• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annecik orası ne kadar güzel bir yer.sende cok hoşsun herkese bayıldım valla temmuz annelerinin hepsi fıstık gibi 41 kere maşallah hepinizeee

hamile pantolunum da var 2 tane şimdilik onları da giyiyorum....
Arada da elbise falan giyiyorum tayt ta giyiyorumm idare ediyo şimdilik.......
Ama ben hamile pantolunlarını hiç beğenmiyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım maşallah kocaman olmuş göbişin:)
benim hamile pantolonumun duruşu aynı senin üzerindeki kot pantolon gibi duruyor çok memnunum ben:)

Grafiti canım maşallahh çok tatlısın...
Hele hele oğluşuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım nazardan sakınsın bitanem....
Bu beşininin cinsiyeti belli mi tatlım...
En çok beğendiğim fotoğrafta bebeğinin ilk doğduğu anda çekilen fotoğrafı kim çekti acaba hemen oracıkta bebişi çok güzel olmuş

canım maşallah kocaman olmuş göbişin:)
benim hamile pantolonumun duruşu aynı senin üzerindeki kot pantolon gibi duruyor çok memnunum ben:)

teşekkür ederim bitanem.....
baya büğüdü ama yakın çekildi birazda::))))))))
çok farkediyo çünkü yakın ve uzak çekim...
nerden aldın pantolonunu tatlım...
ben düşük bele alışmışım diğerleri tuhaf geliyoo ama artık kesinnnnnn giyemem bunları...
aslında aldım ben hamilelik pantolonu ama kot değil...ben güzel bi kot istiyorum:asigim:

her resimde farklı çıkmışsın canım star_dust a.s
ama maşallah hepsinde de güzelsin a.s.

teşekkür ederim canım :utangac: , o senin güzelliğin :1hug:
düzenleme yapınca anladım şimdi bana olduğunu , son kaldığım yerden itibaren okuyayım deyince bugün gördüm mesajını

Melek,bütün resimlerinde çok güzelsin...Eşinle de çok yakışmışsınız birbirinize...Allah mesut etsin bir ömür boyu...Mutluluğunuzu perçinleyecek Öykü'nüzle yuvanız şenlensin.Sağlıkla...:nazar::nazar::nazar:

grafiti maşallah oğluna.çok tatlı.allah mutluluğunuzu daim etsin.bu bebeğinin cinsiyeti bellimi

Grafiti canım maşallahh çok tatlısın...
Hele hele oğluşuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım nazardan sakınsın bitanem....
Bu beşininin cinsiyeti belli mi tatlım...
En çok beğendiğim fotoğrafta bebeğinin ilk doğduğu anda çekilen fotoğrafı kim çekti acaba hemen oracıkta bebişi çok güzel olmuş

saol canım o senin tatlılığın:1hug:bu bebişimin cinsiyeti belli değil kısmetse 10 gün sonra doktora gittiğimde öğreneceğim:ecrin_bebek:bebeğimin ilk fotoğrafını doğumda eşimi yanıma almadılar eşimde oradaki görevlilere makina vermişti onlar cekti.ona ait cok fotograf var...sizde verin o anlar unutulmaz

saol canım o senin tatlılığın:1hug:bu bebişimin cinsiyeti belli değil kısmetse 10 gün sonra doktora gittiğimde öğreneceğim:ecrin_bebek:bebeğimin ilk fotoğrafını doğumda eşimi yanıma almadılar eşimde oradaki görevlilere makina vermişti onlar cekti.ona ait cok fotograf var...sizde verin o anlar unutulmaz

ahhh güzelim maşallah senin ne kadar tatlı bir oğluşun varmış öyle yerim ben onu ohhhh iyiki benimde oğluşum oluyor:))))
eşinle sende çok güzel çıkmışsınız canım Allah ayırmasın....:nazar:

ben çok heyecanlıyım yaaa delikafadulden
15 gün aradan sonra yarın kuzumu görücemmmmmmmm hihoyyyt
dr.um aradı , yarın tüp bebek takipleri sabah çok yoğunmuş o yüzden öğleden sonra 3'e alalım mı dedi 11.30da randevumuzu , istemeye istemeye olur dedim :1closedeyes:
neyse , inşallah hava güzel olur da yarın gezeriz bari konak-alsancak felan :1rolleyes:

Son düzenleme:
gaydın58 canım cok güzelmişsin eşinle mutluluğunuz daim olsun:))))

Saol canım sende çok tatlısın güleç bir yüzün var oğluna bittim ama ne tatlı tombalak bayıldım tam ısırmalık ısır benim için çok tatlı yaa kaymak resmen ne kadarlık şimdi sırnaşık şey

teşekkür ederim bitanem.....
baya büğüdü ama yakın çekildi birazda::))))))))
çok farkediyo çünkü yakın ve uzak çekim...
nerden aldın pantolonunu tatlım...
ben düşük bele alışmışım diğerleri tuhaf geliyoo ama artık kesinnnnnn giyemem bunları...
aslında aldım ben hamilelik pantolonu ama kot değil...ben güzel bi kot istiyorum:asigim:

evet canım çok fark ediyor çekim...
ben istanbuldan aldım gülüm aslında arıyordum kadıköyde beğenemedim bir türlü bir pasajda gördüm ve kesimine bayıldım süper bir kot zaten düşük belli gibi duruyor ama üzerinde penye var tabi...
bende hep düşük belli pantolon giyerdim ama artık mümkün deil olmuyorlar..
benim bedenim 34 dü bir zamanlar:((((

Melek,bütün resimlerinde çok güzelsin...Eşinle de çok yakışmışsınız birbirinize...Allah mesut etsin bir ömür boyu...Mutluluğunuzu perçinleyecek Öykü'nüzle yuvanız şenlensin.Sağlıkla...:nazar::nazar::nazar:
a.s.teşekkür ederim canım......
inşallah hepimiz mutlulukla kavuşuruz bebişlerimize...
allah hepimizi daima mesut etsin:1hug:

canım benim eşim girecek doğuma nasipse...
bol bol fotoğraf çeker hem beni hem bebeğin ilk doğumm anlarınıhihoyyyt

swethome yi merak ediyorum kızlar haberiniz varmı kaç gündür girmedi yoksa benmi kaçırdım

haklısın derincim , o yok , bebişim yok .. comebaby de yok uzun zamandır , sanırım hala itirahatte ..
iyileridir inşallah :Saruboceq:

evet canım çok fark ediyor çekim...
ben istanbuldan aldım gülüm aslında arıyordum kadıköyde beğenemedim bir türlü bir pasajda gördüm ve kesimine bayıldım süper bir kot zaten düşük belli gibi duruyor ama üzerinde penye var tabi...
bende hep düşük belli pantolon giyerdim ama artık mümkün deil olmuyorlar..
benim bedenim 34 dü bir zamanlar:((((

benimde şu anda bütün pantolonlarınm 34 beden çok zorlanıyrdum 34 bulmakta bünkü her marka çıkartmıyor 34 beden....
belki doğumdan sonra 36 oluruz da rahat rahat alırız pantolonlarımızıkaydirigubbakcemile3

grafiti oğlun çok tatlı çok güzelya bayıldım benimde oğlum olacak .kız istiyodum ama oğlanlarda bi başka sevimli şeker oluyolar canımhihoyyyt

Back
X