmeyi de pek istemiyorum. Benim için orası bitti artık. Kendi çukurlarında boğulsunlar.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Resmen kustum. Oh beeee.
ÖZELLİKLE İLK İRKAÇ AY KİMSE ÖPMESİN YAVRUMU SADECE ÇOK YAKINLARIM BELKİ ELİMİ AYAĞINI ÖPSÜN NE BİLEYİM YA..
KUCAĞIMDAN BIRAKMASAM MI DİYORUM........
SONRA DA DEMESİNLER ...GÖRMEMİŞİN ÇOCUĞU OLMUŞ...........DİYEdelikafadulden
Yasadıklarını anlayabiliyorum cnm cokta hak veriyorum sana. Aynı seyler olmasa dahi benzer seyleri bende yasadım hala acaip ego savaşlarıyla karsı karsıya kalıyorum allahtan zeka seviyesi düşük insanlarda çaba harcamıyorum onlar için delikafadulden Bu durumda sana yürü be ipeğimu parçala onları diyorum hatta beni de çağır çıkarken 2-3 tanede ben paralar sinirimi alırım arada cadıyım cadıklava:
Bizim departmanda yükselmenin ilk koşulu erkek olmak. Kadınlar evde oturmalıymış. Bir yemek esnasında departman müdürüm böyle söylemişti. Sen üstüne alınma demişti. Başkasının dedikodusunu yapıyordu. Dün de bir arkadaşıma başka departmandanın yöneticisi senin çocuğun var buraya alamayız. Akşamları sana ayakbağı olur demiş. Yani biz sadece iyi çalışan oluruz canım.
Neyse ben çıkarken seni çağırırım azıcık stres atarsın. Ben büyük stres atacağım o kesin.:teytey:
slm kızlar
demetcim geçmiş olsun
dr a gidecek arkadaşlarda umarım hayırlı haberlerle dönerler
ipeğimu ve bugün dr a gidecek anneler umarım güzel haberlerle gelirsiniz
demetcim tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine
demetcim çok çok geçmiş olsun.inşallah kan seviyen bu serumlarla yükselmiştir.bir daha serum yemek zorunda kalmazsın.doğal yollada takviye yap bari.
bende çayı içmiyorum ama inanın kahveyi çok cnm istiyooo hatta içmek değil yemek istiyoırumm o kadar yanii ..
2 fincandan fazla çay içmek zararlı değilmiş kızlar... öyle okumuştumm
çokkk çokk açık ona göreeeeklava: kaydirigubbakcemile3
benim çayıma hep gülüyolar şey şeyine benziyo diyeeesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?