2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

valla canım anlamadım ne sancısı olduğunu bende aşırı enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir diye düşünüyorum

evet canım bende akşam eve geldiğimde ayakkabı zor çıktı ayağımdan

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama

tatlım geçmiş olsunn üşüttünmü acaba havamı çarptıı:sm_confused: bende eve geldim ayaklar davul olmuş resmen hemen biraz tuzlu su yaptım lık koydum içinee iyi gedi biraz uzandım diktim ayakarı birazcık şişi indi

kızlar bende de enfeksiyon wardı doktor kültür istedi yaptırmadım gittim eve günlük 15 bardak su içtim bir hafta sonra alıştım hergün 15 bardak su içtim geçen doktora gittiğimde enfeksiyon felan kalmamış maşallah sizde öyle yapın

canım benıde gecen gun aradılar saglık ocagına kontrole gel dıye.
bende hafta ıcı gidecem bakalım hem bebegın kalp atıslarınada dınlıyorlar.

kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama
benımde birkac defa oldu canım sancı gıbı agrı.
sanırım rahim kendını doguma hazırlıyor.delikafadulden

kıslar bırde benım bacagıma ıkı gundur agrı gırıyor.kramp gıbı.:çok üzgünüm:
bırkac dakıka yuruyemıyorum sonra gecıyor neden olabılır acaba?

kıslar bırde benım bacagıma ıkı gundur agrı gırıyor.kramp gıbı.:çok üzgünüm:
bırkac dakıka yuruyemıyorum sonra gecıyor neden olabılır acaba?

bu gece ıkı bacagıma bırden kramp gırdı aynı anda kitlendım resmen:1shok:

çıglıklarıma geldı esım salona gecmıstım yatak odası cok sıcak dıye senağlama

teşekkür ederim canım bende yatınca geçti ayaklarım

canım benim ilk defa oldu ya bu kadar şiddetli

nurcum geçmiş olsun canım .. vücuttaki enfeksiyon rahim kasılmalarını tetikliyor diye biliyorum ve bebeği de tehdit ediyor bu durum .. geçen haftaki kontrolde dr.um su kesesinden gelen sızıntının vücutta enf. yapabileceğini ben ve bebek için tehdit unsuru olacağını bu yüzden antibiyotik kullanmamı söylemişti .. 5 gün amoklavin bıd kullandım canım ben .. bu konuyu yani kasılmalarının olduğunu ( vücudunda enf. olduğunu da hatırlatarak yerimseniben) dr.unu haberdar et canım..
yine ve yine geçmiş olsun

sancılara kramplara dikkat bendede pek yok ama sancılar yalancı sancı olabilirmiş şu an bizim en sık raslayacağımız olay kraplarda magnezyum kullanın bana vewrdi doktor kramp oldukça içiyorum iyi geliyor.....korkmayın sağlıklı günlerde güzerl günlerde bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallah...
zaten en fazla ne olabilir ki ya suyumuz gelecek,ya sancılarımız başlayacak,yada kanama olacak kolay mı öyle bir fırtta bebek gelmez heralde....relaxxxx rahattt

geçmiş olsun canım.Allah korkutmasın zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz...
bu gece ıkı bacagıma bırden kramp gırdı aynı anda kitlendım resmen:1shok:

çıglıklarıma geldı esım salona gecmıstım yatak odası cok sıcak dıye senağlama
geçmiş olsun hüzüncüm..o kramp çok kötü ya bana da oldu bir kaç kez..Doğumumuz yaklaştı şikayetlrimiz arttı artık..Hayrlısıyla bir doğum yapsak..

benim göbeğim biraz aşağıya indi..göğüsüme kadardı göbeğim..şimdi göğsümün altı biraz boşaldı..normal değil mi şimdi aşağıya inmesi.doktorumu aradım kongredeymiş..sekreteri bu ayda iner dedi ama yine de ben korkuyorum..:çok üzgünüm:sizin göbüşler ne alemde?

drumun haberi var canım antibiyotik kullanıyorum zaten her kontroldede idrar tahlili yaptırıyor

canım bu aylarda gobegın asagıya ınmesı cok normal.
artık doguma yaklasıyoruz.delikafadulden vucutta kendını hazırlamaya baslıyor endıselenme.
benımkıde bıraz inmiş asagıya.delikafadulden

ilk doguran hürrem ve menekse olucak sonra dılosssskaydirigubbakcemile3

:sm_cool: DİYE DİYE DOĞURTCAN BİZİ VALLA AMA BELLİ OLMAZZ BU BEBİŞLERİN SAĞI SOLUU DÜN GECE UYUYAMADIM HEYCANDA İLK DEFA ÇOK YAKINMIŞ GİBİ GELİYOR BANA

ROSEMCİM KRAMPLARA SÜT ÇOK İYİ GELİYOR DÜZENLİ İÇERSEN GEÇİYORLAR BEN HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUM MAGNEZYUM FALAN

canım zaten o kadar cok süt ictım kı hamılelık boyunca. halende ıcıyorum ama benım oglan dogmak bılmıyor.kaydirigubbakcemile3
üstüne de magnezyum ıcıyorum banamısın demıyor valla.

biraz geçmişe göz atayım yerimseniben

hoşgeldın canımkaydirigubbakcemile5

bende kullanıyorum mgnezyum dun yuruduk ondan oldu sanırımCADIARZU

sagol canım gercekten berbat bısey

canım artık son aylarımız dogum yaklasıyo gayet normal benımkıde asagıya ındı nefes almanda rahatlıyo böle olunca:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 ay hurrem alemsın valla en buyugumuz sen ve menekse masallah 35.haftaya geldınız bızde gelebılsek hayırlısıyla artık erken dogum korkusu falan kalmıcakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…