selsin cnm annene geçmiş olsun. iki isim arasındanda çağın daha güzel bence
ayy canım yaaa tahmin ediyorum nasıl korktuğunu:teselli: Çok şükür ki iyiymişŞeniz
bizim kız olursa ablam koyacak ona bıraktım isim annesi olacak.oğlan olursa ya tufan yada taha koyıcaz nasıl sizce
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi
aynı sorun annem erkekse furkan görümcem efe kesin kayınbabam kendi ismini isteyecek ben eşimin ismini ve can diyorum daha kız ismi kimse demedi daha kuramı çektirsek acaba
acaba görümcende kendi oğluna kayınbabasının ismini verecekmiki karışıyor .isim konusunda bizde tam karar veremedik henüz egemen demişti eşim öylede kaldı. benim ailem isme pek karışmıyor ama eşimin ailesi çok didikliyor.görümcemde hamile üstelik onunda oğlu olacak ama nedense eşimi babasının adının konması konusunda zorluyor buda benim hoşuma gitmiyor o yüzden sadece eşimle ikimizin içine sinmesi yeterli gibi geliyor
isim konusunda bizde tam karar veremedik henüz egemen demişti eşim öylede kaldı. benim ailem isme pek karışmıyor ama eşimin ailesi çok didikliyor.görümcemde hamile üstelik onunda oğlu olacak ama nedense eşimi babasının adının konması konusunda zorluyor buda benim hoşuma gitmiyor o yüzden sadece eşimle ikimizin içine sinmesi yeterli gibi geliyor
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi
ahh canım çok geçmiş olsunn hakikaten kendimi yerine koydum da çok haklısın paniklemekde.. allahım hiçkimseye yaşatmasın :Saruboceq:
kuzularımızı sağsalim bizlere bağışlasın :Saruboceq:
ewt efe ismini çook uzun zaman önceden oğlum olursa efe olacak derdim ama şimdi o kadar çok varki okula başlıyınca efe 1 efe 2 efe3 fln diye çağıracak öğretmenler:sm_cool:efe ismine bayılıyorum oğlum olsaydı kesin efe koyardım.
taha ismide çok güzel ben taha isminde bir bebek tanıdım bu kadar güzel olamazbizim kız olursa ablam koyacak ona bıraktım isim annesi olacak.oğlan olursa ya tufan yada taha koyıcaz nasıl sizce
sevtap çok geçmiş olsun cnm .yaşadığını tahmin bile etmek istemiyorum.sağol canım çok şükür iyiymiş :Saruboceq:
acaba görümcende kendi oğluna kayınbabasının ismini verecekmiki karışıyor .
benımde esımın babası kendı ısmını koymamızı ıstedı
ona verdıgım cevap şu oldu
eger ıllakı bırının ısmını koyacaksam bu ısım kendı babamın ısmı olur dedım ve sustu
ben de sağlık ocğaına aşı olmaya gittiğimde aynı telaşı yaşadım.
oradaki dokoır geldi.
küçük olduğu için kaçıyor hemen dedi.
ve sonra yakaldıalr.minik takıttıalrını duymak dünyaya bedel.
allah korusun hepsini de
arkadaşlar elhamdülillah hepimiz müslümanız herkesin görüşü elbet farklıdır saygı duyarım.ama farklı isim bulalım derkende anlamlarını göz ardı etmeyelim derim.çünkü çocuklarımızın isimlerindende biz sorumlu olucaz .sadece kısa bi hatırlatma yapmak istemiştim.:çok üzgünüm:
isim konusunda bizde tam karar veremedik henüz egemen demişti eşim öylede kaldı. benim ailem isme pek karışmıyor ama eşimin ailesi çok didikliyor.görümcemde hamile üstelik onunda oğlu olacak ama nedense eşimi babasının adının konması konusunda zorluyor buda benim hoşuma gitmiyor o yüzden sadece eşimle ikimizin içine sinmesi yeterli gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?