teşekkür ederim güzelimmmhala çok kibar bi göbüşün var melek maşallah
sağolasın tatlımmm evet az kaldıı çok heycanlıyım yaaamelek maşallah öyküyede sanada zaman az kaldııı:teytey:
Melekcim maşallah çok güsel canımcım evet aşağıda duruyo karnın doğuma yakın aşağı inermiş senin durumdan dolayı indi demekki sağlıkla vakti zamanında gelsin inş. canım
melekcim göbüşün çok güzel çıkmış beyazlı giysinde çok güzel
günaydın kızlar geçmişi okumadım karenin yazdığını okuyunca unutmadan yazayım dedim bebeklerin yastıklarını veya yorganlarını hazırlarken kesinlikle kuş tüyü, kaz tüyü kullanmamamız gerekiyor. Allerjiyi tetikliyormuş veya alerji olan çocuklarda köü etkileri oluyormuş. Onlar yerine elyaf yada slikonlu ürünleri tercih etmeliyiz. Zaten ilk bir kaç ay başlarının altına yastık koyulması önerilmiyo çok hafif bir yükseklik yeterliymiş. Çarşafın altına koyulan bi havlu gibi bir yükseklik yeterliymiş
Çok saolun kıslar günümüz çok güsel geçti inş. bebeklerlede bir araya geliriz bol sohbetli keyifli bir gün geçiririz.
karencim şarkhandan almış olabilirmisin şekerlerini tam olarak yeri nerde canım ipeğimu bana tarif edicekti ama sen biliyoısan edermisin yarın gidicez inş.
gamze nasıl huylandığımı anlatamam adamcağız elini uzatıyor ben çığlığı basıyorum noluyosaaa:mymeka:
ama elimde değil yaaaaa artık bugün kendim ugrasıcam bidahaaaaaaa
yemekte çok güzel olmam lazımm bu tombişlikle nasıl olacaksammmdelikafadulden
eftelya senin kızın dua et ki tek tarafa dayanıyomuş benimki bi tarafa kafasını dayıyo bi tarafa ayaklarını bi geriniyo karnımı görmelisinizz nası yamuluyoooo:roflol:
amerikan futbol topu gibin -tatlicadiarzu-
bende kaz tüyü ve silikon yastık ikisindende almıştım zaten ilk zamanlar kullanılmıycak şutarafagitti
kızlar bu bebekler ne zaman dönüyor
benim kasıklarıma doğru birşey ritmik olarak zıplıyor ordan biliyorum bazen yastık dayıyorum annemle eşimde izliyor yastığın zıplayışını :)
Tanımıyorum ben seni, hıh.naniknanik
Neyse merakta bırakmayayım. Kazasız geçmiyor maalesef. Ama alıştım herhalde. Ufak bir kaza ile atlattım çok şükür. Geçen seferkinden daha az 5 güne kadar tamamen iyi olurum.
Kız senin hıçkırık muhabbetini okurken benimki de hıçkırıyordu. 1-2 gün önce anladım hıçkırdığını. Çünkü içimde ya kayıyor çok nadir yer bulursa tekme atıyor. Hiç öyle ritmik zıplamıyordu. Nitekim aklın yolu birmiş. Eyekitner ve sen de olayı çözmüşsünüz benim gibi.
Kesinlikle katılıyorum sana Karen. Biz de bugün İlsu, Gaydın ve Zuzuumm ile buluştuk. Bir grup mecidiyeköy bir grup Beşiktaş'ta hiç hoş olmadı bence. Sonuçta burada hepberaber yazışıyoruz da toplanmaya gelince 2 km mesafede neden anlaşamıyoruz ki.
Neyse yine de kendi adıma güzel zaman geçirdiğimi söyleyebilirim. Deniz havası hem bize hem de bebişlerimize iyi geldi. Kızlar fotoğraf çektiler. Yakında eklerler. Yalnız biz muhabbet etmekten fotoğraf işine gereken ihtimamı göstermedik desem yalan olmaz. Keşke diğer illerdeki arkadaşlar da gelebilseydi. Bir sonrakine inşallah bebişlerle beraber görüşürüz diyerek yorumlarımı noktalıyorum.
Stardusttttt,
Bebeğini hıçkırık tuttuğuna sevinemene yorum yapmamışım. Hemen ekliyorum.
Sen psikopatlaştın galiba yata yata. Bugün ona yarın sana. Aras seni yatırıyor diye gizliden intikam mı alıyorsun ne? Dakikalarca seni hıçkırık tutsa hoşuna gider mi? Hee?
Bu kadar yorum yeter. Ben yatıyorum.
kız o bebişin hıçkırıklarımı biz kalp atışı zannetmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?