valla canım anlamadım ne sancısı olduğunu bende aşırı enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir diye düşünüyorumGeÇmİŞ olsun canım gaz sancısı olabİlİr belkİ aklınızda bulunsun kaysı kompostosu İÇmek lazımmıŞ doĞum yaklaŞtıkÇa kızlar hem gaz sancılarını ÖnlermİŞ hemde kabızlıĞı
nurcum cok gecmıs olsun malesef bende cok kötuydum kasıklarıma cok sancı gırdı bı ara bende cok korktum ılıs bı dus aldım ıyı geldı...
bıde felaket sısmıstık ayaklarımın ustune basamıyodum oderece yanı....
kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama
canım benıde gecen gun aradılar saglık ocagına kontrole gel dıye.Ya saĞlık ocaĞı demİŞken aŞılardan sonra saĞlık ocaĞına gİden oldu mu kızlar benİm komŞulara haber bırakmıŞlar saĞlık ocaĞından gelmİyo dİye arada bİr kontrole gel demİŞlerdİ o kadar sİzdede varmı Öyle bİ durum
benımde birkac defa oldu canım sancı gıbı agrı.kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama
kıslar bırde benım bacagıma ıkı gundur agrı gırıyor.kramp gıbı.:çok üzgünüm:
bırkac dakıka yuruyemıyorum sonra gecıyor neden olabılır acaba?
teşekkür ederim canım bende yatınca geçti ayaklarımtatlım geçmiş olsunn üşüttünmü acaba havamı çarptıı:sm_confused: bende eve geldim ayaklar davul olmuş resmen hemen biraz tuzlu su yaptım lık koydum içinee iyi gedi biraz uzandım diktim ayakarı birazcık şişi indi
canım benıde gecen gun aradılar saglık ocagına kontrole gel dıye.
bende hafta ıcı gidecem bakalım hem bebegın kalp atıslarınada dınlıyorlar.
benımde birkac defa oldu canım sancı gıbı agrı.
sanırım rahim kendını doguma hazırlıyor.delikafadulden
valla canım anlamadım ne sancısı olduğunu bende aşırı enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir diye düşünüyorum
evet canım bende akşam eve geldiğimde ayakkabı zor çıktı ayağımdan
geçmiş olsun canım.Allah korkutmasın zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz...kızlar benimde akşam çok sancım vardı ya resmen doğuracam zannettim ya çok korktumsenağlamasenağlama
geçmiş olsun hüzüncüm..o kramp çok kötü ya bana da oldu bir kaç kez..Doğumumuz yaklaştı şikayetlrimiz arttı artık..Hayrlısıyla bir doğum yapsak..bu gece ıkı bacagıma bırden kramp gırdı aynı anda kitlendım resmen:1shok:
çıglıklarıma geldı esım salona gecmıstım yatak odası cok sıcak dıye senağlama
nurcum geçmiş olsun canım .. vücuttaki enfeksiyon rahim kasılmalarını tetikliyor diye biliyorum ve bebeği de tehdit ediyor bu durum .. geçen haftaki kontrolde dr.um su kesesinden gelen sızıntının vücutta enf. yapabileceğini ben ve bebek için tehdit unsuru olacağını bu yüzden antibiyotik kullanmamı söylemişti .. 5 gün amoklavin bıd kullandım canım ben .. bu konuyu yani kasılmalarının olduğunu ( vücudunda enf. olduğunu da hatırlatarak yerimseniben) dr.unu haberdar et canım..
yine ve yine geçmiş olsun
canım bu aylarda gobegın asagıya ınmesı cok normal.benim göbeğim biraz aşağıya indi..göğüsüme kadardı göbeğim..şimdi göğsümün altı biraz boşaldı..normal değil mi şimdi aşağıya inmesi.doktorumu aradım kongredeymiş..sekreteri bu ayda iner dedi ama yine de ben korkuyorum..:çok üzgünüm:sizin göbüşler ne alemde?
ilk doguran hürrem ve menekse olucak sonra dılosssskaydirigubbakcemile3
canım zaten o kadar cok süt ictım kı hamılelık boyunca. halende ıcıyorum ama benım oglan dogmak bılmıyor.kaydirigubbakcemile3:sm_cool: DıYE DıYE DOĞURTCAN BıZı VALLA AMA BELLı OLMAZZ BU BEBıŞLERıN SAĞI SOLUU DÜN GECE UYUYAMADIM HEYCANDA ıLK DEFA ÇOK YAKINMIŞ GıBı GELıYOR BANA
ROSEMCıM KRAMPLARA SÜT ÇOK ıYı GELıYOR DÜZENLı ıÇERSEN GEÇıYORLAR BEN HıÇ ıLAÇ KULLANMIYORUM MAGNEZYUM FALAN
biraz geçmişe göz atayım yerimseniben
sancılara kramplara dikkat bendede pek yok ama sancılar yalancı sancı olabilirmiş şu an bizim en sık raslayacağımız olay kraplarda magnezyum kullanın bana vewrdi doktor kramp oldukça içiyorum iyi geliyor.....korkmayın sağlıklı günlerde güzerl günlerde bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallah...
zaten en fazla ne olabilir ki ya suyumuz gelecek,ya sancılarımız başlayacak,yada kanama olacak kolay mı öyle bir fırtta bebek gelmez heralde....relaxxxx rahattt
geçmiş olsun canım.Allah korkutmasın zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz...
geçmiş olsun hüzüncüm..o kramp çok kötü ya bana da oldu bir kaç kez..Doğumumuz yaklaştı şikayetlrimiz arttı artık..Hayrlısıyla bir doğum yapsak..
benim göbeğim biraz aşağıya indi..göğüsüme kadardı göbeğim..şimdi göğsümün altı biraz boşaldı..normal değil mi şimdi aşağıya inmesi.doktorumu aradım kongredeymiş..sekreteri bu ayda iner dedi ama yine de ben korkuyorum..:çok üzgünüm:sizin göbüşler ne alemde?
:sm_cool: DİYE DİYE DOĞURTCAN BİZİ VALLA AMA BELLİ OLMAZZ BU BEBİŞLERİN SAĞI SOLUU DÜN GECE UYUYAMADIM HEYCANDA İLK DEFA ÇOK YAKINMIŞ GİBİ GELİYOR BANA
ROSEMCİM KRAMPLARA SÜT ÇOK İYİ GELİYOR DÜZENLİ İÇERSEN GEÇİYORLAR BEN HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUM MAGNEZYUM FALAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?