2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hala çok kibar bi göbüşün var melek maşallah
teşekkür ederim güzelimmm
melek maşallah öyküyede sanada zaman az kaldııı:teytey:
sağolasın tatlımmm evet az kaldıı çok heycanlıyım yaaa
Melekcim maşallah çok güsel canımcım evet aşağıda duruyo karnın doğuma yakın aşağı inermiş senin durumdan dolayı indi demekki sağlıkla vakti zamanında gelsin inş. canım

canım sanırım geçen öykü doğum kanalına yerleştiğinde düştü göbüş aşağıı ama zaten az da kaldı 7.aydan sonra düşermiş yavaş yavaşşş
bakalım

canım beni bebeğim 30 haftada ters dönmüştü çok oluyor döneli
ben hıçkırığını aşağıda hissediyorum
hıçkırığa sinirleniyor herhalde benim sıpam hıçkırık geçince sert tekme atıyor kaydirigubbakcemile2

siz böyle konuşun konuşun benide heyecan bastı bebeğimin bütün kıyafetlerini çıkardım inceledim şimdi sabun almaya gidiyorum sonra örtü alıcam pamuklu çekmecelere yerleştiricem ya kıyafetleri üzerlerini örtmek için bi heyecan bastı beni caddeyi bi dolaşıp geleyim kızlar.....1 saate burdayım öpüldünüz anacıımmm....

maşallah .demek inmedi ,inşlalh sağlıkla doğar canım[/QUOTE]

yok swetcim inmedi daha ama vaktimiz var hayırlısı
zaten son haftalada inerse daha çok rahat edceğim heralde
şimdiden mesanemi oyuncak etti kendine inince wc den çıkamamkaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğin hıçkırıklarını nasıl anlıyorsunuz tarif edermisiniz...........
ben hiç anlamıyorum ki hıçkırdığınııı

benim kasıklarıma doğru birşey ritmik olarak zıplıyor ordan biliyorum bazen yastık dayıyorum annemle eşimde izliyor yastığın zıplayışını :)

papetcim pamuk yastık terletmedii icin anneler tavsie edio elyaflar ise terletiomus. kaz tuyu zaten direk kullanılmıoiustune silte geciriosun ve ilk etapta kullanmıosun.yani ileriki aylarda cok ideal.

gaydincim sarkhanda giristen sola sap ve oradan saga.direk b koridor var koridorun sonunda kosedeki dukkan adını unuttum walla..ama zaten bebek suslemeleri falan goze carpıo kacırman imkansız.:)

demetcim bendde gıdıklanıorum ama esim saolsun tırnagımıda keser valla gelir abartır kulak temizliimi bile yapar bende sinir olurum bnmki surekli pesimde kaydirigubbakcemile3 bosver esine yaptır sende ayakkabılarımı falan zaten bayadır baglıyamıorum:)

kızlar bu bebekler ne zaman dönüyor

30.haftadan sonra baslıolarmıs sekercim..

MElekcim sana ve gobusune artı oykuye masallah..telaslar sona gelio artık gozunaydın annen de geliomus..ohh artık dinlenirsin kaydirigubbakcemile2

senin memorialdaki doğuma hazırlık kursuna felan gitmene gerek kalmadı , ziyadesiyle hazırladılar seni , dimi :bbo:

biz buluştuğumuzda da öyle olmuştu dimi , konuşmaktan ve homini gırtlaktan cokacimcoook resim felan çekilmek aklımıza gelmemişti kaydirigubbakcemile3
inşallah doğumdan sonra ist.a geldğimde de bir buluşma olur ve katılırım ben de , en kötü ihtimalle buluşuruz biz yine yerimseniben

yok kısss hoşuma gitti pıt pıt .. ne biliiim yoksa bebeği hıçkırık tutması kötü bi şey mi :uhm:
bak takarım kafaya biliyosun :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…