ya bizde iki isim bulduk.eşim iki isim olsun istiyor bende istemiyorum.şimdi size isimleri söylüyorum.daha karar vermedik arıyoruz hala.oğlum doğucak biz hala isim bulamıcaz herhalde.1-çağın
2-ılgar sizce hangisi daha iyi
Ben şimdi çıkıyorum. Postaneye gitmem lazım. Oradan da hazırlanıp dr yolunu tutacağım. Kendinize iyi bakın.
ah canım ben çok çektim o dertten.kızım doğmadan söylenmeye başlamıştım kimse öpmesin koklayın yada ellerini öpün diye. ama nerdeeeee.
benim kendi tarafımda sigara kullananlar çoktu .oyüzden hiç istemedim her sölediğimde kızdılar bana bi seninmi çocuğun oluyo sanki felan diye.ama kendi insanlarımya koymadı gırgıra aldım.ama gel görki eşimin ailesi tamamen dışladı beni bu yüzden herşeyi ters anladılar çok çektim ama gel görki kızım enfeksiyon kaptı hemde 3 günlükken ve tam 10 gün hastanede damar yolundan antibiyotikler yedi.
tamam çok sterilize olsun demiyorum ama bence yeni doğan bebişler öpülmemeli.
çağın güzel canım benim çağan da çok hoşuma gidiyor, ılgar da değişikmiş anlamı ne acabafisfisfis
güzel haberlerle dön canım hadi güle güle gitŞeniz
kızlar bebeklerin ellerini de öptürmeyinklava:
bebeklerin elleri ilk aylarda hep yüzlerinde ve ellerinden de çok çabuk mikrop kapabilirler aklınızda olsun sakın sakın öptürmeyin ellerini:1no2:
ya bizde iki isim bulduk.eşim iki isim olsun istiyor bende istemiyorum.şimdi size isimleri söylüyorum.daha karar vermedik arıyoruz hala.oğlum doğucak biz hala isim bulamıcaz herhalde.1-çağın
2-ılgar sizce hangisi daha iyi
demetcim okulda resmi dairelerde hangi isim ile çağırılsın istiyorsan onu ikinci isim olrak koymak lazım heralde benim kızım fatma eda. eda diye çağırılıyor hep ikinci ismi kullanyorlar genelde ilk olan sanki göbek adı gibi algılanıyor sanırımAybalamın bir adı da Zehra olacak..
canım anneciğimin adı hep istedim bir kızım olursa ANNECİĞİMİN ADINI KOYACAĞIM DEDİM Rabbim bana verdi Aybalamı ama şimdi Aybala Zehra mı yoksa Zehra Aybala mı hangisi olsun ona karar veremiyorum :sm_confused:
siz ne dersiniz arkadaşlar :uhm:
hayırlısı olsun nurcum benim böceğimde gösterirse kendini bize :)) kız olursa bende elif tanem düşünüyorum[/QUOTE
ay cnm daha belli değilmi inşallah istediğin olur elif isminin manası çok büyük ağır bi isim olduğundan yanına arıyorum bende
kızlar şimdi size ananesinin oğluma öreceği modelleri göndericem.bitince kendilerinide koyucam.hafta sonu gidip ip alıcam.a bu arada 3 hafta önce annemin ayağı kırıldı.şimdi evde dışarıda çıkamıyor.sürekli torununa birşeyler örüp duruyor.
geçmiş olsun canım annene benim annemde artık başladı bişiyler örmeye
aynen bende daha isim beğendiremedim .doğunca söyleyecem diyorbenım esım hıcbır ısmı begenmıyo çıldırıcam kaydirigubbakcemile
hayırlı cumalarherkese hayırlı cumalar
kaydirigubbakcemile5ewt elif naz süpermişnur canım benim naz adı da çok hoşuma gidiyor ve elif naz da çok yakışıyor birbirine nacizane fikrimŞeniz
benim beğendiğim isimler;ekin,ela,ilgin,melek,defne. ilgin'i rüyamda görmüştüm.kızım olsaydı ilgin koyucaktım isimini.rüyayı görene kadar da ilgin ismi duymamıştım.birde arkadaşım kızına ilk ismini alya koydu.alyada hoşuma gitti.m
hayırlı cumalar canım hoşgeldına.s.
demetcim biliyormusun bende ellerinden öpsünler diye düşünmüştüm ama bebeklerinde hep ağızlarında yüzlerinde elleri dediğin gibi en güzeli bebeği çok mıncıklatmamak ve bunu uslubuyla söylemek sanırım en mantıklısı
demetcim okulda resmi dairelerde hangi isim ile çağırılsın istiyorsan onu ikinci isim olrak koymak lazım heralde benim kızım fatma eda. eda diye çağırılıyor hep ikinci ismi kullanyorlar genelde ilk olan sanki göbek adı gibi algılanıyor sanırım
kızlar şimdi size ananesinin oğluma öreceği modelleri göndericem.bitince kendilerinide koyucam.hafta sonu gidip ip alıcam.a bu arada 3 hafta önce annemin ayağı kırıldı.şimdi evde dışarıda çıkamıyor.sürekli torununa birşeyler örüp duruyor.
aynen bende daha isim beğendiremedim .doğunca söyleyecem diyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?