- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
:sm_cool:
ROSEMCİM KRAMPLARA SÜT ÇOK İYİ GELİYOR DÜZENLİ İÇERSEN GEÇİYORLAR BEN HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUM MAGNEZYUM FALAN
canım zaten o kadar cok süt ictım kı hamılelık boyunca. halende ıcıyorum ama benım oglan dogmak bılmıyor.kaydirigubbakcemile3
üstüne de magnezyum ıcıyorum banamısın demıyor valla.
canım bu aylarda gobegın asagıya ınmesı cok normal.
artık doguma yaklasıyoruz.delikafadulden vucutta kendını hazırlamaya baslıyor endıselenme.
benımkıde bıraz inmiş asagıya.delikafadulden
teşekkürler canlarım insan korkuyor işte normal bişey olduğunu bilsede..siz de anlatınca normal bişey olduğunu rahatlıyorum...canım artık son aylarımız dogum yaklasıyo gayet normal benımkıde asagıya ındı nefes almanda rahatlıyo böle olunca:CüvCüv:
o sütü ben çok içiyom günde 1 litre bitiyor zaten o yüzden böyle kilo aldım yağlı sütleri iç dur kaydirigubbakcemile3 ama yinede bu kramplar hep oluyor bende ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ama miğde yanmasına rennie-kramplara magnezyum içiyorum yoksa baş edilmez miğde yanmaları kramplarla ..-tatlicadiarzu-
canım benim ilk gebeliğimde ben düzenli gidiyodum heray sonra 2 haftada bire düştü ama herşeyinle ilgileniyolar tahlillerini felan hep yapıyolardıYa saĞlık ocaĞı demİŞken aŞılardan sonra saĞlık ocaĞına gİden oldu mu kızlar benİm komŞulara haber bırakmıŞlar saĞlık ocaĞından gelmİyo dİye arada bİr kontrole gel demİŞlerdİ o kadar sİzdede varmı Öyle bİ durum
sut banada cok ıyı gelıyo kesınlıkle 2 gundur hıc sut ıcmedıgım ıcın belkıde kramp oldu dun aksam
:) Tam bi süt canavarı doğuracaksın o zaman alışan bebek çok emermiş senin memeler hep dışarda oğlanda tepesinde olacak demek ki annesi kaydirigubbakcemile3
canım benim ilk gebeliğimde ben düzenli gidiyodum heray sonra 2 haftada bire düştü ama herşeyinle ilgileniyolar tahlillerini felan hep yapıyolardı
ama bu şehirde bi başka ya anlamadım gitti oraya kontrole gittim hiç ilgilenmediler bile bide gebelik kartıda vermediler biz takip edicez diye ama umurlarında değil artı ben demesem hiç bişeye baktıkları yoktu bide idrar tahlili yapmıyolarmış şaştım gebelikte idrar tahlili çok önemli öle bişe işte ama şimdi bi ilaç yazdırmaya doktora gidemem bende sağlık ocağına gidip yazdırayım boşuna okadar para vermeyeyim dedim
yoksa bende gitmicem artık sağlık ocağına adam gibi ilgilenmiyolar denizlide olsam 2 gün geçince telefonla evi arıyolardı valla
:roflol::roflol:
zaten gögüsler sımdıden kocaman oldu.delikafadulden
95 numörö emzirme sütyeni aldım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hurrem banada iyi geliyo sut.500 veya 750 ml gunde iciyorum sukur kramp sorunu yasamadım.
bızımkıler sımdıden boyle olduysa süt gelınce ne olur bılmıyorum.delikafaduldensorma ya benimde 95 oldu
emzirme sütyeni rahat olmadı bana bitek NBBnin ki iyi oldu oda pamuklu değil yarım atlet alıcam galiba ben
:roflol::roflol:
zaten gögüsler sımdıden kocaman oldu.delikafadulden
95 numörö emzirme sütyeni aldım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
sorma ya benimde 95 oldu
emzirme sütyeni rahat olmadı bana bitek NBBnin ki iyi oldu oda pamuklu değil yarım atlet alıcam galiba ben
:1shok::1shok:http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1096210&PAGE=3 kızlar çok ilginç bir haber isterseniz bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?