2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çağın güzel canım benim çağan da çok hoşuma gidiyor, ılgar da değişikmiş anlamı ne acabafisfisfis

Ben şimdi çıkıyorum. Postaneye gitmem lazım. Oradan da hazırlanıp dr yolunu tutacağım. Kendinize iyi bakın.

güzel haberlerle dön canım hadi güle güle gitŞeniz

kızlar bebeklerin ellerini de öptürmeyinklava:
bebeklerin elleri ilk aylarda hep yüzlerinde ve ellerinden de çok çabuk mikrop kapabilirler aklınızda olsun sakın sakın öptürmeyin ellerini:1no2:

Aybalamın bir adı da Zehra olacak..
canım anneciğimin adı hep istedim bir kızım olursa ANNECİĞİMİN ADINI KOYACAĞIM DEDİM Rabbim bana verdi Aybalamı ama şimdi Aybala Zehra mı yoksa Zehra Aybala mı hangisi olsun ona karar veremiyorum :sm_confused:
siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm:

ılgar'ın da anlamı çabuk hızlı demekmiş.dün eşim buldu.ben dizi seyrettim oda oğlumuza isim aradı.

nur canım benim naz adı da çok hoşuma gidiyor ve elif naz da çok yakışıyor birbirine nacizane fikrimŞeniz

İKİSİ ARASINDA ÇAĞIN DAHA GÜZEL.........

UYGAR
POYRAZ
GÖRKEM
YİĞİT
KUZEY
GÜNEY
DOĞUKAN
BATIKAN
ÇAĞATAY

demetcim biliyormusun bende ellerinden öpsünler diye düşünmüştüm ama bebeklerinde hep ağızlarında yüzlerinde elleri dediğin gibi en güzeli bebeği çok mıncıklatmamak ve bunu uslubuyla söylemek sanırım en mantıklısı

demetcim okulda resmi dairelerde hangi isim ile çağırılsın istiyorsan onu ikinci isim olrak koymak lazım heralde benim kızım fatma eda. eda diye çağırılıyor hep ikinci ismi kullanyorlar genelde ilk olan sanki göbek adı gibi algılanıyor sanırım

kızlar şimdi size ananesinin oğluma öreceği modelleri göndericem.bitince kendilerinide koyucam.hafta sonu gidip ip alıcam.a bu arada 3 hafta önce annemin ayağı kırıldı.şimdi evde dışarıda çıkamıyor.sürekli torununa birşeyler örüp duruyor.

geçmiş olsun canım annene benim annemde artık başladı bişiyler örmeye

alya çok hoşmuş cnm nlamı ne acaba bi bakim netten

kesinlikle canım hatta ilk ay bebişin eline eldiven takılıyor yüzünü çizmesin diye sık sık değiştirmek gerekiyor ben koklatmıyorum bile ellerini yeğenimin sürmeyin oranızı buranızı kuzucuğuma diyorumvalla terör estiriyorum Allahtan bana bişey diyemiyolar:mymeka: :lepi:

canım aybala kullanılacak zaten ama nüfusta iki ismi de olacak zehra aybala diyorsun sen yani:içelim: teşekkür ederimŞeniz

canım çokk geçmiş olsun kırık kötü o yaşlarda benden tavsiye bol bol kemik suyuyla çorba içsin annecin çabuk kaynıyor kemikler o zaman ve de bol boll sütt

annenin ördüklerine bayılmıştım öncede biliyorsun hatta beyaz hırkadan başladım bende ama rahatsızlanınca yarım kaldı.
Yine bizimle paylaşırsan sevinirimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…