2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:roflol: ay cok guldumkaydirigubbakcemile3

Eeee aklın yolu birdir. Ben hiç görmedim ama olsa çok satardı herhalde. Ya ben galiba doğum sonrası hamile ve bebek giyim işine gireceğim. Çok iyi para var. Alıcı var. Satıcı yok. Fiyatlar inanılmaz yüksek. Geçen hafta bir mağzada basit bir üzerinde "home made" yazan t-short 82 TL'di. Eşime hep söylüyordum bak ben bu işe gireceğim diye. O da fiyatını görünce inandı bana.

aynen narcım öyle şappp diye yapıştırmam ben bebeğime sanırım böylee paranoya halinde olucam ben çocuk yeni doğduğunda

biz geçen sene yeni taşınan komşumuza bebek görmeye gittik ama nere bebeği göremedik hiç çıkarmadılar ortaya biz de öle yaparız . aa birde çoluk cocuğun kucağına vermek isteyenler olur hep benim yüzüm yumuşak bişeyde diyemem annemi çağıracam valla annem söler öpmeyin kucağa almayın diye

kızlar beğendiğiniz kız isimlerini yazarmısınız bana kızımın adı elif olucak ikinci isim arıyorum iki isim koyucam

ben alıcam canım o önlükden2 güne kadar sizede gösteririm burdan çok cicic orjinal bişiy
bencede bebek giyimine girmek lazım

kendini bilen öpmez:mymeka:
yahu bebek öpülür mü yaa o kadar hassas ciltleri var ki, ben ilk kez teyze oldum ve dün emremizin 40 ı çıktı hala öpmedim ve etrafında da terör estiriyorumkaydirigubbakcemile
babamın sakalları uzunsa kucağına aldırtmıyorum batar diye:1closedeyes:
ona yaklaşacak herkes hazırlığını ona göre yapıyor:jeyyar:
o kadar güzel kokusu varki yaaa insan hep heppppp koklamak istiyor kuzucum benim kıyamam yaaaaa:asigim:Şeniz

ama kendi çocuğumda yapabilir miyim bilmiyorum:sm_confused:

Neyse o zamanda kızkardeşim alır benim görevimi o zaman da o rahat söyleyebilir:lepi:kaydirigubbakcemile3

ya bizde iki isim bulduk.eşim iki isim olsun istiyor bende istemiyorum.şimdi size isimleri söylüyorum.daha karar vermedik arıyoruz hala.oğlum doğucak biz hala isim bulamıcaz herhalde.1-çağın
2-ılgar sizce hangisi daha iyi

ah canım ben çok çektim o dertten.kızım doğmadan söylenmeye başlamıştım kimse öpmesin koklayın yada ellerini öpün diye. ama nerdeeeee.
benim kendi tarafımda sigara kullananlar çoktu .oyüzden hiç istemedim her sölediğimde kızdılar bana bi seninmi çocuğun oluyo sanki felan diye.ama kendi insanlarımya koymadı gırgıra aldım.ama gel görki eşimin ailesi tamamen dışladı beni bu yüzden herşeyi ters anladılar çok çektim ama gel görki kızım enfeksiyon kaptı hemde 3 günlükken ve tam 10 gün hastanede damar yolundan antibiyotikler yedi.
tamam çok sterilize olsun demiyorum ama bence yeni doğan bebişler öpülmemeli.

kızlar beğendiğiniz kız isimlerini yazarmısınız bana kızımın adı elif olucak ikinci isim arıyorum iki isim koyucam

benim beğendiğim isimler;ekin,ela,ilgin,melek,defne. ilgin'i rüyamda görmüştüm.kızım olsaydı ilgin koyucaktım isimini.rüyayı görene kadar da ilgin ismi duymamıştım.birde arkadaşım kızına ilk ismini alya koydu.alyada hoşuma gitti.m

nurcum elıf ısmının yanına sena ısmını cok yakıstırıyorum ben elif sena olabılır mesela
selsın cagın ısmıde hoş bence benım hosuma gıttı acıkcası
bızde eymen bera ısmınden vazgectık
annecım çınar olsun dedı benım begendıgım ısmı begenmedıler
sımdılık çınar yada çınar tuğra ılerıde degışmezse bunlardan bırı olucak sanırım

Nurcum bende eda, dilara ve yasemin isimlerini begeniyorum ama şimal isminin bende ayrı bir yeri var. İnsallah kız olursa bebişim şimal ismini koyucam tabi babası da onaylarsa. En kotu onun istedigi isimde göbek adı olur :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…