bende NBB aldım acaba kalıplarımı kucuk oluyo
evet canım ya iyiki Türküz,iyiki müslümanız..böyle vakalar dünyanın dengesini bozuyor maalesef...ya bazen iyiki türküz iyiki müslamınız diyom gerçi bizdede var böleleri ama genelimiz yolunda gidiyor
ne iğrenç vakalar ya
kimin kiminle ne halt karıştırdığı belli değilkötükedihüso
Kızlar benİm gÖĞÜslerİm Çok fazla bÜĞÜmedİ hala eskİ sÜdyenlerİmİ kullanıyorumm
sÜtÜm mÜ olmayacak acaba
Kızlar benİm gÖĞÜslerİm Çok fazla bÜĞÜmedİ hala eskİ sÜdyenlerİmİ kullanıyorumm
sÜtÜm mÜ olmayacak acaba
canım benim de pek büyümedi.atletindeki ıslaklık süt olabilir.sarı renki mi geliyor?ben de var sarı renk geliyor sütyenime bulaşıyor 6. aya girdiğimden beri geliyor..Benİmde gÖĞÜslerİm bİrascık bÜyÜdÜ :)
bİrde atletİmde bazen ıslaklık oluyor kızlar sÜt mÜ oluyor o
yok canım kötü bişey değil korkma..benim de aynı sağ göğsümden geliyor.herkeste olmuyor.ama olması da anormal bir durum değil normalmiş yani..Cnım sÜtyen takmadıĞımda bulaŞıyor İŞte sarı renkte oluyor
saĞ gÖĞsÜmden gelİyor hep .
İnŞ kÖtÜ bİŞİ deĞİldİr .
rica ederim canım.panik yok relax olmamız lazım..TŞkler ececİm , kaÇ gÜndÜr tedİrgİn oluyordum bende .
:1shok::1shok:http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1096210&PAGE=3 kızlar çok ilginç bir haber isterseniz bi bakın
hahahay durum gayet açık ve net ortada bu gerizekalı pis sapıklar grup yapmışlar,aynı anda iki kişiden hamile kalmış.koca o yüzden ihaneti affediyorum ve çocukları beraber büyütücez diğer babaya da söylemeyeceğiz diyolar...bariz pislikleri ortada yani...iğrenç insancıklar..kötükedihüso..
güle güle canım sen de kendine ve öyküye iyi bak görüşmek üzere...kızlar ben şimdi çıkıyorum anneciğimm gelmiş oraya gideceğim kendinize iyi bakın öptüm
kızlar ben şimdi çıkıyorum anneciğimm gelmiş oraya gideceğim kendinize iyi bakın öptüm
hahahay durum gayet açık ve net ortada bu gerizekalı pis sapıklar grup yapmışlar,aynı anda iki kişiden hamile kalmış.koca o yüzden ihaneti affediyorum ve çocukları beraber büyütücez diğer babaya da söylemeyeceğiz diyolar...bariz pislikleri ortada yani...iğrenç insancıklar..kötükedihüso..
:roflol::roflol:alemsiniz.huri gerçekten zeki nasıl anladı durumu..kaydirigubbakcemile3 KIZ NE ZEKİSİN GRUP MURUP VALLA HİÇ AKLIMA GELMEDİ İNANDIM ADAMI ALDATTIĞINA , MANTIKLI SENİN DEDİĞİN YOKSA NİYE KABUL ETSİNKİ ÇOCUKLARIN İKİSİNİDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?