• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

grafiti maşallah oğluşuna :nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan korusun :1hug:

amin saol canım.seninde herseyinn temiz çıkmıs çok sevindim.kendini strese sokma hep konus bebiiişinle allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz bebeciklerimizin resimlerini koyalım değil mi ama:dance:

Gebe ye bende bakıcam herkes bahsediyor ama sezon ürünleri çok pahalı sanırım sezon sonu mağazası nerde acaba bilen varmı??

mom-to-be var , ürünleri çok orjinal bir o kadar da pahalı , ama outleti varmış 4.leventte , bakmak istersen yerimseniben

amin saol canım.seninde herseyinn temiz çıkmıs çok sevindim.kendini strese sokma hep konus bebiiişinle allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz bebeciklerimizin resimlerini koyalım değil mi ama:dance:

aminnnnnnn...
çok şükür canım herşey yolunda :1hug:
Rabbim hepimize o günleri göstersin inş canımmm a.s.

Ay bak simdi bilas daha sempatik gelmeye başladı... Bende normalde fazla çıtıpıtı oldugum icin normal dogum yapabilirmiyim bilmiyorum kalca yapım baya dar cunku... Ailemde cogu kadında sezaryen yoluyla doğum yaptılar ama ben sezaryende istemiyorum en azından komple uyumak istemiyorum. 1 kere ameliyat olmustum cok ciddi bi operasyon diildi ama narkozdan uyanamadım saatlerce ve inanılmaz kotu hissetmistim kendimi 1 hafta bulantı yapmıstı bende simdi de ondan korkuyorum sonucta bebegimi gormem lazım ne biliim kendi kendime düşünüyorum iste benneyaptımki

epidural doğum yap sende o zmaan herseye sait oluyorsun zaten narkozlu olandan cok saglıklı bi doğum sekliymiş.doktorum bana narkozluyu tavsiye etmedi.ben cok memnun kaldım.bu seferde epidural olucam hiç korkmuyorum.doktoruna çok güvenmelisin benimki hem ıslık calıp hem muhabbet ediyordu ameliyat sırasında.bebişimide cıkarır cıkarmaz burnuma dayadılar o duyguyu anlatmam:dance:

Ya menekşeak bis arkadaşız seninle ama resimlerini göremedim nedense... Bu arada bende 81 dogumluyum evleneli iste bebegimin büyüklüğü kadar bi zaman gecti :utangac: Benimde bilas plansız ve acele oldu yane ama iyki de oldu canım benimmmm:dance:

Cnm benim sildim ben ondan sonra baktın heralde ondan görememişsindir

Arkadaşlar benim mesaim bitmek üzere... Hepinise güselll bi haftasonu tatili diliyorum, cok cok iyi bakın kendinise, yorulmayın karısmam :mymeka: Şaka bi yana pazartesi sabahı gorusmek üzere insallah kocaman öpüldünüs a.s.

Cok acıktım yıne. Sız de acıkıyormusunuz hemen. Oglen yemıstım 1 gıbı en son. Baya da cok yemıstım

şekerim bende öğlen yedim sonra acıktım yarım simite yakın peynir krem peynir yedim üstüne 200 ml süt içtim eve gidip bişiyler atıştırmam lazım çok acıktımmm nasıl ama bugünkü menüm az tabi meyve almamışım yanıma cokacimcoookkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaslar.. gecmisi okudum ancak yazabildim.. herkes yazmis bende yazayim bari:) bende 84 dogumluyum. 2007 temmuz da evlendim. 29unda. bebisimde onceden supriz yapmassa 30unda 2. evlilik yildonumu hediyemiz olcak ins:)

İyi akşamlar zuzum,bende çıkıcam birazdan ama yarında çalışıyorum maalesef :( .Neyse güzel yanı burda paylaşımlara katılmak.Hepinize iyi akşamlar

ohhhhhhhhhhh ne güzel muhabbet etmişsiniz koyu koyu aklım burda ama
yapmam,yetiştirmem gereken okadar çok iş varki bu aralar pek katılamıcam yazıkkı:çok üzgünüm:

size iyi akşamlar güzel sohpetler.....:1hug:

Back
X