2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cnm sena ismi hoş ama ben elifin yanına yeni değişik isimlerden arıyorum . bence eymen bera dan vazgeçme çınardan çok daha hoş

kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi

koy cnmvalla güzel isimmiş şimal

demetcim çok sağol.yarın kontrole götürücez bakalım.oda çok sıkıldı.öyle yapıyoruz bol kemik suyuna çorba filan içiyor işte.sskya götürmüştük.doktor 2-2,5 ay dedi.bakalım yarın özel bir doktora götürücez.

bende bebeğimin hareketlerini tam hissedemiyorum sadece gıdıklamaları devam ediyor. aynı korkuları hepimiz yasıyoruz cnm Allah bir daha yasatmasın

selsin canım hepsi harika ama o ilk hırkayı ben daha önce görmüştüm ve bayıldım hala favorim süper yaa:lepi:

cok gerıldım artık
abım ege olsun dıyo
annem çınar
esım hamza
babam hıcbırını begenmıyo
benım begendıgımı hıc kımse begenmıyo
cok bunaldım artık acıkcası
aynı sorun annem erkekse furkan görümcem efe kesin kayınbabam kendi ismini isteyecek ben eşimin ismini ve can diyorum daha kız ismi kimse demedi daha kuramı çektirsek acaba

ayy canım yaaa tahmin ediyorum nasıl korktuğunu:teselli: Çok şükür ki iyiymişŞeniz

selsin cnm annene geçmiş olsun. iki isim arasındanda çağın daha güzel bence

daha çok değişik isimler var aklımda hiç duyulmamış ama eşime farklı geliyoolmaz öle isim diyor başka bi şey demiyor .mesela ömürden atanur kayra çınarda çok güzel kı ismide ömrüm( yeğenimin ismi )eslem nida beğenen alsın beğenmeyen bıraksınnaniknanik

bende bebeğimin hareketlerini tam hissedemiyorum sadece gıdıklamaları devam ediyor. aynı korkuları hepimiz yasıyoruz cnm Allah bir daha yasatmasın

amin canım kimseye yaşatmasın
ben normalde hissederdim 2 gündür yavaşdı korktum açıkcası ebe çok fazla yorma kendini sen yorulunca oda yoruluyor ve o yüzdende uyuyor kımıldamaması çok normal diyor

ay valla bizde beğendiremiyoruz.ben zaten çok kararsız bir insanım.hemende etkilenirim.biz aslında poyraz istiyorduk.herkes poyraz gibi olur bilmem ne dedi.zaten şu andada çok konuyor bu isim.çok fazla konan bir isim olmasını istemiyorum.bebekler isimsiz olucak galiba

aynı sorun annem erkekse furkan görümcem efe kesin kayınbabam kendi ismini isteyecek ben eşimin ismini ve can diyorum daha kız ismi kimse demedi daha kuramı çektirsek acaba

annemi kırmak istemiyorum acıkcası dusuncesı benımde hosuma gıttı
ilk torunumun adı çınar olsun ömrü tıpkı bir çınar gibi uzun olsun görüsünde
ilk bebegımızı kaybetmıstık malesef bırazda bu yuzden böle dusunuyo olsa gerek
esımde anneni kırma çınar ıstıyosa çınar olsun dedı
zaten yenı ısımlerın hıcbırı guzel degıl malesef sadece sahabe ısımlerını begenıyorum ben
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…