2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşgeldın nurcum:1hug:

hoş geldin nurr derinn nasıslınız kızlarr:1hug:
hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalım....
hüzüncüm gözün aydın diyeyim canım
maşallah zuzunun kuzucuğuna kendisininde değerleri güzel çıkmış
41 kere maşallah göbüşünede içindeki kuzuyada

canım allahtan sadece hayırlısı bak bebişin olduğunda yanında olacaklar kısmet böyleymiş.

herkese selamlarrrrr
öncelikle demetim evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice beraber ömürlere inşallah
buluşan 2 gurubundafotolarına baktım süpersiniz
melekcim gözün aydın annen için ve bebişinizin son hazırlıkları için
hüzünyılı seninde annecin geliyomuş seninde gözün aydın canım
sibelin bebeği normalmiş sevindim inşallah suyuda normale döner
menekşecim ben geçmişi okuyana kadar sen çoktan doktora gitmiş gelmişsin bile allahtan sende iyi haberlerle geldin
bide zuzumun bebişine şok oldummmmmm koca bi maşallahhhhhhh
ya başka bişe varmıydııı
haaa bide yaserez ve melek göbüşleinize maşallah

gamzecim tşkler bilgi için .çok sevindim bebebeğin iyi olmasına
1 haftadan bişi olmas .
annesine çekmiş tombalak demekki :)
sekeri de iyi çıkmış sevindim

meneksecim senin yerin daraldığı için öyle gelir ,tedirgin olma güzelim .
doğumunda yaklastı sanirim 12 haziran diyordun

canım allahtan sadece hayırlısı bak bebişin olduğunda yanında olacaklar kısmet böyleymiş.

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun:1hug:

evet tatlım değerleri iyi çıkmış nts ye bile bağlamış doktoru normalmil oda 15-20 dkda birmiş doktor çok normal demiş yani bebeto doğal tombik yapcak bişiy yok tam ısırmalık olcak yaniii:dance:

sağol canım kaydirigubbakcemile2

maŞallah doktordan gelenler Çok ŞÜkÜr ıyı haberlerle gelmıŞler allahın ıznıyle...
Allah saĞlık versınn fıstıklara delıkanlılara ınŞallah..
TombıŞ tombıŞŞŞ doĞacaklar ne gÜzel...
Ben de bu haftasonu gıdeceĞım bakalım.....
Ama benım kızım Öyle Çok tombık olmayacak sanırımmm:(

ya annişler bana gece tuhaf bişi oldu
dün gece duş aldım ve saat 1 de yattım ne tuvalete kalktım ne kıza kalktım(oda gecede 3 defa tuvalete kalkar normalde)
ve sabah 5.30 da uyandım ne döndüğümü ne kıvrandığımı nede nefes darlıklarını nede bacak yanmalarımı hiç bişe hissetmemişim şaştım kaldım sonra vurdum kafayı 8 de kalktım ama halen uyku gözümden akıyodu sonra eşimi doyurdum işe yolladım vurdum yattım gene ama biraz abarttım galiba sersem tavuk gibi olmuşum

şimdi sağlık ocağına gidip ilaç yazdırmam lazım ordanda pazara geçicem ama hiç halim yok evde hiç toplanmadı bide tabi yemek üffffffffffff

Ya saĞlık ocaĞı demıŞken aŞılardan sonra saĞlık ocaĞına gıden oldu mu kızlar benım komŞulara haber bırakmıŞlar saĞlık ocaĞından gelmıyo dıye arada bır kontrole gel demıŞlerdı o kadar sızdede varmı Öyle bı durum

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama

GeÇmıŞ olsun canım gaz sancısı olabılır belkı aklınızda bulunsun kaysı kompostosu ıÇmek lazımmıŞ doĞum yaklaŞtıkÇa kızlar hem gaz sancılarını ÖnlermıŞ hemde kabızlıĞı

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama

nurcum cok gecmıs olsun malesef bende cok kötuydum kasıklarıma cok sancı gırdı bı ara bende cok korktum ılıs bı dus aldım ıyı geldı...

bıde felaket sısmıstık ayaklarımın ustune basamıyodum oderece yanı....

Kızlar sağolun güzel dilekleriniz içinde teşekkür ediyorumm.. Ama beni çok heyecan bastı yaaa..Çok az kaldı çok stresliyim haftasonuda sınavım var oda bende çok stres yapıyo onuda atlatırsam işi mişi bırakıcam artıkk yeter yawww..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…