2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

:sm_cool:
ROSEMCİM KRAMPLARA SÜT ÇOK İYİ GELİYOR DÜZENLİ İÇERSEN GEÇİYORLAR BEN HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUM MAGNEZYUM FALAN

o sütü ben çok içiyom günde 1 litre bitiyor zaten o yüzden böyle kilo aldım yağlı sütleri iç dur kaydirigubbakcemile3 ama yinede bu kramplar hep oluyor bende ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ama miğde yanmasına rennie-kramplara magnezyum içiyorum yoksa baş edilmez miğde yanmaları kramplarla ..-tatlicadiarzu-

canım zaten o kadar cok süt ictım kı hamılelık boyunca. halende ıcıyorum ama benım oglan dogmak bılmıyor.kaydirigubbakcemile3
üstüne de magnezyum ıcıyorum banamısın demıyor valla.

:) Tam bi süt canavarı doğuracaksın o zaman alışan bebek çok emermiş senin memeler hep dışarda oğlanda tepesinde olacak demek ki annesi kaydirigubbakcemile3

canım bu aylarda gobegın asagıya ınmesı cok normal.
artık doguma yaklasıyoruz.delikafadulden vucutta kendını hazırlamaya baslıyor endıselenme.
benımkıde bıraz inmiş asagıya.delikafadulden

canım artık son aylarımız dogum yaklasıyo gayet normal benımkıde asagıya ındı nefes almanda rahatlıyo böle olunca:CüvCüv:
teşekkürler canlarım insan korkuyor işte normal bişey olduğunu bilsede..siz de anlatınca normal bişey olduğunu rahatlıyorum...

:) yarım yağlı iç canım sütü, sütün kilo aldırdığını düşünüyorsan bu süt bitek benim kraplara iyi deliyo demek ki :)

canım benim ilk gebeliğimde ben düzenli gidiyodum heray sonra 2 haftada bire düştü ama herşeyinle ilgileniyolar tahlillerini felan hep yapıyolardı
ama bu şehirde bi başka ya anlamadım gitti oraya kontrole gittim hiç ilgilenmediler bile bide gebelik kartıda vermediler biz takip edicez diye ama umurlarında değil artı ben demesem hiç bişeye baktıkları yoktu bide idrar tahlili yapmıyolarmış şaştım gebelikte idrar tahlili çok önemli öle bişe işte ama şimdi bi ilaç yazdırmaya doktora gidemem bende sağlık ocağına gidip yazdırayım boşuna okadar para vermeyeyim dedim
yoksa bende gitmicem artık sağlık ocağına adam gibi ilgilenmiyolar denizlide olsam 2 gün geçince telefonla evi arıyolardı valla

:) Tam bi süt canavarı doğuracaksın o zaman alışan bebek çok emermiş senin memeler hep dışarda oğlanda tepesinde olacak demek ki annesi kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
zaten gögüsler sımdıden kocaman oldu.delikafadulden
95 numörö emzirme sütyeni aldım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

gidicem bende ama vakit olmuyo ki aslında kalp atışlarını falan dinletiyorlar insanın içi rahat ediyor ilgililer sağolsunlar

sorma ya benimde 95 oldu
emzirme sütyeni rahat olmadı bana bitek NBBnin ki iyi oldu oda pamuklu değil yarım atlet alıcam galiba ben

kızlar öle olmuyo diye rahat şeyler almayın yinede toparlayıcılardan alın
sonra memişler gevşer aşağı düşerler
benden demesi tecrübeyle sabittir:1closedeyes:

sorma ya benimde 95 oldu
emzirme sütyeni rahat olmadı bana bitek NBBnin ki iyi oldu oda pamuklu değil yarım atlet alıcam galiba ben
bızımkıler sımdıden boyle olduysa süt gelınce ne olur bılmıyorum.delikafadulden
neyse bebısler doysun ,sütümüz olsunda onada razıyızalkisalkisalkis.

Son düzenleme:

bende dun emzırme sutyenı aldım ama kucuk geldı yaa degıstırıcem yarın
zaten ayrıca slıkonlu sutyen ıcın siparıs vermıstım yarın hem onu alırım bunuda degıstırırım

Kızlar benım gÖĞÜslerım Çok fazla bÜĞÜmedı hala eskı sÜdyenlerımı kullanıyorumm
sÜtÜm mÜ olmayacak acaba

zaten şimdi göbüşün desteğiyle dikler göbüş gidince ne olur bilmiyorumm kasıklara kadar inerler mazallah :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…