2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bence bebeğinize çok eski isimler koymayın nacizane fikrim..........
Ilerde kızmasınlar bize...
Yeni isimlerin arasında öyle eski isimlerle kalınca..
Isim konusu çok önemli

bizim kız olursa ablam koyacak ona bıraktım isim annesi olacak.oğlan olursa ya tufan yada taha koyıcaz nasıl sizce

isim konusunda bizde tam karar veremedik henüz egemen demişti eşim öylede kaldı. benim ailem isme pek karışmıyor ama eşimin ailesi çok didikliyor.görümcemde hamile üstelik onunda oğlu olacak ama nedense eşimi babasının adının konması konusunda zorluyor buda benim hoşuma gitmiyor o yüzden sadece eşimle ikimizin içine sinmesi yeterli gibi geliyor

ahh canım çok geçmiş olsunn hakikaten kendimi yerine koydum da çok haklısın paniklemekde.. allahım hiçkimseye yaşatmasın :Saruboceq:
kuzularımızı sağsalim bizlere bağışlasın :Saruboceq:

acaba görümcende kendi oğluna kayınbabasının ismini verecekmiki karışıyor .

benımde esımın babası kendı ısmını koymamızı ıstedı
ona verdıgım cevap şu oldu
eger ıllakı bırının ısmını koyacaksam bu ısım kendı babamın ısmı olur dedım ve sustu

arkadaşlar elhamdülillah hepimiz müslümanız herkesin görüşü elbet farklıdır saygı duyarım.ama farklı isim bulalım derkende anlamlarını göz ardı etmeyelim derim.çünkü çocuklarımızın isimlerindende biz sorumlu olucaz .sadece kısa bi hatırlatma yapmak istemiştim.:çok üzgünüm:

ben de sağlık ocğaına aşı olmaya gittiğimde aynı telaşı yaşadım.
oradaki dokoır geldi.
küçük olduğu için kaçıyor hemen dedi.
ve sonra yakaldıalr.minik takıttıalrını duymak dünyaya bedel.
allah korusun hepsini de

ahh canım çok geçmiş olsunn hakikaten kendimi yerine koydum da çok haklısın paniklemekde.. allahım hiçkimseye yaşatmasın :Saruboceq:
kuzularımızı sağsalim bizlere bağışlasın :Saruboceq:

amin canım hepimizinkini vallahi o kadar çok korktum ki tansiyonum bile düştü anında orda

selam arkadaslar.. 2 gun goremedim sayfalar cok hizla ilerlemis. okumam gereken coook sayfa var. baslamadan bi selam vereyim dedim. umarim gusel haberlerle doludur sayfalar...

efe ismine bayılıyorum oğlum olsaydı kesin efe koyardım.
ewt efe ismini çook uzun zaman önceden oğlum olursa efe olacak derdim ama şimdi o kadar çok varki okula başlıyınca efe 1 efe 2 efe3 fln diye çağıracak öğretmenler:sm_cool:
bizim kız olursa ablam koyacak ona bıraktım isim annesi olacak.oğlan olursa ya tufan yada taha koyıcaz nasıl sizce
taha ismide çok güzel ben taha isminde bir bebek tanıdım bu kadar güzel olamaz
sağol canım çok şükür iyiymiş :Saruboceq:
sevtap çok geçmiş olsun cnm .yaşadığını tahmin bile etmek istemiyorum.

acaba görümcende kendi oğluna kayınbabasının ismini verecekmiki karışıyor .

malesef canım dediğine göre kendisi eşine söylemiş koyalım diye ama eşi istememiş allahtan benim eşimde istemiyor eski isim çünkü babasının adı ve benim üzülmeme dayanamıyor o yüzden ben ne istersem oğlumuzun ismi o olacakmışhihoyyyt

evet sanırım çok küçük olduklarından kaynaklanıyor dünyaya bendel haklısın o sesi duymak bile

bende öyle düşünüyorum.
ama isim bulmaya gelince,ne düşüneceğimi şaşırıyorum.
fakat beğendiğim bir isim olsa bile anlamına bakıyorum.eğer hiç hoş olmayan,yada anlamsız ,gereksiz isimleri eliyorum.
o yüzden isim de kalmadı elimde zaten.:)bir tek nil e takılı kaldım .o da aslıdna istedğim gibi anlamlı değil.
faakt mısıra hayat veren bir nehir olduğu için de yine de o kadar anlamsız değil giib geliyor bana.:))))))

NACİZANE FİKRİM BENCE İSİM KONUSUNDA KİMSENİN İSMİNİ KOYMAYIN YAVRUNUZA O İZİM PARÇAMIZ.İÇİMİZDEN KOPUP GELDİ İSMİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KOYMAK BİZİM HAKKIMIZ...
GÖRÜMCEN ÇOK İSTİYORSA KENDİSİ KOYSUN BABASININ ADINIklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…