ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün iyice endişelendim annemde yanımdaydı beraber sağlık ocağına gidelim hem rutin kontrolünü yaptıralık hemde kalp atışlarını dinliyemin diye gittik ben sedyeye yattım hemşire bi alet var elinde onu karnımada jelle beraber gezdirince bebeğimin kalp atışları bi türlü duyulmadı ebe bi sağa bakıyor o aletle bi sola yok karnımdan birtakım gurultular geliyor ama kalp atışlarını alamadı o anda dünyam beynime çöktü yüzüm bile saramış ebe öyle dedi sonra ebe karnımı gıdıkladı bi daha dinledi şükürler olsunki aldıkkalp atışını meğer kendisi hareket ettiğinden kalp atışını aldırmamış bize ömrümün yarısı gitti sandım orda Allahım kimseye yaşatmasın böyle bişiyi
benımde esımın babası kendı ısmını koymamızı ıstedı
ona verdıgım cevap şu oldu
eger ıllakı bırının ısmını koyacaksam bu ısım kendı babamın ısmı olur dedım ve sustu
eger ıllakı bırının ısmını koyacaksam bu ısım kendı babamın ısmı olur dedım ve sustu
vaş br bune cesaret 3. dünya savaşı çıkmadımı sonradelikafadulden
canım keşke bende cevap verebilsem ama eşimi dolduruyorlar bana dedikleri bişey yok bana deseler belki cevap veririm ama işi biliyor görümcem direk eşimi arayıp söylüyor
ciddi bunu dedin mi:1shok:
ben koymasam bile diyemezdim sanırımfisfisfis
kızlar bu arada kızıma koyacağım ismi aileden kimse beğenmiyo ve benide soğutuyolar yok okula gidince arkadaşları dalga geçermiş eylül ayı gel buraya gibi felan benimde moralim bozuluyo ne yapcam isim konusunda bilemiyorum üfff:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun a.s.inşallah bidaha olmaz kanın düşmez çok kötü haplaını ihmal etme bol bol kan yapıcı artık biraz zorlucaksın kendini bende şimdi pazara çıktım kan yapıcı ne var ne yok topladım cokacimcoook
canım senin içinde felaket bi gün olmuş çok şükür bebişin iyi allah nazardan korusun
kızlar 2 saat yoktum sayfaları okumaktan helak oldum bu ne hız yetişemedim okumaktan:jeyyar:
kızlar bu arada kızıma koyacağım ismi aileden kimse beğenmiyo ve benide soğutuyolar yok okula gidince arkadaşları dalga geçermiş eylül ayı gel buraya gibi felan benimde moralim bozuluyo ne yapcam isim konusunda bilemiyorum üfff:çok üzgünüm:
nerdesin sen 2 saatir bakimmmm..........delikafadulden
hııı tamam anladım ben seni...kaydirigubbakcemile3
akşam yarım kalan işi mi tamamladın yoksa. kız............tövbe tövbe:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?