nurcum elıf ısmının yanına sena ısmını cok yakıstırıyorum ben elif sena olabılır mesela
selsın cagın ısmıde hoş bence benım hosuma gıttı acıkcası
bızde eymen bera ısmınden vazgectık
annecım çınar olsun dedı benım begendıgım ısmı begenmedıler
sımdılık çınar yada çınar tuğra ılerıde degışmezse bunlardan bırı olucak sanırım
nurcum benim yeğenimin adı elif ada bence hoş olur.
Nurcum bende eda, dilara ve yasemin isimlerini begeniyorum ama şimal isminin bende ayrı bir yeri var. İnsallah kız olursa bebişim şimal ismini koyucam tabi babası da onaylarsa. En kotu onun istedigi isimde göbek adı olur :1closedeyes:
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi
nur canım benim naz adı da çok hoşuma gidiyor ve elif naz da çok yakışıyor birbirine nacizane fikrimŞeniz
aynı sorun annem erkekse furkan görümcem efe kesin kayınbabam kendi ismini isteyecek ben eşimin ismini ve can diyorum daha kız ismi kimse demedi daha kuramı çektirsek acabacok gerıldım artık
abım ege olsun dıyo
annem çınar
esım hamza
babam hıcbırını begenmıyo
benım begendıgımı hıc kımse begenmıyo
cok bunaldım artık acıkcası
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi
kızlar şimdi size ananesinin oğluma öreceği modelleri göndericem.bitince kendilerinide koyucam.hafta sonu gidip ip alıcam.a bu arada 3 hafta önce annemin ayağı kırıldı.şimdi evde dışarıda çıkamıyor.sürekli torununa birşeyler örüp duruyor.
bende bebeğimin hareketlerini tam hissedemiyorum sadece gıdıklamaları devam ediyor. aynı korkuları hepimiz yasıyoruz cnm Allah bir daha yasatmasın
aynı sorun annem erkekse furkan görümcem efe kesin kayınbabam kendi ismini isteyecek ben eşimin ismini ve can diyorum daha kız ismi kimse demedi daha kuramı çektirsek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?