2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya bazen iyiki türküz iyiki müslamınız diyom gerçi bizdede var böleleri ama genelimiz yolunda gidiyor
ne iğrenç vakalar ya
kimin kiminle ne halt karıştırdığı belli değilkötükedihüso
evet canım ya iyiki Türküz,iyiki müslümanız..böyle vakalar dünyanın dengesini bozuyor maalesef...

Kızlar benİm gÖĞÜslerİm Çok fazla bÜĞÜmedİ hala eskİ sÜdyenlerİmİ kullanıyorumm
sÜtÜm mÜ olmayacak acaba

o memenin büyüklüğüyle alakalı değil canım bünyeyle alakalı şimdiden kimse bilemez anca doğumda anlaşılır
benimkiler 85 ten 105 olmuşlardı ama ilk günler sütüm gelmedi kompostolarla getirdim
kardeşimde sen gibi bişisi yoktu ama maşallah musluk gibi kesilmiyodu şıpır şıpır

Benımde gÖĞÜslerım bırascık bÜyÜdÜ :)
bırde atletımde bazen ıslaklık oluyor kızlar sÜt mÜ oluyor o

Kızlar benİm gÖĞÜslerİm Çok fazla bÜĞÜmedİ hala eskİ sÜdyenlerİmİ kullanıyorumm
sÜtÜm mÜ olmayacak acaba

yok melekcim ya sanmıyorum son ayında irileşiyor zaten genelde büyüklükle alakasıda yok nice küçük memişlilerin maşallah süt dolu gögüsleri oluyor

Benİmde gÖĞÜslerİm bİrascık bÜyÜdÜ :)
bİrde atletİmde bazen ıslaklık oluyor kızlar sÜt mÜ oluyor o
canım benim de pek büyümedi.atletindeki ıslaklık süt olabilir.sarı renki mi geliyor?ben de var sarı renk geliyor sütyenime bulaşıyor 6. aya girdiğimden beri geliyor..

Cnım sÜtyen takmadıĞımda bulaŞıyor ıŞte sarı renkte oluyor
saĞ gÖĞsÜmden gelıyor hep .
ınŞ kÖtÜ bıŞı deĞıldır .

Merhaba kızlar ben eski sütyenlerimi kullanmıyorum biraz büyüdü ama çok değil.Ama şimdiden atletim sütyenim ıslanıyor sarı renkte sıvı akıyor.Son ayda daha çok büyüyormuş bizim doğuma kadar daha çok değişecek vücudumuz

Cnım sÜtyen takmadıĞımda bulaŞıyor İŞte sarı renkte oluyor
saĞ gÖĞsÜmden gelİyor hep .
İnŞ kÖtÜ bİŞİ deĞİldİr .
yok canım kötü bişey değil korkma..benim de aynı sağ göğsümden geliyor.herkeste olmuyor.ama olması da anormal bir durum değil normalmiş yani..

ılsucum rahat ol canımcım bazı hamişlerde gözükebiliyo bu durum ama sıkma sakın sıkarsan gelmeye daha fazla devam eder canımcım

hahahay durum gayet açık ve net ortada bu gerizekalı pis sapıklar grup yapmışlar,aynı anda iki kişiden hamile kalmış.koca o yüzden ihaneti affediyorum ve çocukları beraber büyütücez diğer babaya da söylemeyeceğiz diyolar...bariz pislikleri ortada yani...iğrenç insancıklar..kötükedihüso..

ınsancıkmı emınmısın sekerım ben bunlara herhangı ısım takamıyorum

kaydirigubbakcemile3 KIZ NE ZEKİSİN GRUP MURUP VALLA HİÇ AKLIMA GELMEDİ İNANDIM ADAMI ALDATTIĞINA , MANTIKLI SENİN DEDİĞİN YOKSA NİYE KABUL ETSİNKİ ÇOCUKLARIN İKİSİNİDE

kaydirigubbakcemile3 KIZ NE ZEKİSİN GRUP MURUP VALLA HİÇ AKLIMA GELMEDİ İNANDIM ADAMI ALDATTIĞINA , MANTIKLI SENİN DEDİĞİN YOKSA NİYE KABUL ETSİNKİ ÇOCUKLARIN İKİSİNİDE
:roflol::roflol:alemsiniz.huri gerçekten zeki nasıl anladı durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…