bebk öpülmezki zaten koklanır uzaktan .düşünsenize her gelen şapur şupur ıyy.aklı başında insan zaten vator balığı gibi bebeğe yapışmaz .ewt önlük almak lazım öpme beni diye .ilk aylar tabiki dikkat ama bebeği microptanda devamlı kaçıramasınki eninde sonunda tanışacak dışarı çıkarıcaz yürümek isteyecek kum elliyecek .
melek bir azıcık öpsek olurmuuu :)) valla aynen bende çok istemiyorum bebeğimi mıncıklamalarını
evet aklısınız biz daha şimdiden hissediyoruz hareketleri o ne sandıki bu hareketleri gazmı kaydirigubbakcemile3 adet de olmadı onu neye yorumladı acaba
burda bi bebek mağazası var burdada var o önlüklerden öpme beni yazıyor üstünde :ecrin_bebek:
bebk öpülmezki zaten koklanır uzaktan .düşünsenize her gelen şapur şupur ıyy.aklı başında insan zaten vator balığı gibi bebeğe yapışmaz .ewt önlük almak lazım öpme beni diye .ilk aylar tabiki dikkat ama bebeği microptanda devamlı kaçıramasınki eninde sonunda tanışacak dışarı çıkarıcaz yürümek isteyecek kum elliyecek .
Eeee aklın yolu birdir. Ben hiç görmedim ama olsa çok satardı herhalde. Ya ben galiba doğum sonrası hamile ve bebek giyim işine gireceğim. Çok iyi para var. Alıcı var. Satıcı yok. Fiyatlar inanılmaz yüksek. Geçen hafta bir mağzada basit bir üzerinde "home made" yazan t-short 82 TL'di. Eşime hep söylüyordum bak ben bu işe gireceğim diye. O da fiyatını görünce inandı bana.
Yasadıklarını anlayabiliyorum cnm cokta hak veriyorum sana. Aynı seyler olmasa dahi benzer seyleri bende yasadım hala acaip ego savaşlarıyla karsı karsıya kalıyorum allahtan zeka seviyesi düşük insanlarda çaba harcamıyorum onlar için delikafadulden Bu durumda sana yürü be ipeğimu parçala onları diyorum hatta beni de çağır çıkarken 2-3 tanede ben paralar sinirimi alırım arada cadıyım cadıklava:
Bizim departmanda yükselmenin ilk koşulu erkek olmak. Kadınlar evde oturmalıymış. Bir yemek esnasında departman müdürüm böyle söylemişti. Sen üstüne alınma demişti. Başkasının dedikodusunu yapıyordu. Dün de bir arkadaşıma başka departmandanın yöneticisi senin çocuğun var buraya alamayız. Akşamları sana ayakbağı olur demiş. Yani biz sadece iyi çalışan oluruz canım.
Neyse ben çıkarken seni çağırırım azıcık stres atarsın. Ben büyük stres atacağım o kesin.:teytey:
Aaaaa tiplere bak ya, gerçi niye şaşırıyosam bizim şirkette de birilerinin akrabası olman lazım yükselmen için. Yada şöyle anlatıyım 4-5 beyaz yaka parası alıp akşama kadar facebook, msn takılan tipler var ve bu hergün boyle devam ediyo. İdeal denen bişi mevcut olmadıgı icin boyle tiplerde yerlerinden de gayet memnunlar ben durdugum yerde çıldırcam. Ama bişi yapamam çünkü ben tanıdık vasıtasıyla işe girmedim. Eminim hepsi böyle diildir ama cogu malesef anlattıgım sahnede oynuyolar. Valla bi gün istifaya karar verirsem ninjalıgım tutucak yolucam hepsini :1ninca:
kızlar beğendiğiniz kız isimlerini yazarmısınız bana kızımın adı elif olucak ikinci isim arıyorum iki isim koyucam
ÖZELLİKLE İLK İRKAÇ AY KİMSE ÖPMESİN YAVRUMU SADECE ÇOK YAKINLARIM BELKİ ELİMİ AYAĞINI ÖPSÜN NE BİLEYİM YA..
KUCAĞIMDAN BIRAKMASAM MI DİYORUM........
SONRA DA DEMESİNLER ...GÖRMEMİŞİN ÇOCUĞU OLMUŞ...........DİYEdelikafadulden
kızlar beğendiğiniz kız isimlerini yazarmısınız bana kızımın adı elif olucak ikinci isim arıyorum iki isim koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?