• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için

hadi hayırlısı canım inşallah bu defa öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle dönersin.

kimsecikler yok galiba tabi bugün çalışan annelerin tatili
bende çalışırken iple çekerdimkaydirigubbakcemile3

ne çok okumadığım sayfa birikmiş yine yaaafisfisfis
Başlayalım bakalım okumaya neler olmuşşutarafagitti

kizlar bende hic ilac milac kullanmiyorum, midem kaldirmiyo, bu gidislede hic kullanamicam sanirim, ilac, vitamin vs kullanmamama ragmen bebisim bir hafta onde gidiyo ve masallah cok saglikli:nazar:

kizlar bende hic ilac milac kullanmiyorum, midem kaldirmiyo, bu gidislede hic kullanamicam sanirim, ilac, vitamin vs kullanmamama ragmen bebisim bir hafta onde gidiyo ve masallah cok saglikli:nazar:

Bende aynıyım Ebush,ilacı yutamama gibi bi özelliğim var maalesef :).Beceriksiz miyim ben ya,küçücük ilaçları yutuyodum onlarıda bulantıdan alamıyorum.Doktorum kan ilacına başlıcak gittiğimde ama söyledim şurup ver diye bakalım onu nasıl içicem.

Bende aynıyım Ebush,ilacı yutamama gibi bi özelliğim var maalesef :).Beceriksiz miyim ben ya,küçücük ilaçları yutuyodum onlarıda bulantıdan alamıyorum.Doktorum kan ilacına başlıcak gittiğimde ama söyledim şurup ver diye bakalım onu nasıl içicem.

ciceks surup daha berbat bisey inan, ama belki sana iyi gelebilir....

İYİ GÜNLER GÜZEL ANNELER
hüzün yılı geçmiş olsun ccanım kan değerin düşmüştür kalbinle ilgili sorun yoktur
demetcim bişey olmuyacak inşallah bebişlerimize temmuz ayında buraya fotolarını koyacağız
kaydirigubbakcemile2
hep güzeli hayal et aklından kötülerini at

teşekkürler canım, inşallah o günleride görürüzzzz:1hug:

Demet ve hüzün yılı geçmiş olsun kızlar ama bence her ikinizin şikayetleri de bebeciklerinizle alakalı... Hiçbirşey olmayacak bence herşey cok güzel olcak... Aslında sizin bebeklerinizi gözlerinizle görüp rahatlayasınız var bence:))))

canım daha önce yaşadığım olaydan dolayı evhamlanıyorum sanırım.:sm_confused:

Ben geldim. Bu sabah dr randevum vardı. Erkek demişlerdi ilkinde. İkincisinde kız olabilir dediler. Bugün kesin karar verildi. Oğlum olacaaaakkkk. O kadar tatlıydı ki. Kıpır kıpır. Elleri, parmakları çok netti. Birşeyi tuttu içeride anlamadım ne varsa. Ama kordon değildi. Herneyse. Sonra tekmeler attı. Dr'a tekmelerini hissetmiyorum hala dedim. Daha çok güçlü tekmeler atmıyor ondan dedi. Allaha şükür hareketli bir oğluşum olacak inşallah. Yalnız herzamanki gibi yine 5 gün geride çıktı. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum gene küçük gene küçük.
Doktordan çıkınca alışverişe çıktım. Bebefox'un nişantaşında mağzası var. Oradan emzirme atleti, 2 emzirme sütyeni, hamile yastığı (yatarken göbek altına koymak için), bebek kıyafetlerini yıkamak için file ve bebeğin boğulmasını önleyici yastık aldım. Hepsine 50 TL verdim. Nişantaşında hamile kıyafetleri satan toptancılar da var. Çok hoş bir elbise gördüm. 60 TL'ydi. Bir de salopet beğendim. Ona da aynı fiyatı söylediler. Kotlar var 40-50 TL arası. Ge-Be'de, Ebru'da kot fiyatları çok yüksel 118 TL civarı. Aklınızda bulunsun tavsiye ederim. Çok para dökmeyin kıyafetlere. Ben bugün kıyafet almadım. Zaten 3 pantolonum, 1 taytım, 2 elbisem, 4 şık üst kıyafeti almıştım. Abartmak istemedim. Sonuçta sayılı zaman giyeceğiz. Ama aklım elbisede fena kaldı.

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun:1hug:

Demet'cim o bıçak gibi batmalar kramplar bende de oluyor. Gayet normalmiş. Rahim büyüdükçe bu ağrılar olacakmış. 2 gün sürekli kramp şeklinde ağrı olursa o zaman anormallik olduğu düşünülürmüş. Stres yapma.

teşekkürler canım zaten sorun yokmuş çok şükür:1hug:

Demettciğim çok geçmiş olsun canım...Korkma o sancılar bende de oluyor,hemde bayağı şiddetli sancı yaşadım 2 defa.Normal olduğunu bildiğim için o an korkmama ragmen çok fazla önemsemedim.Neyse sen doktoruna bir görün bakalım,için rahat eder...

canımm teşekkür ederima.s.

73 :sm_cool:

ben çok heyecanlıyım yaaa delikafadulden
15 gün aradan sonra yarın kuzumu görücemmmmmmmm hihoyyyt
dr.um aradı , yarın tüp bebek takipleri sabah çok yoğunmuş o yüzden öğleden sonra 3'e alalım mı dedi 11.30da randevumuzu , istemeye istemeye olur dedim :1closedeyes:
neyse , inşallah hava güzel olur da yarın gezeriz bari konak-alsancak felan :1rolleyes:

iyi haberlerini bekliyoruz canım:1hug:

Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..

Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim::nazar:

Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::nazar::lepi:

O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...:utangac:

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

ikiz-bebekler.jpg

bademcim çok sevindim tatlım rabbim onları korusun ailesine bağışlasın:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

demetcim geçmiş olsun canım.çok şükür bişey yokmuş:1hug:

demetcim bebeğin iyiyimiş şükür çok sevindim .dr un dediği gibi biras rahat dur.:)) çok yorma kendini .

teşekkürler kızlarrr:1hug:
evet ilsucum bundan sonra daha dikkat edicemm canımma.s

Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..

Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim::nazar:

Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::nazar::lepi:

O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...:utangac:

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın bademmm tebrik ederim ya çok sevindimmmm:nazar::nazar::sm_cool:

Arkadaşlar bu arada net ve tam olarak şu an rahimde kızım solumda oğlum sağımda....:asigim: :nazar: :nazar:

benim ki ortalamış durumda, kafası solda ayakları sağda uzanmış sereserpe yatıyor:sm_cool::nazar:

bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için

iyi haberlerini bekliyoruz canım inşallah öğrenirsin cinsiyetinidea.s.

günaydınlarrrr bugün bebek mevlüdüne gidiyorum inşallah sağa salim bizde bebişlerimizi kucağımıza alırızda bizde yaparız şöle bir şık gecelik sabahlık ve saçta kırmızı kurdele ne kadarda güzel değilmi aman allahım ne çok hayal ederdim bebek eşimin amcasının gelininin bebeği 7 aylık doğdu ama bebek 5 aylık oldu daha 5 kilo geliyor o yüzden mevlüdü uzattılar biraz bende hep üzülüyordum mevlütte bebeği bana sallatacaklar herkes karşımda ağlayacak bende ağlıyacam diyordum ama allahım çok büyük mevlütte 4 aylık hamileyim allahım bütün bebek isteyen herkese versin inşallah

Allah ne kadar büyük yaaa, canım çok iyi anlıyorum seni ve senin adına çok mutluyum
Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi ve seninde mevlüdünü yapabilmeni nasib eder inşallahkaydirigubbakcemile5

bende bu gün anneme gideceğimm maleseff net yok haberleşemeyeceğiz aklım sizde kalacak....
haftasonunu orda geçireceğimmmmmmm

kendine ve öykümüze çok iyi bak meleğimm:1hug:

Kızlar bende çıkıyorum kendinize ve bebişlere çok iyi bakın hepinizi öpüyorummmŞeniz

kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam

kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam

maşallah bebişine :nazar:
bi paşa daha geliyooooor :emir_bebek::asigim: hihoyyythihoyyyt
bebiş iyi olduktan sonra kiloyuda çok takmamak gerekiyor..böyle diip patlangaç gibi olmayalım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X