2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok geçmiş olsun a.s.inşallah bidaha olmaz kanın düşmez çok kötü haplaını ihmal etme bol bol kan yapıcı artık biraz zorlucaksın kendini bende şimdi pazara çıktım kan yapıcı ne var ne yok topladım cokacimcoook

canım senin içinde felaket bi gün olmuş çok şükür bebişin iyi allah nazardan korusun

canım keşke bende cevap verebilsem ama eşimi dolduruyorlar bana dedikleri bişey yok bana deseler belki cevap veririm ama işi biliyor görümcem direk eşimi arayıp söylüyor

sevtap çok geçmiş olsun cnm .yaşadığını tahmin bile etmek istemiyorum.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten korkunçtu

canım senin içinde felaket bi gün olmuş çok şükür bebişin iyi allah nazardan korusun[/QUOTE]

amin hepimizinkini korusun evet berbat bir gündü neyseki sonra düzeldi moralim

vaş br bune cesaret 3. dünya savaşı çıkmadımı sonradelikafadulden

tabıkıde cıkmadı ayrıca cok ıstıyorsanız buyuk oğlunuz koysun ısmınızı dedım

canım keşke bende cevap verebilsem ama eşimi dolduruyorlar bana dedikleri bişey yok bana deseler belki cevap veririm ama işi biliyor görümcem direk eşimi arayıp söylüyor

esım asla tavız vermez ailesine benımle ılgılı konularda buyuzden bana pek laf söyleyemezler
zaten bende gereklı cevabı verırım

kızlar bu arada kızıma koyacağım ismi aileden kimse beğenmiyo ve benide soğutuyolar yok okula gidince arkadaşları dalga geçermiş eylül ayı gel buraya gibi felan benimde moralim bozuluyo ne yapcam isim konusunda bilemiyorum üfff:çok üzgünüm:

kızlar size bişe danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
ama tabi bu düşüncem oğluşum olrsa.
şimdi benim adım tülin-eşimin irfan -kızımında irem
kütüğümü saymışgibi oldum dimi
eşimle kızımın isimlerinin baş harfleri uygun oldu .dedikki oğlumuz olursada benimle uyumlu olsun.
buyüzden taha yada tufan düşündük.taha nın anlamı büyük ve peygamberimizin isimlerinden biri
tufanda kendince anlamı var ama biz daha çok isimlerimizin hecelerinden oluşmasına taktık
yani tülinin tu sunu aldık bide irfanın fan ını
ne dersiniz

ciddi bunu dedin mi:1shok:

ben koymasam bile diyemezdim sanırımfisfisfis

evet canım gercekten dedım hatta sılıvrıde kayınvalıdemın kızkardesındeydık herkesın ıcınde söyledım
benım kayınpederım cok cıvık ınsandır böle seylere cok takmaz sadece laf olsun dıye ortaya laf atar ıste
hatta oğulları bıle onu cıddıye almaz

Son düzenleme:

canım senin içine siniyorsa kararlı ol bence eylül ismi çok güzel eminim kızınada çok yakışacak

teşekkürler dilaracımsende dikkat et benim yaşadıklarım sizlere örnek olsun canımŞeniz

kızlar 2 saat yoktum sayfaları okumaktan helak oldum bu ne hız yetişemedim okumaktan:jeyyar:

nerdesin sen 2 saatir bakimmmm..........delikafadulden
hııı tamam anladım ben seni...kaydirigubbakcemile3
akşam yarım kalan işi mi tamamladın yoksa. kız............tövbe tövbe:roflol::roflol::roflol:

eylül kulağa hoş geliyo ama bana hep hüznü hatırlatır, senin bebişde yaz çocuğu cnm daha neşeli isim olabilir tabi benim fikrim

esımın aılesını ne kadar sevmesemde onlara saygım vardır herzaman
cunku esım gıbı mukemmel bır ınsanın annesı ve babası onlar her ne kadar esım tek basına yetışmıs bır ınsan olsada
sadece cok acık sözluyum önceden susardım ama esım bana konusma yetkısı verdı
cunku ben sustukca hasta oluyordum sımdı söyluyorum cok sukur gayet rahatım

nerdesin sen 2 saatir bakimmmm..........delikafadulden
hııı tamam anladım ben seni...kaydirigubbakcemile3
akşam yarım kalan işi mi tamamladın yoksa. kız............tövbe tövbe:roflol::roflol::roflol:

sorma canım gücüm kalmamış dedim bi çıkayım kuvvet yapıcı ne var ne yok alayım akşama enerji toplayım diye anlarsın yaaa... kaydirigubbakcemile3naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…