Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile pantolunum da var 2 tane şimdilik onları da giyiyorum....
Arada da elbise falan giyiyorum tayt ta giyiyorumm idare ediyo şimdilik.......
Ama ben hamile pantolunlarını hiç beğenmiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ben de dun ku resmımı ekledım. albümden bakabılırısnız
canım maşallah kocaman olmuş göbişin:)
benim hamile pantolonumun duruşu aynı senin üzerindeki kot pantolon gibi duruyor çok memnunum ben:)
her resimde farklı çıkmışsın canım star_dust a.s
ama maşallah hepsinde de güzelsin a.s.
Grafiti canım maşallahh çok tatlısın...
Hele hele oğluşuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım nazardan sakınsın bitanem....
Bu beşininin cinsiyeti belli mi tatlım...
En çok beğendiğim fotoğrafta bebeğinin ilk doğduğu anda çekilen fotoğrafı kim çekti acaba hemen oracıkta bebişi çok güzel olmuş
saol canım o senin tatlılığın:1hug:bu bebişimin cinsiyeti belli değil kısmetse 10 gün sonra doktora gittiğimde öğreneceğim:ecrin_bebek:bebeğimin ilk fotoğrafını doğumda eşimi yanıma almadılar eşimde oradaki görevlilere makina vermişti onlar cekti.ona ait cok fotograf var...sizde verin o anlar unutulmaz
gaydın58 canım cok güzelmişsin eşinle mutluluğunuz daim olsun:))))
teşekkür ederim bitanem.....
baya büğüdü ama yakın çekildi birazda::))))))))
çok farkediyo çünkü yakın ve uzak çekim...
nerden aldın pantolonunu tatlım...
ben düşük bele alışmışım diğerleri tuhaf geliyoo ama artık kesinnnnnn giyemem bunları...
aslında aldım ben hamilelik pantolonu ama kot değil...ben güzel bi kot istiyorum:asigim:
a.s.teşekkür ederim canım......Melek,bütün resimlerinde çok güzelsin...Eşinle de çok yakışmışsınız birbirinize...Allah mesut etsin bir ömür boyu...Mutluluğunuzu perçinleyecek Öykü'nüzle yuvanız şenlensin.Sağlıkla...![]()
saol canım o senin tatlılığın:1hug:bu bebişimin cinsiyeti belli değil kısmetse 10 gün sonra doktora gittiğimde öğreneceğim:ecrin_bebek:bebeğimin ilk fotoğrafını doğumda eşimi yanıma almadılar eşimde oradaki görevlilere makina vermişti onlar cekti.ona ait cok fotograf var...sizde verin o anlar unutulmaz
swethome yi merak ediyorum kızlar haberiniz varmı kaç gündür girmedi yoksa benmi kaçırdım
evet canım çok fark ediyor çekim...
ben istanbuldan aldım gülüm aslında arıyordum kadıköyde beğenemedim bir türlü bir pasajda gördüm ve kesimine bayıldım süper bir kot zaten düşük belli gibi duruyor ama üzerinde penye var tabi...
bende hep düşük belli pantolon giyerdim ama artık mümkün deil olmuyorlar..
benim bedenim 34 dü bir zamanlar(((