Ben geldim. Bu sabah dr randevum vardı. Erkek demişlerdi ilkinde. İkincisinde kız olabilir dediler. Bugün kesin karar verildi. Oğlum olacaaaakkkk. O kadar tatlıydı ki. Kıpır kıpır. Elleri, parmakları çok netti. Birşeyi tuttu içeride anlamadım ne varsa. Ama kordon değildi. Herneyse. Sonra tekmeler attı. Dr'a tekmelerini hissetmiyorum hala dedim. Daha çok güçlü tekmeler atmıyor ondan dedi. Allaha şükür hareketli bir oğluşum olacak inşallah. Yalnız herzamanki gibi yine 5 gün geride çıktı. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum gene küçük gene küçük.
Doktordan çıkınca alışverişe çıktım. Bebefox'un nişantaşında mağzası var. Oradan emzirme atleti, 2 emzirme sütyeni, hamile yastığı (yatarken göbek altına koymak için), bebek kıyafetlerini yıkamak için file ve bebeğin boğulmasını önleyici yastık aldım. Hepsine 50 TL verdim. Nişantaşında hamile kıyafetleri satan toptancılar da var. Çok hoş bir elbise gördüm. 60 TL'ydi. Bir de salopet beğendim. Ona da aynı fiyatı söylediler. Kotlar var 40-50 TL arası. Ge-Be'de, Ebru'da kot fiyatları çok yüksel 118 TL civarı. Aklınızda bulunsun tavsiye ederim. Çok para dökmeyin kıyafetlere. Ben bugün kıyafet almadım. Zaten 3 pantolonum, 1 taytım, 2 elbisem, 4 şık üst kıyafeti almıştım. Abartmak istemedim. Sonuçta sayılı zaman giyeceğiz. Ama aklım elbisede fena kaldı.