2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla babamız belini incitti aşkım yatıyor evde
demetcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere eşin kızın ve oğlunla beraber

keyfım kaçtı annemle tartıştım

bu ayın sonuna temellı dönus yapıyolarmıs hepımız ıcın şok oldu bu haber

nasıp kısmet böyleymıs demekkı hayırlısı olsun ben sevındım acıkcası aılemın yanımda olması benım ıcın cok önemlı:asigim:

Demet evlilik yıldönümünüz sanırım canım nice güsel uzun yıllara eşin ve çocuklarınla mutlu sağlıklı geçirmen dileğiyle canım maşallah size kaçıncı seneniz oluyo a.s.

Kıslar zuzum ile konuştum şimdi doktorda işi bitmiş bebiş çok iyiymiş ay parçası gibi yüzü vardı diyo kendi değerleride iyi çıkmış tansiyon şeker hepsi normalmiş bebiş 1 hafta gibi önden gidiyouş accık tombik olucakmış böyle giderse 2300gr civarındaymış merak edenler için yazmak istedim :smiley-cool:

Kızlar bende doktora gittim hareketlerinin yavaşlamasıyla ilgili .. Neyseki bebişin çok iyiymiş allaha şükür bu haftadan sonra artık çok oynamaz dedi.. Gelişimide önde gidiyomuş 36 haftalık gözüküyo dedi ama ben yinede kendi doktoruma gidicem c.tesi..

canım gözunaydın masallah saglıkla gelsın bebısler ınsallah:1hug:

Menekşecim rahatlamana sevindim normal canım alanlarını kısıtlanıyo dolayısıyla eskisi tempoyu bekleme ufak dokunuşlar olucak canım maşallah yavruna

MENEKŞECıM GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH ALLAH nazarlardan saklasın tosununu

GAYDıNCıM çok sevindim zuzumun patetesinede milletle dalga geçe geçe hakiki patates etmiş kuzusunuu :) ayy hepsine maşallah ya tosuncukların

çok sevindim canım artık normal zaman azalıyo sağlıklı olsunda önemli olan oo :1hug:heyecan bastı hehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…