2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canlarımmm resimlerinizi gördüm hepiniz harikasınız.............
muhteşemm olmuş ya yanınızda olabilmeyi çok isterdim
annem öykücüğüme bisürü bisürüü ciciler almıl 2 valize zor sığdırdım dedi resimlerini eklerim aldıklarını...
yok zaten istesemde yoramam kendimi çok halsizim çünkü....
pazar günü yardımcım gelcek inşallah o halleder artık sil süpür işlerinii

melekciğim odan gelince artık resimleri çekip gösterirsin kendini yorma oh ne güzel artık anneciğinde yanında ..
kızlar ben biraz işe güce bakayım yatağımı kapatmadım daha....arada bakarım...alkisalkisalkis

demetim sen nasılsın kızımız nasıl bakalım

sağol meleğim valla gece uykusuzluğu hariç şükür rabbimeee

seni iyi gördüm çpk şükür hep böyle neşeli görmek istiyorum seni ona göreee:lepi:

şimdide bi yandan iş yapıyorum bi yandan buraya bakıyorum valla nası bitcek işler bilmemmmkaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaaa zuzum nerde benim yaaa

yokkkkkkkkk unuttu biziiiiiiiiiisenağlamasenağlama:dilcikar:

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim problemler düzelmiştir inşallah:1hug:

yok valla çözülen bir şey arkadaşım. ama kimseden ses çıkmıyor. uykuda her şey bakalım ne zaman patlak verecek umarım şu aralar patlak vermez. bu cuma 7 günlüğüne bodruma tatile gidiyorum. umarım doğuma kadar hiç bir şey olmaz da hazır relax olmuşken her şey biter.
zaten kendimle uğraşıp duruyorum. şeker bir yükseliyor bir alçalıyor toparlayamıyorum bir türlü. ne olacak bilmiyorum. üzülüyorum senağlama

demetim benimmm ben hep neşeliyimmmya
ama arada ufff oluyorum halim olmuyooo
allah hepimizin neşesini arttırsın
kızım beni de hiç uyutmuyor fıkır fıkır ip atlıyor içerde

Melek gözün aydın sağ salim kavuşursunuz inşallah annecinle
herkesde bir telaş artık son hazırlıklar yapılıyor galiba temizlik boya badana hepsi ayrı güzel valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…